![]() |
| ||||||||
| Notices |
| Thread Introduction |
| Acest thread NU ARE CA SCOP RECLAMA ci o mai buna informare privitoare la PRETURILE aparatelor foto si a accesoriilor. |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #345 (permalink) | ||
| www.f64studio.ro (sectiunea trepiede)
__________________ Gabi Udrea Photography | |||
|
| | #347 (permalink) | ||
|
Stie cineva o varianta mai avantajoasa pentru un Fuji S5600 (cu 1G xD cadou)decat 937 RON ? -------------------- Editare ulterioară -------------------- Stie cineva o varianta mai avantajoasa pentru un Fuji S5600 (cu 1G xD cadou)decat 937 RON ?
__________________ If you want to finish first, first you have to finish Last edited by profetu; 02-03-2007 at 17:37. Reason: Automerged Doublepost | |||
|
| | #349 (permalink) | ||
|
Are cineva idee cine aduce trepiede Velbon in .ro? As indrazni sa intreb si de Slik...?
__________________ Ignorance is bliss | Joc FreeKick si imi place, cine vrea să-l încerce să adauge .org || New & Improved Tiny :: MB Abit KN8 Ultra || CPU San Diego 3700+ [nesuportat de placa x-( ] || HS Scythe Ninja & Zalman FM-3 @700 RPM || RAM - 1GB Sycron Crap|| GPU - Gigabyte 8800GT w AC Accelero S1 + Zalman FM-3 @ 900 rpm - 56 Deg FULL LOAD || DVD-RW Samsung something|| PSU Fortron BlueStorm 400W || Logitech MX510 || Microsoft Comfort Curve 2000 || CASE - Chieftec Giga...something /w wheels mod | |||
|
| | #350 (permalink) | ||
| Quote:
si ? cu google nu ai gasit nimic in ro ? :http://www.focus94.ro/shop.php?prod=...038593677867c7 http://www.cauti.ro/compara_preturi/...a_preturi.html | |||
|
| | #351 (permalink) | ||
| Quote: Vreo oferta mai buna ca asta ? Fuji S5600 la Metro 772 RON cu tot cu TVA.
__________________ If you want to finish first, first you have to finish | |||
|
| | #352 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ Ignorance is bliss | Joc FreeKick si imi place, cine vrea să-l încerce să adauge .org || New & Improved Tiny :: MB Abit KN8 Ultra || CPU San Diego 3700+ [nesuportat de placa x-( ] || HS Scythe Ninja & Zalman FM-3 @700 RPM || RAM - 1GB Sycron Crap|| GPU - Gigabyte 8800GT w AC Accelero S1 + Zalman FM-3 @ 900 rpm - 56 Deg FULL LOAD || DVD-RW Samsung something|| PSU Fortron BlueStorm 400W || Logitech MX510 || Microsoft Comfort Curve 2000 || CASE - Chieftec Giga...something /w wheels mod | |||
|
| | #354 (permalink) | ||
| Quote: http://www.f64studio.ro/det.php?id=293&pid=4249 sunt super multumit. Afisaza capacitatea REALA a acumulatorilor, dupa incarcare, tensiunea la borne, seteazi curentul de incarcare, si multe altele. | |||
|
| | #355 (permalink) | ||
| Moderator Join Date: Oct 2003 |
merci pentru sfat! am citit cate ceva despre el si se pare ca intradevar e o alegere buna. nu inteleg insa cum de canon-ul poate costa atat de mult. e doar brandul? sau pentru ca e mai light? ceva recomandari pentru acumulatori? pe siteul acela am vazut 4*maha powerex 2700mAh la 60 lei. merita banii? | ||
|
| | #356 (permalink) | ||
|
se apre ca slik e adus in romania de fotohobbyshop - dar n-au pret n-au nimic pentru el...afacere, ce sa mai.... in alta ordine de idei, n-as vrea sa incep un thread separat - magazine foto mari in budapesta stiti? vrea sa plec in curand in directia aia. ms
|
| | #357 (permalink) | ||
|
Salut nu stiu daca postez unde trebuie dar nu vreau sa deschid un thread separat doar ptr atat... Un prieten are un canon s3 is luat din state (7-8 luni vechime) stare perfecta card 4gb (kingston sau kingmax nu mai stie ca s-a dezlipit eticheta de pe card) 2 seturi de acumulatori + incarcator (2 sloturi doar) si gentuta. Intrebare daca vreau sa il cumpar care ar fi pretul corect la acest aparat... am vazut in magazine o oferta aprox 14-15 milioane cam aceleasi lucruri doar ca noi cu garantie si card de 2gb... Este riscant sa dai o groaza de bani pe aparat fara garantie...? Multumesc mult sper sa nu fi postat gresit... -------------------- Editare ulterioară -------------------- Chiar nu ma ajuta nimeni am nevoie de o evaluare corecta ca sa stiu daca il cumpar sau nu nu sunt la curent cu piata aparatelor foto Ca idee proprietarul s-a gandit la 11.500.000 mie mi se pare un pic cam mult si la o asemenea suma mai bine mai pun 3.000.000 si iau din magazin cu garantie... (lucrul de care imi este frica recunosc -> aparat fara garantie adus din sua). Nu ma intelegeti gresit l-am tinut 3 zile m-am jucat cu el este impecabil.l8edit: in Sua in acest moment camera NOUA este 314$ (http://www.amazon.com/Canon-PowerSho...4722770&sr=8-1) fara nimic si 399$ cu mult mai multe accesori http://www.amazon.com/Canon-PowerSho...4722770&sr=8-5 In aceste conditii pretul corect ar fi 8-9 milioane?
__________________ Please don't go the drones need you!!!!!! Last edited by Nomercy; 24-03-2007 at 09:56. Reason: Automerged Doublepost | |||
|
| | #358 (permalink) | ||
|
Pai vad ca ti-ai gasit singur pretul pe care esti dispus sa-l dai ! Cum putem noi sa hotaram pt tine daca merita ceva second hand ? Pretul cerut de om este sensibil mai mic decat cel al produsului nou ....deci de aici incolo numai tu poti hotara daca merita sau nu. Vezi si pe sectiunea Publicitate la cat se mai vand pe forum S3 IS noi sau second, si compara, apoi alege. | |||
|
| | #359 (permalink) | ||
|
hello ppl. vreau sa-mi cumpar si eu aparatul asta: panasonic lumix dmc fz8 o cunostinta il va comanda pentru mine si mi-l va aduce din state. pe langa el mi-as lua si o geanta speciala. aparatu pe siteurile din state e cam 300 dolari. problema e ca nu stiu de pe ce site sa-i spun cunostintei mele sa-l comande. puteti sa-mi propuneti ceva? multumesc anticipat.
__________________ hopa, scuze! | |||
|
| | #360 (permalink) | ||
|
__________________ Gabi Udrea Photography | |||
|
| Advertisment | |
Joacă online gratuit snooker, pool, backgammon, jocuri de cuvinte şi de cărţi | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|