![]() |
| ||||||||
| Notices |
| Thread Introduction |
| Acest thread NU ARE CA SCOP RECLAMA ci o mai buna informare privitoare la PRETURILE aparatelor foto si a accesoriilor. |
![]() |
| | Thread Tools |
| | #41 | ||
| zzz cat vrei pe el? ![]()
__________________ We are all in the gutter, but some of us are looking at the stars. | |||
|
| | #42 | ||
| zzz - chiar e de vanzare? cat ai vrea pe el?
__________________ Am Zephyr! Da Doamne RRoD! | |||
|
| | #43 | ||
| Registered User Join Date: Apr 2002 Location: Bucuresti
| nu este de vinzare, motive sentimentale ![]() | ||
|
| | #44 | ||
| Banned Join Date: Jan 2002 Location: Cluj Napoca
| Ca si idee... intre un Canon A40 si un Ricoh R120 de-ala, ce recomanda lumea? Si, apropos, unde le poti gasi la niste preturi mai rezonabile? Ricohu e ~250 la SPOT, dar Canon nu am gasit inca... Treaba e ca am acuma +/- 10M de cheltuit pe o camera foto digitala. Am redus numarul de optiuni la 3: - Fuji Finepix 2300 (199$ la spot) - Canon A40 (?) - Ricoh R120 (250$ la spot). Mai era si Musteku' da am renuntat la idee... tot ce vreau e... poze clare si frumoase la 1600x1200, autonomie cat mai mare la baterii (solutie: acumulatori?) si daca se poate... un zoom optic minimorum cum au A40 si Ricohu'. | ||
|
| | #45 | ||
| Join Date: Aug 2001
| Dintre alea clar A40, e 375$ la Spot, sau era. Pe locul doi vine RICOH Caplio RR120, dar tot A40 as prefera. PS. Semantura ta e cam gresita, nu exista chip-uri de memorie la 2.5ns, cele mai rapide sunt la 2.8ns si sunt folosite pe Ti4600, dar or sa scoata 2.6ns in curind si poate chiar si 2.5ns. | ||
|
| | #46 | ||
| Mda, la SPOT zice "ask" in loc de pret. Ok, o sa le dau un mail sa-i intreb amanunte. Problema e ca nu prea sunt review-uri despre Ricoh pe net. In rest, aparatul are specificatii bune si arata decent. Oricum vorbim de o diferenta de $125 (+TVA)... care e cam cat un salar mediu pe economie la noi PS. done.changed it.sorries. | ||
|
| | #47 | ||
| Ricoh Caplio R120 Ok, bad news... Spot nu are pe stoc si zice ca nu se stie cand si daca aduc. Focus94 cica s-ar putea sa aduca ceva doar prin octombrie-noiembrie, deoarece acum la sf. lunii este ceva expozitie or something in strainatate si acolo va fi prezentat R120 pentru prima oara (?). Deci, se pare ca trebuie sa ma reprofilez... si din nou intrebarea: "ce se poate cumpara pana in $300?" (zoom optic, minim 2Mpixeli). | ||
|
| | #48 | ||
| Registered User Join Date: Jul 2001 Location: Bucuresti
| Incearca si la AOY poate au ei... www.aoy.ro dar cel mai bine dai telefon pentru ca am remarcat obiceiul de a modifica preturile si de a nu updata siteul...
__________________ Keep the faith! | ||
|
| | #49 | ||
| Acu', o chestie total subiectiva, dar mie nu mi-a inspirat incredere AOY. Si parca nu chiar subiectiva, pentru ca cineva de pe forum (nu-mi aduc aminte cine) le-a telefonat pentru un produs care aparea ca fiind pe stoc si nu era. Si daca nu ma-nsel, si pretul era altul. So, mai bine de la o firme pe care o gasesti si "fizic". ![]()
__________________ OFERTA SERVICII: Imprimare, indosariere, legare carte, carti de vizita Y!m: korkfoto | 0723.306.158 | |||
|
| | #50 | ||
| veedee: "Ok, bad news... Spot nu are pe stoc si zice ca nu se stie cand si daca aduc. Focus94 cica s-ar putea sa aduca ceva doar prin octombrie-noiembrie, deoarece acum la sf. lunii este ceva expozitie or something in strainatate si acolo va fi prezentat R120 pentru prima oara (?)." Spot nu mai aduce, iti spun din surse sigure deoarece Ricoh Europa nu are pe stoc si se para ca a iesit din fabricatie.Am insa o veste buna pentru tine: la Spot vin in citeva zile Ricoh Caplio RR30, lansat acum in august, de 3.3Mpixeli si zoom optic 3x, la un pret excelent. Uite cum arata: http://www.ricohpmmc.com/dc/products/rr30/index.html | ||
|
| | #51 | ||
| Registered User Join Date: Jun 2000
| La ce pret?
__________________ Prostia este infinit mai fascinanta decit inteligenta: inteligenta are limitele ei, prostia nu. | ||
|
| | #52 | ||
| Kork: eu le-am tot telefonat celor de la aoy si mi s-au parut foarte amabili desi m-au dezamagit de vre-o doua ori spunandu-mi un pret sensibil mai mare decat cel afisat pe site... Oricum mi-au promis ca aduc A40 saptamana viitoare si daca fac rost de bani imi iau de la ei. Daca nu ma razgandesc intre timp ca asta tot fac de vreo doua luni ![]() Despre Ricoh nu stiu ce sa spun fiindca nu m-am lamurit care este calitatea pozelor si nu pot lua un aparat digital doar citind specificatiile...
|
| | #53 | ||
| zzz, merci mult, dar nu mai am de unde sa mai strang inca $100+ (daca nu chiar $200) cat o sa fie RR30-ul asta fata de RR120 god damn it, cand gasesc si eu ceva, ba iese din fabricatie, ba nu este pe stoc, ba e la pret prea mare ma enervez intr-o zi, imi fac bagajele (iau hardu sub brat adica) si emigrez. join me people! ![]() | ||
|
| | #54 | ||
| mda... www.aoy.ro nu merge... dar, www.aoy.ro has address 217.156.24.14 DAR, 217.156.24.14 ma duce la APEX UNILEVER? Detergenti??? Wtf, lucky me, si chiar de ziua mea. must be faith ![]() | ||
|
| | #55 | ||
| zzz: stii cumva la ce pret va fi la noi ricoh-ul de care vorbeai? Si cand va veni? Parca ma vad renuntand (din nou) la ideea Canon A40 ![]()
|
| | #56 | ||
| 379$ fara TVA, au venit deja citeva buc. (samples) | ||
|
| | #57 | ||
| AJUTOR, am in vama un RICOH Caplio RR30 cam de 2 saptamini si jumatate si aia de la FedEx spun ca trebuie sa platesc TVA 11 milioane !?!?!? Treaba este ca as putea trece camera pe firma, dar nu am firma si nici nu stiu pe cineva cu firma, sau cei pe care ii stiu nu sunt inregistrati in serverul Administratiei Vamilor si deci nu pot primi pe firma nimic pina nu depun nu stiu ce cerere sau mai stiu eu ce. Deci daca cineva se are bine cu FedEx sau cu vama Otopeni Marfa sau are firma inregistrata in vama, please HELP, nu ramin dator niciodata. | ||
|
| | #58 | ||
| Registered User Join Date: Jun 2000
| Pai la cat au evaluat aia aparatul?! La 60 milioane?!!!! Nu se poate . E aberant. La banii astia esti in gama aparatelor semi-profi. Cred ca ar trebui sa taie un zero ca sa se potriveasca cu pretul real...
__________________ Prostia este infinit mai fascinanta decit inteligenta: inteligenta are limitele ei, prostia nu. | ||
|
| | #59 | ||
| In catalogul lor stupid nu exista camera foto digitala si il incadreaza la camera video digitala, care este in catalog cam 1300$ or something. Stiu ca e aberant, dar asta e, nu am ce face, si nici 11 mil nu dau ca nu am de unde. | ||
|
| | #60 | ||
| Alexandrus, in primul rand felicitari pentru alegere, RR30 este ff bun, nu exagerez, la noi stocul s-a epuizat in doua zile!!! In al doilea rand, asa cum spunea si Scuba, este aberant. Ai factura la aparat? Daca da, trebuie sa dai o traducere in care mentionezi APARAT FOTO (fara digital) si nu CAMERA, aparatul foto are accize de 25% si TVA 19%. Daca nu ai factura, roaga pe cine ti l-a trimis sa ti-o transmita (chiar si fax). | ||
|
| | |
| | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |