![]() |
| ||||||||
| Notices |
| Thread Introduction |
| Acest thread NU ARE CA SCOP RECLAMA ci o mai buna informare privitoare la PRETURILE aparatelor foto si a accesoriilor. |
![]() |
| | Thread Tools |
| | #321 | ||
| Registered User Join Date: Aug 2006 | spuneti-mi si mie va rog daca casio EX Z 500 sau Z 600 , dupa parerea voastra este un aparat bun " domestic" ( adica pentru uz personal ) daca aveti parere cam cat ar fi unul la noi pe piata... ca prin magazine nu am gasit ![]() Va Multumesc mult. | ||
|
| | #322 | ||
| Registered User Join Date: May 2002 Location: Bucuresti | ma intereseaza un magazin foto in Germania de unde pot cumpara obiective.Nu magazin on-line.Mediamarkt la obiective e foarte slab m-ar interesa un magazin dedicat foto.Multumesc. | ||
|
| | #323 | ||
| Duminica am achizitionat un Canon A530 + card Kingston SD 512 + imprimanta Selphy CP 510 din Carrefour Militari. Per total 700 RONi. Din cate am vazut eu la UltraPro aceeasi 'chestie' costa 850 RONi! Asta e prima mea camera digitala, inca invat sa fac poze cu ea, deocamdata singura dezamagire o reprezinta manualul in limba romana (altul nu mi-au dat) de 28 de pagini (in care se fac trimiteri la pagini din Ghidul Avansat pe care ei nu l-au furnizat ). | |||
|
| | #324 | ||
| TRebuie sa ti-l dea. Sunt obligati prin lege. Ameninta-i cu OPC-ul !
__________________ OFERTA SERVICII: Imprimare, indosariere, legare carte, carti de vizita Y!m: korkfoto | 0723.306.158 .-- .-- .-- .-.-.- .. -- .--. .-. .. -- .- -.-- --- -. .-.-.- -.-. --- -- | |||
|
| | #325 | ||
| Asa ar fii normal, dar pierd mai mult timp daca ii iau pe ei de guler decat daca iau manualele de pe internet (si in limba engleza, ceea ce e preferabil). | |||
|
| | #326 | ||
| Quote:
eu am mai luat de la ei, o camera video sony si un laptop de curand achizitionat, totul okei. | |||
|
| | #327 | ||
| Quote:
, daca te-ai fi uitat pe net dupa aparat poate ieseai ceva mai ieftin :P da na, lasa.. sa-l stapanesti sanatos ![]() | |||
|
| | #328 | ||
| Canon A530 + card Kingston 512 MB + imprimanta Selphy 510 ____________________________________________________ 599 RONi in Carrefour la promotie ![]() | |||
|
| | #329 | ||
| Unul dintre sefii mei care e si el pasionat de fotografie si-a cumparat de la unul din magazinele de la Gara de Nord din Bucuresti un trepied de 1m inaltime cu 27,5 RNi (l-a negociat la 25 RONi ) Intrucat si eu vroiam unul astzi am dat o fuga pana acolo si am studiat oferta de trepiede:* trepied de 1 m inaltime - 27,5 RONi * trepied de 1,2 m inaltime - 37,5 RONi * trepied de 1,5 m inaltime - 40 RONi. Primele 2 aveau o husa dintr-un material verde mai gros in timp ce ultimul are o husa dintr-ul fel de faş. Mi-a placut mai mult cel de 1,5 m pentru ca era mai inalt, avea si cremaliera si am zis ca trebuie sa reziste el ceva, nu o sa il folosesc chiar atat de mult asa ca l-am luat. Mai jos gasiti atasate niste poze. Last edited by AdyAero; 11-12-2006 at 22:04. Reason: edit :) | |||
|
| | #330 | ||
| vezi ca se extinde mai mult decat in poza 3. are inca un nivel sau chiar 2 care iese/ies din picioare ![]()
__________________ Save water. Shower with your gilrfriend. | |||
|
| | #331 | ||
| Serios? Chiar nu stiam, am crezut ca asta e un caz de nanism la trepiedul meu ![]() | |||
|
| | #332 | ||
| Registered User Join Date: Apr 2005 | un Canon S3 is de unde iau si eu mai ieftin? | ||
|
| | #334 | ||
| Vreau sa va cer o parere ! Doresc sa-mi cumpar o camera foto Canon 640 - 12 mil de la Flamingo ! In marea majoritatea a mazinelor acest model este intre 12,3 - 14 mil Ce parere aveti despre ei, sunt ok !?? Atzi avut de-a face cu ei ?!?!? | |||
|
| | #335 | ||
| De ce de la Flamingo si nu de la emag.ro sau dm.ro sau f64.ro par egzamplu.
__________________ This space is intentionally left blank | |||
|
| | #336 | ||
| Unde pot gasi carton mat format A4 la top (alb sau colorat) ? La librarie are dar e 1 RON, mie imi trebuie cam 100 de coli ![]() | |||
|
| | #337 | ||
| Pentru ca la Flamingo am gasit acest model, cel mai ieftin, iar la emag.ro sau dm.ro sunt mai scumpe cu cel putin 50 ron, iar la f64 nu l-am vazut in oferta si oricum cred ca pretul ar fi pe undeva pe la 12,5 mil. Deci, ce spuneti ? | |||
|
| | #338 | ||
| Registered User Join Date: Jun 2005 Location: bacau | Ma gandeam la un sd de 2G pt un Canon 540, la o memorie atat de mare o sa se miste mai greu? Am gasit aici http://www.pcfun.ro/Secure-Digital-S...A-Super-SD-2GB la 86 de lei, ceea ce mi se pare enorm de putin comparativ cu alte situri.... Ce parere aveti despre cardu din link? viteza de 80x e ok? | ||
|
| | #339 | ||
| Da, pare ok, vezi sa fie magazinu' de incredere.
__________________ OFERTA SERVICII: Imprimare, indosariere, legare carte, carti de vizita Y!m: korkfoto | 0723.306.158 .-- .-- .-- .-.-.- .. -- .--. .-. .. -- .- -.-- --- -. .-.-.- -.-. --- -- | |||
|
| | #340 | ||
| Salut, exista vreun thread sau pe undeva vreo discutie in jurul Canon S3 IS? Ca am primit cadou de curand acest aparat si as vrea sa aflu cat mai multe. Multam.
__________________ Jimmy_X aka JimmyTheX.
| |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|