![]() |
| ||||||||
| Notices |
| Thread Introduction |
| Acest thread NU ARE CA SCOP RECLAMA ci o mai buna informare privitoare la PRETURILE aparatelor foto si a accesoriilor. |
![]() |
| | Thread Tools |
| | #161 | ||
| Quote:
| |||
|
| | #162 | ||
|
__________________ "Somewhere over the rainbow Bluebirds fly And the dreams that you dare to dream Really do come true..." | |||
|
| | #163 | ||
| Benq DC 2300 nu are acumulatori... Asta, zic eu, e un mare minus. Nu?
__________________ "Somewhere over the rainbow Bluebirds fly And the dreams that you dare to dream Really do come true..." | |||
|
| | #164 | ||
| Calitate cu CMOS Quote:
| |||
|
| | #165 | ||
| Este unCMOS dezvoltat special de Canon pt aparatele sale digitale de mare performata. Modelul la care te referi are dimensiunea filmului de 35 mm, are 11 Mpx si se gaseste in aparatul 1 Ds. A nu se confunda cu 1D, care are CCD de 4 Mpx si 8 cadre pe secunda, fiind destinat fotoreporterilor de sport.
__________________ OFERTA SERVICII: Imprimare, indosariere, legare carte, carti de vizita Y!m: korkfoto | 0723.306.158 .-- .-- .-- .-.-.- .. -- .--. .-. .. -- .- -.-- --- -. .-.-.- -.-. --- -- | |||
|
| | #166 | ||
| Quote:
Deci ideea e sa ai un incarcator si 4 acumulatori NiMH si ai rezolvat problema energiei. | |||
|
| | #167 | ||
| Quote:
In postul anterior celui cu "...n-am vazut ALTE aparate de calitate...", si eu ziceam acelasi lucru! Aici e post-ul cu pricina Toate cele bune! | |||
|
| | #168 | ||
| Am gasit de cumparat o camera foto HP 612 xi cu 5.000.000 lei. Pretul e bun, nu? Pe dw e 8.000.000. Acu' ma tem sa nu iau vreo teapa tinand cont ca nu mai e in garantie... Oricum mi-ar trebui sa am langa mine un expert care sa-si dea cu parerea cu privinta la starea aparatului.
|
| | #169 | ||
| Quote:
aici ai citeva poze facute cu 612 daca este pt poze ziua ar merita 5milioane fiindca are macar 2x optic , mie nu imi prea plac HP aparate foto digitale,, dar am avut un hp 735 si in afara ca LCD era lent si nu prea clar (nr pixel redus) in schimb facea poze frumusele. ce nu mi-a placut la 735 era asamblata in china | |||
|
| | #170 | ||
| Quote:
am uitat sa iti dau adresa scuze http://www.pbase.com/cameras/hp/photosmart_612 si mare atentie la cei 5 milioane daca iti ofera si un card de memorie macar un 16M 32M si cablu USB pt descarcare fiindca este un cablu special in plus HP uneori mai fac figuri la acumulatori tip NiMh iar bateriile se termin relativ repede, au mai aparut pe piataun fel de acumulatori de 1.5v dar sunt cam scumpi | |||
|
| | #171 | ||
| referitor la hp 612 daca mai cauti pe net la vinzari camere second poti gasii la 6-8milioane camere foto digitale cu 3x optic si 2-3MP mai bunute decit 612 BAFTA | |||
|
| | #172 | ||
| Camera (+cutie, curelusa, cd-uri, cablu USB) + Compact Flash 128Mb + 4 Acumulatori GP 1600 mAh + incarcator GP de 2 acumulatori = 6.500.000. Ce ziceti? Sa iau numai camera si card-ul de 8 de la vanzator si apoi sa ma descurc eu? Mai intai imi cumpar niste baterii si apoi vad eu ... Sunt in tratative... Rementionez : nu are garantie.
|
| | #173 | ||
| ia camera si memoria de 128, nu la acumulatorii deoarece poate sunt uzati, vezi cat iti scade. | |||
|
| | #174 | ||
| Tipu' zice ca o vinde cu 6.300.000 cu tot cu memorie. Poate ajung la 6.000.000 tinand cont ca, "cica", are o "balama" de la card reader stricata dar nu cade, nu se vede... Nu am vazut aceasta problema inca ca sa spun cat e de grava... Nu stiu ce sa fac...
|
| | #175 | ||
| Nu m-am incumetat sa cumpar camera de mai sus... fiind SH si avea si acea problema... Asa ca inca sunt in cautarea unei came foto digitale la pretul de ~ 6.000.000 lei. HP 612 (la xdata) cu 5.000.000 lei???
|
| | #176 | ||
| Guest | Quote:
Mai revin | ||
|
| | #177 | ||
| Pot sa fac rost de 6 mil. Camera noua care sa aiba zoom optic si sa fie si noua e exclus sa gasesc la banii astia. Interesanta Kodak EasyShare CX6200. Cand o sa scada preturile la camerele foto daca tot se face atat tam-tam ca se cumpara in draci. Still looking!
|
| | #178 | ||
| Registered User Join Date: Mar 2004 | Quote:
| ||
|
| | #179 | ||
| Registered User Join Date: Mar 2004 | Quote:
...inclusiv un card de 16 MB. Am doua si mai mari (de 32 si de 128 MB ) daca te-ar interesa. | ||
|
| | #180 | ||
| ma da ce ziceti de un medion md 6000 care am vazut-o la digital world cu 8.9 milioane lei ... la pretul de 5 milioane da fata memorie care e cf si orice fel de cablaj!
__________________ Jealousy, the green eyed Monster! | |||
|
| Advertisment | |
| | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|