![]() |
| ||||||||
| Notices |
| Thread Introduction |
| Acest thread NU ARE CA SCOP RECLAMA ci o mai buna informare privitoare la PRETURILE aparatelor foto si a accesoriilor. |
![]() |
| | Thread Tools |
| | #281 | ||
| pai...gresesti. Nud doar Panasonic au stabilizator de imagini. Ci atat Minolta Z5, Z6 cat si Canon S1, S2 si noul S3 Iar Konika Minolta se retrage de pe toata piata mondiala, nu doar din RO | |||
|
| | #282 | ||
| Registered User Join Date: Mar 2006 | Quote:
![]() imi place ca esti fan Canon ... o sa am de invatat de la tine ![]() da ce i-a apucat pe Konica sa se retraga ? asa de rau i-a pus Canonul cu botu pe labe pe toti ? mai scria cineva in alt topic ca nici Olympus nu o sa mai faca aparate foto ?! de asta stii ceva ?
__________________ Good Luck ! Last edited by notebook; 26-03-2006 at 13:45. | ||
|
| | #283 | ||
| omg, people get your facts straight: 1. Konica minolta se retrag de pe piata de aparete foto, in felul urmator: Sony o sa faca de acum incolo aparatele lor inclusiv DSLR2. Olympus parca au fost "preluati"[ sau au un parteneriat..ceva de genul] de catre Panasonic. 3. Pentax au fost preluati de samsung. 4 toate tehnologiile dezvoltate de firmele de mai sus vor fi prezente in produsele viitoare ale celor care i-au cumparat, sub o forma sau alta. ar fi cam tampitzi sa nu faca asta de altfel. Si mai exista si nikon pe piata, din cate imi aduc aminte.
__________________ Ignorance is bliss | Joc FreeKick si imi place, cine vrea să-l încerce să adauge .org || New & Improved Tiny :: MB Abit KN8 Ultra || CPU San Diego 3700+ [nesuportat de placa x-( ] || HS Scythe Ninja & Zalman FM-3 @700 RPM || RAM - 1GB Sycron Crap|| GPU - Gigabyte 8800GT w AC Accelero S1 + Zalman FM-3 @ 900 rpm - 56 Deg FULL LOAD || DVD-RW Samsung something|| PSU Fortron BlueStorm 400W || Logitech MX510 || Microsoft Comfort Curve 2000 || CASE - Chieftec Giga...something /w wheels modLast edited by DyJohnnY; 26-03-2006 at 13:43. | |||
|
| | #284 | ||
| Registered User Join Date: Mar 2006 | Quote:
As dori si eu daca se poate niste confirmari la ce ai scris mai sus ... pentru ca "nu stiu exact" nu ma multumeste .... si cred ca nici pe altii ... Deci, te rog, cand stii exact sa postezi aici ... i'd be much obliged ... thx
__________________ Good Luck ! | ||
|
| | #285 | ||
| Notebook, e simplu. Intra la arhiva de stiri de la www.dpreview.com. De asemenea, va rog sa nu deviati de la subiectul topicului.
__________________ OFERTA SERVICII: Imprimare, indosariere, legare carte, carti de vizita Y!m: korkfoto | 0723.306.158 .-- .-- .-- .-.-.- .. -- .--. .-. .. -- .- -.-- --- -. .-.-.- -.-. --- -- | |||
|
| | #286 | |||
| Registered User Join Date: Jul 2001 Location: Bucuresti | Quote:
Cat despre point&shoot-uri, ramane de vazut; eu cred ca mai degraba putem vorbi de un transfer de tehnologie (anti-shake?) decat de re-etichetarea modelelor existente. Quote:
Nimeni nu preia pe nimeni.Quote:
)P.S. Scuze pentru off-topic... insa cred ca era cazul ca asemenea erori sa fie corectate pe loc.
__________________ Vinovat pana la proba contrarie. | |||
|
| | #288 | ||
| Quote:
![]() | |||
|
| | #289 | ||
| Am vazut in oferta Metro un Olympus FE-115 la 4.5 milioane. Merita? Aici e un review la modelul FE-110: http://www.steves-digicams.com/2005_...fe110_pg5.html . Merita mai mult un Canon A430? Multumesc!
__________________ "Somewhere over the rainbow Bluebirds fly And the dreams that you dare to dream Really do come true..." | |||
|
| | #290 | ||
| categoric merita mai mult canon-ul. | |||
|
| | #291 | ||
| Daca ar fi sa recomandati un aparat profesional - semi-profesional care ar fi acesta?Si cam la cat m-ar duce?Se merita sa il iau in rate? Am vazut ca majoritatea recomanda Canon sa inteleg ca momentan ei domina piata? Sper ca nu am gresit threadul ....
__________________ “The mind is everything. What you think you become.” Gautam Buddha Hai hui prin Bucuresti The best Diet is simply a matter of mind over platter. | |||
|
| | #292 | ||
| Crusher, ce gen de foto vrei sa faci ? Mai precis, la ce te referi cand spui pro sau semipro ?
__________________ OFERTA SERVICII: Imprimare, indosariere, legare carte, carti de vizita Y!m: korkfoto | 0723.306.158 .-- .-- .-- .-.-.- .. -- .--. .-. .. -- .- -.-- --- -. .-.-.- -.-. --- -- | |||
|
| | #293 | ||
| In general as vrea sa fac peisaje dar ma tenteaza si instantanee de moment gen arhitectura,portrete.As vrea o camera ca cu care sa pot face mai multe tipuri de fotografii ... inca sunt n00b si nu ma pot lauda cu ceva experienta in acest domeniu.
__________________ “The mind is everything. What you think you become.” Gautam Buddha Hai hui prin Bucuresti The best Diet is simply a matter of mind over platter. | |||
|
| | #294 | ||
| Ce buget ai ?
|
| | #295 | ||
| As fi preferat sa o iau in rate .. in cazul in care se merita, daca nu... am vreo 20 de mil.
|
| | #296 | ||
| Registered User Join Date: Jul 2001 Location: Bucuresti | Daca iei lucrurile in serios, un DSLR entry-level (Canon, Nikon, Pentax, hai - treaca de la mine - si Sony) poate n-ar fi o idee rea. Iti recomand sa testezi personal un astfel de aparat, sa vezi de ce-i in stare. Atentie, daca o iei pe aceasta cale trebuie sa te implici serios pentru a obtine rezultate (dar, daca esti dispus sa o faci, merita cu varf si indesat). Pe un point&shoot nu merita sa dai prea multi bani. Pacat ca ai ratat oferta de la Carrefour... cam atat (20 mil rol) era un *istDL pana acum cateva zile.
__________________ Vinovat pana la proba contrarie. | ||
|
| | #297 | ||
| Ce inseamna mai exact un DSLR? Cum am banii in mana ma pun pe cautat ![]()
__________________ “The mind is everything. What you think you become.” Gautam Buddha Hai hui prin Bucuresti The best Diet is simply a matter of mind over platter. Last edited by TheCrusher; 26-07-2006 at 12:40. | |||
|
| | #298 | ||
| Registered User Join Date: Jul 2001 Location: Bucuresti | http://en.wikipedia.org/wiki/DSLR Hmm... chiar ca esti incepator (don't worry, cu totii trecem prin asta). Acum ar trebui sa citesti tot ce misca, sa pui mana pe ceva aparate si sa te gandesti bine la ce anume vrei sa faci. Un DSLR s-ar putea dovedi prea mult (daca vrei doar poze de vacanta), sau dimpotriva o unealta excelenta - depinde doar de tine. Daca esti nesigur, un point&shoot bunicel costa si sub 1000 lei.
|
| | #299 | ||
| Momentan am un Canon A520 de care nu sunt prea multumit .. probabil ca nu prea stiu sa-l calibrez cum trebuie.
|
| | #300 | ||
| Registered User Join Date: Jul 2001 Location: Bucuresti | Ne abatem (mult) de la scopul thread-ului. Gandeste-te ce te nemultumeste la acel A520 (sa-l 'calibrezi'?), pune mana pe-un (D)SLR si vezi daca acesta rezolva respectivele probleme, sau doar introduce unele noi. Sorry, atatea date dai, asa raspuns primesti. Cel mai prost lucru pe care-l poti face e sa te grabesti sa dai banii pe diverse fara sa stii de ce.
|
| Advertisment | |
| | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|