Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Tech > Foto

Notices

Thread Introduction
Acest thread NU ARE CA SCOP RECLAMA ci o mai buna informare privitoare la PRETURILE aparatelor foto si a accesoriilor.

Reply

Thread Tools
Old 19-11-2004, 18:06   #221
Registered User

gallax's Avatar

teoretic, orice sapuniera care sa aiba telecomanda, merge demontata (asta ca sa nu strici aparatul - telecomanda poate fi aruncata, aparatu e bun si merge in continuare, nu?), si pe contactul pe care aveai buton pui un releu (cu niste fire). Releul ala il poti lega direct la iesirea din senzorul de miscare (mai ales daca e d'ala mai destept care stie sa tina iesirea "activa" un timp dupa ce se modifica stimulul) sau o treci printr-un mic montaj cu un timer. Un al doilea timer il legi pe controlul releului in paralel cu senzorul de miscare.
Calitatea sapunierei digitale influenteaza doar calitatea imaginilor capturate, asa ca daca te multumeste una de 100$, tot ce iti mai trebuie e partea de comanda si eventual o alimentare pentru tot sistemu (aparat foto, telecomanda si montaj).
Toate cele bune!

gallax is offline    Reply With Quote
Old 19-11-2004, 21:43   #222
Registered User

DyJohnnY's Avatar

ok, cu asta m-am lamurit, am inteles, dar care este cel mai ieftin model care are si optiune de adaugare MMC, sau nu neaparat cel mai ieftin, dar unul din ele
Ignorance is bliss | Joc FreeKick si imi place, cine vrea să-l încerce să adauge .org || New & Improved Tiny :: MB Abit KN8 Ultra || CPU San Diego 3700+ [nesuportat de placa x-( ] || HS Scythe Ninja & Zalman FM-3 @700 RPM || RAM - 1GB Sycron Crap|| GPU - Gigabyte 8800GT w AC Accelero S1 + Zalman FM-3 @ 900 rpm - 56 Deg FULL LOAD || DVD-RW Samsung something|| PSU Fortron BlueStorm 400W || Logitech MX510 || Microsoft Comfort Curve 2000 || CASE - Chieftec Giga...something /w wheels mod

DyJohnnY is offline    Reply With Quote
Old 24-11-2004, 21:44   #223
Registered User

Pe la inceputul lunii mi-am luat eu un Canon A85 +cadou CF 128MB la 13600000 lei la Carrefour

bilyirita is offline    Reply With Quote
Old 24-11-2004, 21:56   #224
Registered User

O intrebare prosteasca. ce aparat care sa merite la 2Mp gasesc pe undeva mai ieftin dar care sa merite banii nu o "bomba"?

AcidMan is offline    Reply With Quote
Old 25-11-2004, 01:07   #225
rex
Registered User

rex's Avatar

un singur raspuns: Canon A60

rex is offline    Reply With Quote
Old 25-11-2004, 15:40   #226
Registered User

si la ce bani il gasesc?

multumesc

Old 25-11-2004, 15:49   #227
Mir
Super Moderator

Mir's Avatar

Vezi ca sunt anunturi pe sectiunea de publicitate destule cu A60 ...

Mir is offline    Reply With Quote
Old 25-11-2004, 16:08   #228
Registered User

thanks. nou am sanse in vreun magazin? in afara de sport/ analogic world ca de la ei n-am incredere.....

Old 14-01-2005, 02:52   #229
Registered User

inssisting_izo's Avatar

Despre un SONY DSC-W1 de 5.1 Mp ce imi puteti spune?

inssisting_izo is offline    Reply With Quote
Old 17-01-2005, 09:39   #230
KDP
Registered User

KDP's Avatar

Mi-am vandut vechiul Olympus si acum regret. Am nevoie de un aparat in primul rand pentru a scapa de cozile infernale de la BCU, prin urmare m-am decis sa imi cumpar un nou aparat digital. Ma intereseaza ceva cat mai bun, pentru ca pe cel vechi il foloseam destul de mult, l-am vandut pentru ca nu aveam bani atunci si aveam nevoie urgenta de un hdd. Din ce am vazut pe publicitate si pe okazii.ro, m-am oprit asupra:

Fuji s5100 -455$ - + card xd Olympus 128MB(60$)= 480$(PACHET COMPLET) oferit de TitiDigitale pe Publicitate. Nu stiu daca anuntul mai e inca valabil, dar ca idee.. pretul e ok? Ce stiti despre acest aparat? Dupa ce am citit reviewul pe stevedigicams mi s-a parut excelent pentru ceea ce imi trebuie mie, si pretul pare ok. Daca ati cumparat ceva de la TitiDigitale, v-as ruga sa impartasiti experienta. Am inteles ca se ofera si garantie pentru ceva in plus, deci ar parea sursa ideala de achizitii.

KDP is offline    Reply With Quote
Old 17-01-2005, 10:00   #231
Registered User

gallax's Avatar

Daca ne spui si exact "ce ti-ar trebui tie", poate te putem ajuta cu mai multe informatii...

Old 17-01-2005, 10:26   #232
KDP
Registered User

KDP's Avatar

Pai, un aparat de 4mp care sa aiba un control manual cat mai mare. Ideea ar fi sa invat 'jucandu-ma' cu el. Ideal ar fi sa nu aiba setari din meniu, ci externe, prin butoane. Din cauza asta ma gandeam sa cumpar, desi vine pe la $600 USD, Olympus E10 DSLR, oferit tot pe forum, linkul fiind:

http://www.computergames.ro/forum/sh...d.php?t=100583

Stiu ca este un model mai vechi, nu am vazut-o inca. Singura problema ar fi marimea, nu stiu daca ma vor lasa cu ea la bcu, avand in vedere ca e cam mare. Desi, daca e silentioasa (am inteles ca declansatorul nu prea face zgomot), marimea ar putea fi trecuta cu vederea. In cei $600 USD sunt inclusi acumulatori, geanta samd, deci pretul ar fi cam acelasi. Ma voi intalni zilele astea cu mgh ca sa vad exact cat de mare e. Am citit ambele reviewuri de la Steve's Digicam, pe ebay am vazut E10 la preturi mai mici, dar nu am gasit nici o licitatie inchisa. De obicei, pretul real e oferit in ultima clipa, deci nu as avea un reper pentru pret. Ce parere aveti?

KDP is offline    Reply With Quote
Old 09-03-2005, 11:36   #233
Registered User

Buna!
Stie cineva un magazin in Cluj care sa aiba carduri compact flash I de calitate si cu preturi rezonabile ? (de ex. CFI la 256MB la 36X sa fie in jur de 1 mil.)

Stiu ca exista magazine online care au preturi ok , dar eram curios daca totusi in Cluj exista magzine "clasice" care sa aiba preturi decente (la Flamingo de ex. un CF PQI de 256MB e 1.400.000lei, deci cu peste 400 mii mai mult decat la emag de ex..) ...

arjuna is offline    Reply With Quote
Old 20-03-2005, 23:04   #234
Registered User

stargate's Avatar

Salutare! Caut si eu Sanyo Xacti S1. Imi trebuie neaparat modelul asta. Am gasit la Media Galaxy S3 la 7 mil. Aveti idee pe unde as gasit S1 si la ce pret? Multumesc.

stargate is offline    Reply With Quote
Old 21-03-2005, 14:07   #235
Registered User

brunner's Avatar

Veeesti bunneeee...se reintroduc accizele la camere digitale.
http://www.revistapresei.ro/articol_...ei-fiscale.htm

Beton guvernanti avem.

brunner is offline    Reply With Quote
Old 21-03-2005, 15:10   #236
Moderator

kork's Avatar

Ce nenorociti...

.-- .-- .-- .-.-.- .. -- .--. .-. .. -- .- -.-- --- -. .-.-.- -.-. --- --

kork is offline    Reply With Quote
Old 21-03-2005, 15:17   #237
Registered User

grig_jr's Avatar

traiasca piata la negru.
se pare ca tot furaciunile vor ramane la putere !

grig_jr is offline    Reply With Quote
Old 21-03-2005, 15:25   #238
Trance addicted

Raven's Avatar

Şi asta după ce marele tătuc Varujan a recunoscut că e o mare prostie cota unică, o mişcare proastă & stuff, cu întoarcere în 2007 sau când ne-om integra, la cota progresivă.

Raven is offline    Reply With Quote
Old 21-03-2005, 16:22   #239
Registered User

gallax's Avatar

Ihi, in 2007 vom avea grila ca ei, doar ca ar trebui sa respecte si plafoanele nemtzilor, nu doar procentele.
Tzara de kkt.

Old 21-03-2005, 17:18   #240
Forensic Engineering

Jaxx's Avatar

Quote:
Originally Posted by gallax
Tzara de kkt.

Guvern de cacat...ce tu te simti cacat cumva? Ca faci parte din tara asta...eu nu ma simt.

Jaxx is offline    Reply With Quote
Advertisment
Reply

Computer Games Forum > Tech > Foto

Thread Tools

Posting Rules