![]() |
| ||||||||
| Notices |
| Thread Introduction |
| Acest thread NU ARE CA SCOP RECLAMA ci o mai buna informare privitoare la PRETURILE aparatelor foto si a accesoriilor. |
![]() |
| | Thread Tools |
| | #301 | ||
| Am nevoie de un cablu de date pentru un aparat foto Panasonic dmc-f1. Daca stie cineva de unde pot face rost si la ce pret, let me know. Thanks! | |||
|
| | #302 | ||
| Salut, cine poate sa-mi spuna unde gasesc si eu la ce magazin gasesc cel mai bun pret pentru un canon a520 sau A610. Vreau sa-l cumpar azi sau maine! | |||
|
| | #303 | ||
|
__________________ OFERTA SERVICII: Imprimare, indosariere, legare carte, carti de vizita Y!m: korkfoto | 0723.306.158 .-- .-- .-- .-.-.- .. -- .--. .-. .. -- .- -.-- --- -. .-.-.- -.-. --- -- | |||
|
| | #304 | ||
| fereste-te de emag. in unele cazuri sunt seriosi, in alte cazuri sunt escroci. | |||
|
| | #305 | ||
| De unde se pot cumpara la noi gray carduri pt ajustarea WB? Ceva de genul http://www.whibal.com/products/whibal/index.html | |||
|
| | #307 | ||
| Thanks. Grrr cat costa ![]() | |||
|
| | #308 | ||
| Registered User Join Date: Mar 2005 Location: Bucuresti | Un fel de bhphotovideo al Germaniei exista ? Adica un magazin serios cu preturi (relativ) mici, oferta acoperitoare, online sau nu din Germania. | ||
|
| | #309 | ||
| Mediamarkt ?
__________________ OFERTA SERVICII: Imprimare, indosariere, legare carte, carti de vizita Y!m: korkfoto | 0723.306.158 .-- .-- .-- .-.-.- .. -- .--. .-. .. -- .- -.-- --- -. .-.-.- -.-. --- -- | |||
|
| | #310 | ||
| Registered User Join Date: Jul 2001 Location: Bucuresti | Cu varianta virtuala, Mediaonline (www.mediaonline.de)
__________________ Vinovat pana la proba contrarie. | ||
|
| | #311 | ||
| Registered User Join Date: Mar 2005 Location: Bucuresti | Usor mai scump ca in US, dar probabil ca asa-s preturile peste tot in UE. Alternative mai ieftine dar fara compromisuri ? ![]() | ||
|
| | #312 | ||
| un fel de pricegrabber e ciao.de
__________________ Toshiba Satellite L100-121 on Yahoo!: xwh19 | |||
|
| | #313 | ||
| nu stiu daca e cazul sa postez aici dar dm.ro are sony dsc-t10 la 900ron. e un superpret pentru o camera din clasa ei. si totusi afara e 300E. daca nu mi-as fi luat as fi zis ca e la misto. dar nu e. | |||
|
| | #314 | ||
| Registered User Join Date: Jun 2000 | Argumenteaza concret, te rog ! Mai ales partea cu escroci !!
__________________ Prostia este infinit mai fascinanta decit inteligenta: inteligenta are limitele ei, prostia nu. | ||
|
| | #315 | ||
| citeste aici si pe urma vezi daca iti mai arde sa cumperi ceva de la emag: Probleme cu Kasolvenzia - Softpedia Forum | |||
|
| | #316 | ||
| rex, tu esti serios ? dai link la un topic cu 27 de pagini care incepe cu cosmorom? ...da macar link la postul respectiv direct ... | |||
|
| | #317 | ||
| Quote:
Adu argumentele. Sau 'ul.
__________________ This space is intentionally left blank | |||
|
| | #318 | ||
| Quote:
www.EMAG.ro - experienta nefericita - Softpedia Forum oricum e bine de stiut si ce scrie in celalalt thread ca sa nu faci asa | |||
|
| | #319 | ||
| Registered User Join Date: Jun 2000 | Nimic din ceea ce exista in acel topic nu se poate clasifica "escrocherie" . Deci mai usor cu clasificarile de acest gen ! Chiar m-ai facut curios, pentru ca eu am multe comenzi facute la ei si pe care le-au onorat super-ok. Si sunt cateva, din vreme ce ma apropii de suma de 1 miliard .Singurele cazuri in care poti avea "probleme" cu termenele de livrare sunt cele in care le ceri ceva ce nu exista pe stoc nici macar la importatori, si daca dai de un vanzator delasator . Daca dati de unul care raspunde si rezolva prompt treburile, va sfatuiesc sa-l sunati doar pe acela pe viitor (eu personal asa fac, si e ok) .
__________________ Prostia este infinit mai fascinanta decit inteligenta: inteligenta are limitele ei, prostia nu. | ||
|
| | #320 | ||
| Sa bat in lemn, nici eu n-am avut probleme cu e-mag-ul, pana acum si am luat de la ei imprimanta laser, consumabile, ap. foto. etc.
|
| Advertisment | |
| | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|