![]() |
| ||||||||
| Notices |
| Thread Introduction |
| Acest thread NU ARE CA SCOP RECLAMA ci o mai buna informare privitoare la PRETURILE aparatelor foto si a accesoriilor. |
![]() |
| | Thread Tools |
| | #61 | ||
| Registered User Join Date: Apr 2002 Location: Bucuresti
| tudor: merita sa-ti iei acum ceva de 100-120$ decat sa mai astepti 6 luni! bucuria imediata a pozelor merita, chiar daca sunt 1024x768; poti incerca HP200C, HP215, AIPTEK POCKET SMART (in aceasta ordine) | ||
|
| | #62 | ||
| Join Date: Aug 2001
| Quote:
![]() DA, este aberant, dar pretul nu il ia de pe factura decit daca ai firma, altfel se pune pretul din catalogul lor. Aia care au trimis camera au trimis si factura cu ea, scria 90Euro pe factura, asa le-am spus sa puna in speranta ca fiind valoarea sub 100 Euro nu o sa ma puna sa platesc TVA si/sau vama, dar degeaba. Deja au trecut mai mult de 2 saptamini si sunt foarte enervat de toata tarasenia asta, si partea cea mai rea este ca nu stiu cum sa iau camera din vama de la FedEx. Un tip de la FedEx imi zicea sa-i dau vamesului 100$ sau mai mult shpaga, dar sa fiu al dracu' daca faca asa ceva. Imputitii astia de vamesi s-au obisnuit cu bani de pe vremea cind se facea carding la gros si acum nu prea le vine sa treaca inapoi pe salariu, dracu sa-i ia de nesimtiti. De aia speram ca cineva de pe forum are prieteni in vama sau la FedEx, poata ma ajuta si pe mine. | ||
|
| | #63 | ||
| Daca... Daca ai factura de la exped si pe ea scrie 90 euro nu trebuie sa platesti nimic.Ce e sub 100 de euro nu se vamuieste. Jigodiile asteapta sa le dai ceva.Ia numele aluia de nu vrea sa-ti livreze pachetul si spune-i ca il dai la ziar.Poate ajuta. | |||
|
| | #64 | ||
| Stiu ca sub 100 Euro nu se aplica taxe, dar ei spun ca daca primesti pe persoana fizica de la o firma, trebuie sa te taxeze la valoarea din catalogul lor, care este imensa, dupa cum am spus. | ||
|
| | #65 | ||
| mah...cum io lucrez in tarom am sapat un pic si uite ce am aflat. Nu mai poti sa o scoti pe naspa. Orice marfa se inregistreaza dupa atata timp si nu se baga nimeni ptr o asemenea chestie atat de mica. Singura posibilitate este sa ceri sa vorbesti ori cu seful de tura ori cu seful serviciului si sa ii rogi sa schimbe incadrarea ceea ce ESTE posibil. Daca nici unul nu intelege te duci peste Sefu Vamii al mare si faci reclamatie. Trebuie sa ceri sa ti-o incadreze la camera foto. Hope this helps.
__________________ Am Zephyr! Da Doamne RRoD! | |||
|
| | #66 | ||
| Daca ma tot duc sa vorbesc cu toti aia care sunt nshte jigodi toti, nu rezolv nimic si pierd timp mult. Ideea este ca am vb deja cu aia de la FedEx, am fost la ei si le-am zis sa faca retinere in vama pina una alta, dar daca vad ca nu se rezolva o trimit inapoi si ii rog pe aia sa o trimita prin EMS ca e mai sigur. | ||
|
| | #67 | ||
| Registered User Join Date: Apr 2001 Location: Bucuresti
| Regret necazurile lui Alexandrus, care sunt demne de un pesonaj din Kafka sau de Svejk. Nu-ti vine sa crezi ca asa ceva se poate. Ca simplu divertisment sau ca sa vedeti ca si altii au necazuri, iata ce se-ntampla daca dai bani grei la o firma celebra: "Do you own a Kodak DC5000 digital camera? Then you could be in for a shock. Kodak are recalling 75,000 DC5000 digital cameras due to complaints from customers that they get electric shocks when replacing the bateries, plugging in the USB cable or inserting the memory card. The US based Eastman Kodak company who manufacture and sell digital cameras worldwide will meet all customer costs to have thier cameras checked out. You can read the full report HERE: http://www.kodak.com/cgi-bin/US/en/c.../headlines.cgi Kodak had 12 complaints from customers (6 of these complaints came from the US) but Kodak says there have been no reports of serious injury. Kodak said, Consumers should immediately stop using the Kodak DC5000 Zoom Digital Camera and contact Kodak. The company will cover the cost of inspection, any necessary repair and shipping to and from Kodak repair centers. To receive a postage-paid mailer to return your camera, or for more information, contact Kodak online at www.kodak.com Kodak admit that this problem is due to a manufacturing defect in their product. Kodak adds, This recall includes the DC5000 model only. No other Kodak cameras are affected by this recall" Last edited by Ageamiu; 14-09-2002 at 17:06. | ||
|
| | #68 | ||
| Danutz: las-o balta cu hp-ul zzz: nu imi place ca ai "sarit" peste problema bateriilor, nu e cinstit daca cunosti camerele! HP 215 l-a masurat un tip si la incarcarea prima data a blitzului are curent de 1000mA, asta e aproape de curentul de scurt-circuit(care e vreo 2-3A) al bateriilor. Asa nu poti sa folosesti bateriile! La Spot mi-au spus ca NU merge cu reincarcabile, nu e de te jucat cu garantia mai ales ca e si linku' la Hp. Danutz, daca iei ceva sa-mi spui, eu mai astept. zzz: am de ales intre 3 aparate foto normale, nu fac din motive financiare exagerat de multe poze, daca ar trebui sa platesc baterii pt aparatul foto as ajunge din lac in put ![]() | |||
|
| | #69 | ||
| Ok ... am inteles...deci lasam Hp-ul Mai am cateva nelamuri... Alexandrus: din care am inteles ai primit si factura pe care zicea ca e 90 euro, Asta ea pretul lui real sau e vreo smecherie ca sa scapi de vama (succes cu vamesii ca veni vorba). Cam cat a costat cu totul (incluzand transportul) si de unde l-ai luat? Eu am o cunostinta care e pilot la tarom si in principiu ar putea sa-mi aduca de la Dubai ceva mai ieftin, plus ca scap de taxe. Mi-e imi pare extrem de ieftin si la 90 (doar are 3.3 MP) si rr1120 e mult mai scump si are doar 2.1 parca zzz: Am citit tot threadul asta de la un cap la altul si nu am descoprit la ce firma lucrezi. Daca se poate, le spui si ceolr care nu stiu (de exemplu, eu). Si la ce pret a fost la voi RR30? Mai primiti. | |||
|
| | #70 | ||
| in cazul in care RR30 sare de 200$ ma gandeam s\la un Kodak CD3200... am vazut la spot.ro si la digitalworld.ro cu cca 130$. Am vazut ca zzz il recomanda mai demult cuiva. Intrebarea este se preteaza nevoilor mele? | |||
|
| | #71 | ||
| Sorry nu am fost atent si mi-a scapat faptul ca Ricoh RR30 costa 379 fara TVA, deci pica...ramene de vazut Kodak CD3200 sau FUJI FinePix 2300 (desi ar mai trenui stransi ceva bani) | |||
|
| | #72 | ||
| Eu am luat putin mai altfel acel RR30, l-au trimis direct cei de la RICOH Europe pentru mine si eu le-am spus sa puna valoarea sub 100 Euro, dar ea costa cam 400 Euro Retail. Au si magazin online ei dar nu stiu daca trimit in Romania. | ||
|
| | #73 | ||
| Banned Join Date: Jan 2002 Location: Cluj Napoca
| zzz si eu ti-am trimis un PM dar nu mi-ai raspuns ![]() in fine, cand mai primiti RR30? stau cu banii in buzunar (~400$) si nu stiu de unde sa cumpar. help help help | ||
|
| | #74 | ||
| ah ok, scuze. nu stiam ca tu esti cel care mi-a scris. pai mai bine astept dupa ricoh decat sa iau a40. merci mult. | ||
|
| | #75 | ||
| Dar de oferta de la ultra pro care are Olympus C1 si C120 pe la 10.000.000 lei ce spuneti? (tva inclus) Nu paleste un aparat de 4-6 milioane fara display cu optica slaba in fatza acestora? | |||
|
| | #76 | ||
| O intrebare (sfat mai bine zis)... Am posibilitatea sa aduc din state un Canon PowerShot A40 la $289+9%=$315 nou nout. Asta vine cam 10M la noi. Merita mai mult decat un Ricoh Caplio RR30 (care apropos, il tot vad prin oferte, da prin stocuri BA) care este undeva la $390 + %19 = ~$464 (adica 15.5M) la noi? Canonu l-as mai putea lua cu niscaiva accesorii originale de la ei (gentutza, trepied, etc), dar nu as avea garantie, in timp ce la Ricoh as avea (cred .Sunt puzzled, pentru ca nu am avut nici unul din ele in mana sa le compar sa zic cu tarie "asta merita mai mult!". | ||
|
| | #77 | ||
| Ah, ar mai fi de ales intre ce sa aduca prietenul meu din state: intre Olympus D-550Z ($379), Canon PowerShot A40 ($279) si Fuji FinePix 2800Z ($329). Cel mai mult imi plac Canon si Fuji. Canon are avantaj moduri ISO selectabile + poze mai clare (asa spun review-urile) iar Fuji are avantaj zoom optic 6x. Si bineinteles, ramane misteriosul Ricoh Caplio RR30, care in .ro m-ar costa aprox. $430. What would you choose? | ||
|
| | #78 | ||
| Hit ANY key... Join Date: Feb 2001 Location: Undeva, in afara bucurestiului...
| Quote:
__________________ Dupa mine potopul... | ||
|
| | #79 | ||
| ma merci mult, dar nu mai raspundeti la mesajul ala... a fost postat prin septembrie 2002 . :/ am cumparat de mult canon a40u' si sunt un very happy canon user now ![]() cred ca o sa ne ia ceva timp sa ne obisnuim cu noua sectiune foto. | ||
|
| | #80 | ||
| Hit ANY key... Join Date: Feb 2001 Location: Undeva, in afara bucurestiului...
| OK, scuze. Thread-ul e deasupra tuturor si nu m-am uitat la data... Sa iti folosesti sanatos aparatul!
__________________ Dupa mine potopul... | ||
|
| | |
| | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |