![]() |
| ||||||||
| Notices |
| Thread Introduction |
| Acest thread NU ARE CA SCOP RECLAMA ci o mai buna informare privitoare la PRETURILE aparatelor foto si a accesoriilor. |
![]() |
| | Thread Tools |
| | #81 | ||
| L3 Artist Join Date: Nov 1999
| M-am hotarat si eu sa-mi iau un foto digital, bugetul e de 200$ (in care sa intre si tva) si de vreo 50-60 sa-mi iau acumulatori si un flash mai mare.... Pana acum am vazut Kodak 3200 si pozele la distanta mi s-au parut cam bluruite, ar mai fi si Fuji 101, inca n-am vazut poze cu ea. Ce alte aparate ar mai intra in bugetul meu??? 10x ppl
__________________ Geology rocks | ||
|
| | #82 | ||
| Cum nu ai vazut poze cu A101 ? toate alea de la ultimile intalniri forumistice sunt facute de Lunetistu cu acesta camera, plus ca ai aici pe acest subforum un MARE review facut de mine cu exemple elocvente ! ![]() http://www.computergames.ro/forum/sh...threadid=58942 grrrrrrr | |||
|
| | #83 | ||
| Mir, stiu ca ai facut un review dar nus pe unde e. si la pozele de la intalniri nu m-am uitat ca nu mai am net acasa de ceva timp . Am vazut niste poze pe aici de ale lui luneta, misto, vreau sa mai vad, se poa sa-ti dau un tel pentru niste FAQ?edit : vazut, placut, dar in banii astia pot lua ceva mai bun, daca nu e clara alegerea, kodakul e prea entry lvl.
|
| | #84 | ||
| al linkul mai sus pentru rewiev, ce naiba mah, parca ai fi un newbie , auzi....nu sti pe unde e ? lol !da, sigur, suna-ma ! adevarat, la banii astia iei ceva second hand mai bun , fara garantie de pe bursa ! ![]() | |||
|
| | #86 | ||
| HP315 e o generatie mai veche de aparate, bun calitativ, dar bineinteles consuma mai mult, insa o rezolutie mai mare e de dorit, depinde la ce nivel vrei sa lucrezi si de portabilitatea de care ai nevoie. | |||
|
| | #87 | ||
| Am luat fuji si pana acum nu-mi pare rau : calitatea e rezonabila, iar GPurile de 1600 nu dau semne de oboseala dupa 50+poze plus niste filme, toate cu blitz ![]()
|
| | #88 | ||
| Sa-l stapanesti sanatos. ![]()
__________________ OFERTA SERVICII: Imprimare, indosariere, legare carte, carti de vizita Y!m: korkfoto | 0723.306.158 | |||
|
| | #89 | ||
| La 1A (3W) cat consuma aparatul...stii cum pica acumulatorii ? ... DEOADATA ! ![]() Bravo ! e buna achizitia, speram ca iti da starul pentru un aparat serios anii viitori... | |||
|
| | #90 | ||
| Banned Join Date: Jan 2002 Location: Cluj Napoca
| canon a60 Am observat de cateva zile ca emag.ro aduce canon a60 la un pret destul de bun. ($359+TVA). Singura chestie care ma nedumereste (marturisesc ca inca nu le-am dat telefon) este de ce specificatiile de pe site + review-urile userilor sunt pentru A40 NU pentru A60! Off-topic (topic nou eventual?): are cineva Canon A60? Sunt foarte curios asupra eventualelor diferente... de calitate... dintre A60 si A40... Sunt un very happy A40 user, dar ghimpele care mi-a stat in spate a fost limitarea la 15 sec a filmuletelor (ok, nu e camera video stiu, dar totusi, imi place mult ca a60 are 3min limita). Restul specificatiilor le stiu (5 AiAF, chipsetul, etc)... Merci. | ||
|
| | #91 | ||
| Inca NU a aparut A60/70.
__________________ OFERTA SERVICII: Imprimare, indosariere, legare carte, carti de vizita Y!m: korkfoto | 0723.306.158 | |||
|
| | #92 | ||
| |||
|
| | #93 | ||
| Vorbesc de piata, nu de lansare. ![]()
|
| | #94 | ||
| new camera Deoarece sunt putin dezamagit de A60/70 (pe faza ca FPS au scazut de la 20fps la 15fps), am urmatoarea intrebare: UNDE si LA CE PRET se poate gasi un aparat foto digital cu aceleasi caracteristici ca a lui A40 (2MP, setari manuale) dar care sa permita filme la 320x240 @ 20fps+ nelimitate (adica atat cat permite spatiul de stocare)? 10x | ||
|
| | #95 | ||
| Mda, replying to myself din nou... Am gasit.. Fuji FinePix S602Z... E prima pe lista mea de "to buy"... asta dupa ce vand A40u' bineinteles ![]() Stie cineva unde se gaseste mai ieftin prin .ro? List price pare a fi $699, dar am vazut-o pe net la $514. 10x | ||
|
| | #96 | ||
| S602-ul e super ... dpdv al filmelor face 640*480 nelimitat ... si ies super misto....
__________________ aCVarist, deci eXist ! | |||
|
| | #97 | ||
| Sorry ca n-am avut timp sa-ti rasund. Noile modele dela Sony, inlocuitoarele lu' P7 si P9 au iti permit sa filmezi cat te tine memoria. Dar cred ca depasesc suma mentionata de tine. Sincer, eu nu dau 2 bani pe chestia asta cu filmuletul. E un compromis jalnic si scump.
|
| | #98 | ||
| Registered User Join Date: Apr 2002 Location: Bucuresti
| A60/A70 Quote:
| ||
|
| | #99 | ||
| zzz, bagati un update la pagina de web. kork, fuji-ul te tine sa filmezi tot cat te tine memoria. si la ~$600 (USA of course) mi se pare foarte rezonabil. personal, imi plac filmuletele... sunt unele "chestii" pe care o poza nu le poate surprinde imho... | ||
|
| | #100 | ||
| Am si eu o intrebare. Exista pe undeva prin tara asta un magazin in care as putea gasi tot felul de accesorii la diferite aparate foto digitale (Sony,Canon,Kodak,Olympus)? cum ar fi : incarcator,cablu de date ..sau daca nu mai multe magazine din care as putea lua asa ceva nu neaparat toate la un singur magazin..ca ma mai pot si eu deplasa. Multumesc anticipat!
__________________ Linux aaaaa!....! | |||
|
| | |
| | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |