![]() |
| ||||||||
| Notices |
| Thread Introduction |
| Acest thread NU ARE CA SCOP RECLAMA ci o mai buna informare privitoare la PRETURILE aparatelor foto si a accesoriilor. |
![]() |
| | Thread Tools |
| | #261 | ||
| Registered User Join Date: Aug 2005 | Trust PowerCam Zoom 740C - Formula1 Limited Edition - Small digital camera with 2 Megapixel sensor and 3.1 Megapixel camera resolution Miniature size, less then 3 cm thick: always take it with you 4 cm colour TFT LCD display for live viewfinder, zoom preview, review pictures and menu functions Stepless, 4x digital zoom to zoom in on objects 6MB memory built-in and expandable by optional SD / MMC memory card Take action pictures in quick succession (1 second interval) aici cum arata si detaliile costa 2 mil lei vechi noua la altex... ce ziceti merita? | ||
|
| | #262 | ||
| Iisuse, m-am uitat si eu la preturi la ************.ro. Ori nu e updatat site-ul de un an, ori astia sint mai nesimtiti decit Flamingo. Un Oly 8080 e 46 milioane. ROFL Un Fuji S5500, care ajunge cam cu 11 mil la noi iar in State e 250$ la multe magazine on-line e 16 milioane juma'. Bravo, mah baietzi ! Scumpe, ca romanii au bani ! E bataie de joc, mah tata. EDIT Mda, se pare ca site-ul nu mai e updatat din 2004... am vazut ulterior... accize, alea - alea... ma speriasem. Oricum, inca mai sint magazine on-line care te fura de te sting. Era doar un exemplu, din pacate | |||
|
| | #263 | ||
| Banned Join Date: Sep 2005 | Stai linistit ca aia cu magazinul nu vand nimic si intradevar sunt nesimtiti ! | ||
|
| | #264 | ||
| am vazut la cameredigitale.ro Canon A510 Pret: (7.242.000 lei vechi) (TVA inclus) pana acuma e cea mai buna oferta pe care am gasit-o intrebarea e daca a comandat cineva de aici, poate sa imi spuna daca e firma serioasa? si c-am cat costa livrarea, am incercat sa ma uit la ei pe site dar nu le merge linkul
__________________ I couldn't repair your brakes, so I made your horn louder. MSI K9N | DualCore AMD Athlon 64 X2, 2600 MHz (13 x 200) 5200+| Asus GeForce 8600 GT 256/128 | Asus DVD-RW | WD 250GB | Kingmax 2x1024 MB DDR2-800 | Thermaltake Soprano Black | Creative Audigy SE 7.1 24BIT | Hercules XPS 2100 | Samsung 920N | |||
|
| | #265 | ||
| Registered User Join Date: Oct 2005 | Optez Intre Canon A510 Si A520, Care Sa Fie. Marita Diferenta De 2 Mil Pentru Diferenta De Pixeli. Mi-ar Mai Placea Si Un Fuji E55o Dar E 916ron La 100giga.ro. Eu Sunt Incepator Si Poate Nu Imi Trebuie Un Asa Avansata. Ce Ma Sfatuiti? Mersi | ||
|
| | #266 | ||
| A510 clar. A520 nu merita nici 150k in plus. bafta. | |||
|
| | #267 | ||
| vezi ca cei de la 100giga.ro au nasty reputation, saptamana trecuta a fost un topic referitor la astia, pe hardware sau software eu am cumparat un 510 si e super se zvonea ca tre sa astepti 10-15 daca faci foto cu blitz,pt. reincarcarea blitzului, pe naiba, numai 3-4 sec. ![]()
__________________ I couldn't repair your brakes, so I made your horn louder. MSI K9N | DualCore AMD Athlon 64 X2, 2600 MHz (13 x 200) 5200+| Asus GeForce 8600 GT 256/128 | Asus DVD-RW | WD 250GB | Kingmax 2x1024 MB DDR2-800 | Thermaltake Soprano Black | Creative Audigy SE 7.1 24BIT | Hercules XPS 2100 | Samsung 920N | |||
|
| | #268 | ||
| intrebare: www.cel.ro Au lumix fz5 la 16 milioane -24 de luni garantie. a avut cineva de-a face cu ei, cum rezolva problemele de garantie? eu am mai auzit de ei, pe vremea cand imi cautam componente de PC, dar nu am cumparat de la ei, si 16mil pentru fz5 pare al naibii de tentant, mai ales la 2 ani garantie. Am vorbit cu tanti de la suport tehnic si au zis ca de la inceputul anului, s-a extins garantia Panasonic la 2ani, poate cineva sa confirme aceasta informatie, sau m-a aburit la telefon?
__________________ Ignorance is bliss | Joc FreeKick si imi place, cine vrea să-l încerce să adauge .org || New & Improved Tiny :: MB Abit KN8 Ultra || CPU San Diego 3700+ [nesuportat de placa x-( ] || HS Scythe Ninja & Zalman FM-3 @700 RPM || RAM - 1GB Sycron Crap|| GPU - Gigabyte 8800GT w AC Accelero S1 + Zalman FM-3 @ 900 rpm - 56 Deg FULL LOAD || DVD-RW Samsung something|| PSU Fortron BlueStorm 400W || Logitech MX510 || Microsoft Comfort Curve 2000 || CASE - Chieftec Giga...something /w wheels mod | |||
|
| | #269 | ||
| Registered User Join Date: Dec 2005 | http://www.bhphotovideo.com/ Preturi excelente pentru oricine in lume, rar vezi mai low Problema e cum ajunge la cumparator. | ||
|
| | #270 | ||
| problema e garantia, care poate fi limitata la US, mai sunt taxe vamale si tva care ar trebui platite, in rest preturi ft ok.
__________________ Ignorance is bliss | Joc FreeKick si imi place, cine vrea să-l încerce să adauge .org || New & Improved Tiny :: MB Abit KN8 Ultra || CPU San Diego 3700+ [nesuportat de placa x-( ] || HS Scythe Ninja & Zalman FM-3 @700 RPM || RAM - 1GB Sycron Crap|| GPU - Gigabyte 8800GT w AC Accelero S1 + Zalman FM-3 @ 900 rpm - 56 Deg FULL LOAD || DVD-RW Samsung something|| PSU Fortron BlueStorm 400W || Logitech MX510 || Microsoft Comfort Curve 2000 || CASE - Chieftec Giga...something /w wheels mod | |||
|
| | #271 | ||
| Ma intereseaza un 300D kitt nou sigilat. Un magazin de incredere, ma refer la garantie si preturi bune stie cineva. Daca cumpar de la bisnitari, canon ofera garantie mondiala sau....? | |||
|
| | #272 | ||
| Din pacate nu se mai fabrica acest model... il gasesti de nou doar daca a ramas pe stoc cuiva... | |||
|
| | #273 | ||
| incearca la www.its.ro
__________________ OFERTA SERVICII: Imprimare, indosariere, legare carte, carti de vizita Y!m: korkfoto | 0723.306.158 .-- .-- .-- .-.-.- .. -- .--. .-. .. -- .- -.-- --- -. .-.-.- -.-. --- -- | |||
|
| | #274 | ||
| Registered User Join Date: Aug 2005 Location: Brasov - RO | ...300D ..... este unul pe raft la Carrefour in Brasov.....dar pretul este sub orice critica cca 41 mil ROL
__________________ 20D + 24-70 F2.8 L + 50 F1.4 + 580EX La anu' de vanzare 17-85 IS. Perspective, tot la anu': (70-200 L F2.8) si (17-40 L sau 16-35 L) | ||
|
| | #275 | ||
| Salut, vreau sa-mi cumpar un aparat foto pentru care as fi dispus sa dau maxim 10-11 milioane. Vreau dela 4MP in sus, un zoom optic bun (cel putin 4), filme la 640x480 cu sunet. Pentur o calitate buna a pozelor ce trebuie avut in vedere la un aparat? Am gasit Konica Minolta Z20 cu 8x zoom optic si 5MP dar din cate am citit nu imprima cu sunet. Plus ca la aceste Konica Minolta cu zoom-ul asa mare (Z1, Z3, Z10, Z20) am citit pe niste site-uri ca au avut destui probleme tehnice cu ele. Ce parere aveti? Si ce ma sfatuiti? Multumesc | |||
|
| | #276 | ||
| Quote:
| |||
|
| | #277 | ||
| apropo de 300d. un coleg vinde un 300d + obiectiv 18-55 (kit) + obiectiv sigma 70-300 Super Macro, cu cateva mii de declansari, in stare buna, la 20 mil. Ma batea gandul sa il iau eu. Nu sunt inca sigur ca am nevoie de un dslr in acest moment (mai am multe de invatat), dar pretul mi se pare ok. Poate gresesc... Si konica minolta 5d nou, la 30 mil* suna destul de tentant, dar nu sunt inca bani. Intrebarea mea ar fi daca pretul respectiv este o ocazie buna pentru a face trecerea la dslr. *cu cele doua obiective din kit (- AF DT zoom 18-70 (D) f 3.5 - 5.6; AF 70-210/4,5-5,6 II) | |||
|
| | #278 | ||
| @lord belial iti recomanda Canon S1 iS . Super aparat , La 11 mil nu ai ce sa-ti iei din gama semiprofesionala . Are zoom optic 10x . @DyJohnnY garantia la Panasonic este de 2 ani si este la centrele de service autorizare panasonic , nu la cei de la care cumperi . Aceeasi garantie o primesti si de la metro sau alt magazin . | |||
|
| | #279 | ||
| salut, mi-am cam luat gandul de la acel Canon S1 IS. Are cam putin 3.2 MP si prefer ceva mai mult. Oscilez intre Konica Minolta Dimage Z6 si Panasonic Lumix DMC FZ5 silver. Ce spuneti? Ceva la maxim 13-14 milioane doresc, si cu zoom si eventual antishake bun. | |||
|
| | #280 | ||
| Registered User Join Date: Mar 2006 | din cate stiu, cu stabilizator de imagine este doar Panasonic .. si daca nu gresesc, am vazut la TV ca , Konica Minolta s-a retras din Romania ... ps. daca gresesc ... sorry
__________________ Good Luck ! | ||
|
| Advertisment | |
| | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|