![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Mar 2000 Location: Cluj | Ce incarcator sa-mi iau ?
Am gasit incarcator GP cu 4 acumulatori Ni-MH 1550 mAh inclusi si Orbit Auto Plus inteligent (ii descarca). Ce sa iau si ce acumulatori trebuie sa cumpar pentru o camera foto digitala viitoare sa tina avand in vedere ca sint pe piata si de 700 mAh.
| ||
|
| | #2 (permalink) | ||
|
Exista si acumulatori de 2000 mAh, cei de 1550 s-ar putea sa nu-ti ajunga, in functie de aparatul pentru care vei opta. Dar e ciudat: 1550 ? Poate 1600 mAh. Incarcator Orbit (e grecesc) am si eu si il injur de mama focului, pentru ca-mi incarca 4x1600 in 10h30. Asa ia-ti matale de la Selgros sau Metro un kit GP 4x1600 + charger rapide de 2 h la 1.500.000 lei. Parerea mea.
__________________ OFERTA SERVICII: Imprimare, indosariere, legare carte, carti de vizita Y!m: korkfoto | 0723.306.158 .-- .-- .-- .-.-.- .. -- .--. .-. .. -- .- -.-- --- -. .-.-.- -.-. --- -- | |||
|
| | #3 (permalink) | ||
|
Da, nu am vazut GP de 1550 ..poate 1500 sau 1600. Asa cum ti-a recomandat si kork, ia 2000mA/h . Iti recomand tot incarcator GP, cel mai bun raport performanta pret e cel rapid de 2 ore. cel de 1 ora e mult prea scump, iar cel de 5 ore e mai ieftin doar cu vreo 200klei uita-te pe : http://www.gpbatteries.ro/ http://www.gpbatteries.ro/htm/incarc...power_bank.htm | |||
|
| | #4 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Mar 2000 Location: Cluj |
Acumulatorii GP scria pe cutie 1600 iar pe ei daca m-am uitat mai atent 1550, in sfarsit tot pe acolo e. O sa merg pe site la GP sa vad ce modele au. Deci Orbit pica. Am o intrebare: acumulatorii Ni-Mh trebuie neapar descarcati inainte de incarcare sau e valabil doar pentru Ni-Cd ?
| ||
|
| | #8 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Mar 2000 Location: Cluj |
Cand e mai bine sa incarci acumulatorii cand sint descarcati 50% sau se poate si cand sint mai putin descarcati (voltaj intre 1,2 si 1,3). Avand inmvedere ca numarul de reincarcari de 1.000 e fixat presupun ca in al doilea mod se reduce durata de viata, amanunt nesemnificativ la cat costa unul.
| ||
|
| | #9 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 2002 Location: Bucuresti |
La Unirii la parter pe dreapta e Fujifilm si au mai multe modele de incarcatoare, printre care Uniross cu 4x2000mA si control al incarcarii cu delta T (se pare ca prelungeste viata acumulatorilor MULT MAI BINE decat timer-ul existent in toate celelalte modele ). La 1.700.000 lei pare o investitie buna avand in vedere ca timpul de incarcare e de 1-2h si mai are si adaptor pentru bricheta de la masina.
| ||
|
| | #11 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 2002 Location: Bucuresti |
Eu am folosit un incarcator GP pentru NiMH (si NiCd) cu timp de incarcare 5h si am stricat intr-un an 2 perechi de acumulatori Panasonic de 1600 si GP tot de 1600mAh. Dupa aceea m-am prins ca pe incarcator scria 3V/250mA si pe acumulatori Fast charge 5h/400mA si Standard charge14h/160mA. Si, oricum, ii puneam la incarcat imediat ce ma lasa camera, deci mai aveau cam 25-30% in ei. Deci, cititi inainte ca sa nu va minunati dupa! | ||
|
| | #15 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2002 |
hmmmm, si eu, dupa ce am realizat cum "suge" un Olympus 220Zoom bateriile am trecut pe GP de 1800. Sincer, am luat un pachet de 4 acumulatori 1850mAh cu Super Fast Charger (scrie ca intr-o ora ii incarca, desi prima oara a luat cam 80 minute). Tipul de acolo mi-a spus ca acumulatorii or sa ma tina vre-o 3 ani, desi la cum ii incalzeste incarcatorul asta, ma cam indoiesc Oricum, fata de cele mai bune baterii pe care le-am avut (faceam maxim 200 poze pana acum), deja am depasit 300 poze, si sunt super multumit. La 1.800.000 (4 acumulatori 1850 si incarator rapid - o ora) zic ca e o super afacere (mai ales ca deja mi se reancarca in app. 60 minute), sunt si leduri de control, merg incarcate si NiCD si NiMh (are un switch special), plus temperature protection, overvoltage protection. Poate va ajuta cu ceva | ||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |