![]() |
| ||||||||
| Notices |
| Thread Introduction |
| Acest thread NU ARE CA SCOP RECLAMA ci o mai buna informare privitoare la PRETURILE aparatelor foto si a accesoriilor. |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #382 (permalink) | ||
| Quote:
http://www.f64studio.ro/det.php?id=328&pid=2290 | |||
|
| | #383 (permalink) | ||
|
prea tarliu . in cautarile pe siteuri m-am axat doar pe adaptoare (gen pentaxul din postul initial)... nu mi-a trecut prin cap sa ma uit dupa controllere de slave-uri... intamplator am dat de el intr-o consignatie, cam la aceeasi baniidealul meu era o bucata de pastic, cu un filet la baza si un flash shoe pe partea opusa (cold shoe, ca doar era de plastic)
__________________ Save water. Shower with your gilrfriend. | |||
|
| | #384 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 2006 |
Caut sa cumpar si eu un card CF de 2/4 gb si un card reader care sa stie si XD si CF. Ce mi-ati recomanda ? Vitezele de 120x de pe cardurile no-name sunt reale ? Nu de alta dar am gasit un Silicon Power 120x parca se numea de 2 gb pana in 60 ron. Eu am deja un card XD Olympus de 2gb dar imi doresc ceva pt tras burst, ca XD-ul nu stie de d-astea. Daca ar fi sa nu ma zgarcesc mi-as lua un Lexar 2gb 133x, insa e la pret dublu. Ideea mea e sa-mi iau un CF de volum (brand slab, capacitatea mare) pentru atunci cand plec undeva unde nu stau sa car laptopu dupa mine si un card rapid pentru utilizare cotidiana cu preponderenta la tras burst. Legat de card reader am gasit un Hama care stie si de XD si de CF (si alte cateva), zice ca citeste la 480 Mbit/s si, calitatea lui cea mai mare, e ieftin. Se merita sa dau de 3 ori valoarea lui pe un Sandisk, care, cel putin pe hartie, face cam acelasi lucru ? Precizez ca aparatul folosit e un Olympus e-410. Multumesc in avans pentru sugestiile si sfaturile voastre!
| ||
|
| | #386 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2001 Location: Bucuresti | Quote:
__________________ Vinovat pana la proba contrarie. | ||
|
| | #387 (permalink) | ||
| hama-ul meu 35 in 1 :P transfera cu 17mb/s de pe cf sandisk extreme III sau de pe Lexar pro 133x
__________________ The Cult of the Forgotten Shadow preaches three virtues: respect, tenacity, and power. | |||
|
| | #389 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2001 Location: Bucuresti | Quote:
Ideea era ca cei 480mbps sunt doar ca sa-ti ia ochii.
__________________ Vinovat pana la proba contrarie. | ||
|
| | #390 (permalink) | ||
|
Ne poate spune cineva si ceva utilitare de masurat viteza mai bunicele ? MIR poate ma ajuti ? Mersi fain Kunzite ... deja au aparut primele rezultate: ce ziceti bine sau rau ?
__________________ Knowledge must be FREE ! Last edited by j0hnnydj; 10-02-2008 at 02:43.. | |||
|
| | #393 (permalink) | ||
|
Mersi MIR ... uite de sisoft Sandra chiar nu stiam ca face asa ceva. Mai am o intrebare tot pentru tine: Am un laptop Gericom P4 la 256 mb hdd 30 si nu stiu cum sa fac sa aflu un pret cat mai bun: aici il pun la vanzare da nu pot in sistem de licitatie sau cine da mai mult il ia ca incalc regulamentul So ? Cum ? Stiu si de okazii dar totusi aici e o comunitate si prefer asta !
__________________ Knowledge must be FREE ! Last edited by j0hnnydj; 18-01-2008 at 15:08.. | |||
|
| | #394 (permalink) | ||
|
Unde pot gasii Blitz-uri cu sincron central, pana in 400 ron ? Am incercat f46, fotopedia, fotohobby... photoset-up.. nimic in afara de sunpak 383 si dorr digi zoom.
__________________ Galerie foto - Mutirips Blog foto -= Canon 400D + 18-55 f/3.5-5.6 + 50 f/1.8 II + Velbon CX300 + no-name flash =- | |||
|
| | #395 (permalink) | ||
| Quote:
si sa incercam sa pastram subiectul topicului. pt astfel de intrebati exista PM. | |||
|
| | #397 (permalink) | ||
|
Da' de ce korby? Ai ceva impotriva magazinelor online ? N-o lua in nume de rau, eu am cumparat destul de multe chestii online, am avut si o sursa de alimentare care mi-a murit, s-a rezolvat fara nici o problema, e adevarat ca transportul costa un pic, dar costul e mai mic ca in magazinele clasice, asa ca tot pe acolo ajungi sau chiar mai ieftin daca comanzi ceva de valoare mare. Daca totusi tii mortis sa iei din Cluj, intend sunt vechi pe piata acolo, seriosi si au preturi bune, am cumparat de la ei de mai multe ori si in urma cu ani in urma si recent. | |||
|
| | #398 (permalink) | ||
|
Cât timp am locuit în Alba Iulia, doar comenzi online am făcut, ştiu ce înseamnă asta. Am fost chiar şi eu distribuitor. Clujul e un oraş destul de mare, dar pe care încă nu-l cunosc foarte bine, de-aia întreb.
__________________ THIS IS MADNESS! YES! THIS IS NORTHREND! You have been disconnected from SPARTA! | |||
|
| | #400 (permalink) | ||
|
Vroiai sa spui 4-5.6. Un search pe forum repede a dat asta: Vand Canon 75-300 USM 4-5,6 III Canon EF 75-300mm f/4-5.6 III Vand Canon EF 75-300 F/4.5-6 III USM Vand CANON 75-300 USM nou-noutz + Husa TAMRAC Vand Canon EF-S 18-55 USM si Canon EF 75-300 sa mai dau linkuri ?? )
__________________ Light from 430EX triggered by CactusV2 passing through 70-200 f/2.8 L IS USM or EF 50mm f/1.8 mkII is caught by Canon 5D More of me | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|