![]() |
| | #2021 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2005 |
lightroom 2 final aproape moka la 299$ http://www.adobe.com/products/photos...P_US_FP2_LR_MN + un filtru gradual aplicabil ptr modificarile de baza + mai intuitiv la browsingul prin folders + suport ptr dual screen - tot nu merge sa faci drag&drop in develop - crearea mastii ptr ajustarile locale tot cu galme e (lagg imens, lipsit de precizie, lipsa suport ptr tablete grafice) Last edited by bluero; 29-07-2008 at 11:32.. | ||
|
| | #2022 (permalink) | ||
|
Tamron anunta un zoom 15X: http://www.dpreview.com/news/0807/08...amron18270.asp
__________________ Mobil - nu am avut, nu am si nici nu am de gand sa imi iau prea curand. Contact: PM, YM (t|r|a|i|a|n|d|p @ yahoo.com - scoateti "|"-urile din adresa de mail). Canon APS-C @ 12-840mm. | |||
|
| | #2025 (permalink) | ||
|
cum vi se pare monstruletzul asta de la panasonic? http://www.dpreview.com/news/0807/08...sonicfx150.asp au pus 14.7 mil pixeli pe un senzor de 1:1.72...de ras sau de plans?
__________________ Id: un_goliard Tel: 0727027528 | |||
|
| | #2026 (permalink) | ||
| Quote:
| |||
|
| | #2027 (permalink) | ||
|
hai mai ) e buna de cadouri ![]() tie nu ti-ar place sa primesti o camera de 5.5 terapixeli?
__________________ Copilul intinde din leagan mainile dupa luna. In clipa cand simte ca luna i se refuza, el o vede frumoasa. Adineauri ea lucea doar. Caut Nokia 6300 furat. imei 354835023184352 Caut Nokia 6300 furat. imei 354835027208843 | |||
|
| | #2028 (permalink) | ||
|
Panasonic + Olympus gizmo thingie: Micro Four Thirds. Sau atunci cand nu exista nisa, o creezi. Sau te strecori in nisa minuscula de rangefindere digitale. Interesant.
__________________ The Earth is degenerating these days. Bribery and corruption abound. Children no longer mind their parents, every man wants to write a book, and it is evident that the end of the world is fast approaching. Assyrian Stone Tablet, 2800 BC | |||
|
| | #2030 (permalink) | ||
| Quote:
Se pare ca am prezis viitorul
__________________ 1964 Volkswagen "Typ 1" 1200 "vintage speed" in progress. 1965 Volkswagen "Typ 1" 1200 stock daily driver. | |||
|
| | #2031 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Nov 2004 Location: Bucuresti |
Mai au mult de evoluat. Trebuie ca EVFul sa ajunga la fel de bun de ca un VF optic, ceea ce e o distanta enorma. Trebuie ca AFul sa functioneze la fel de bine, desi nu mai are senzor dedicat. Si cinstit vorbind sunt obiective de FF la care chiar vrei un body ceva mai mare. Cum ar fi 70-200/2.8 si un 580EX pe o scandurica din asta fara oglinda? | ||
|
| | #2032 (permalink) | ||
| Quote:
Gasesc foarte buna ideea cu acet nou sistem. De fapt il asteptam de mult. Sper sa fca si Canon asa ceva. Quote:
Oricum Canon 70-200 2.8 este slab optic...., si mai exista si prime-urile, care sunt mici De ce toata lumea incepe cu zoomurile L ?Eu as pune un 35mm f2 pe el si gata, fara blitz, fara altceva. | |||
|
| | #2033 (permalink) | ||
|
adica 70mm cam mult. mult prea mult.sa vedem ce cale evolutiva vor urma. oricum, un body slim cu un pancake (25/2.8) ar fi companionul ideal pentru momentele in care vrei sa lasi trusa acasa...
__________________ daca cineva iti da o palma pe un obraz, intoarce-i un cap in gura. | |||
|
| | #2035 (permalink) | ||
| Quote:
O camera compacta, cu un obiectiv 50mm in echivalent si musai (cel putin din punctul meu de vedere) la minim f/1.4 ar fi foarte atractiva. Dupa dezamagirea cu Sigma DP1 cred ca cred ca trebuie sa privim mai cu rezerve urmatoarele lansari in zona aceasta de camere compacte cu senzori mari. | |||
|
| | #2036 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Nov 2004 Location: Bucuresti |
Si eu as fi bucuros sa iau cu mine o compacta cu care sa fac poze pe care acum le pot face doar cu DSLRul. Ceea ce am vrut sa spun: o sa mai dureze pana atunci; iar senzor mare inseamna sticla multa. E drept ca am vazut obiectivul-capac de la Pentax, cel cu 21mm/3.2 sau ceva de genul acesta, are si Canon 50/1.8 sau 35/2, dar pana ajungem la plaja de 250-400 mm... numai fizic trebuie sa fie anumite dimensiuni, in functie de diagonala senzorului. La 3/4 merge, ca ei oricum au senzorul mai mic, dar de fapt se ajunge la rangefinder cu senzor decent... or sa le faca concurenta celor de la Leica cu M8. | ||
|
| | #2037 (permalink) | ||
|
cine vrea asa ceva nu este interesat nici de 70-200 nici de 250-400. in plus oly sta chiar bine pe tele. vezi 50-200 f/2.8-3.5 (100-400) la un pret ok, sa nu mai vb de un sigma 50-500 (100-1000) pe montura oly daca chiar vrei sa ajungi acolo sau 35-100 f/2 daca chiar ai bani. horses for courses. un aparat 4/3 extrem de compact cu un 25mm f/2 ar fi practic ideal pentru street photography (a'la H.C. Bresson). cand vrei cel mai mic aparat cu IQ rezonabil in general nu te gandesti cum ai putea monta cel mai mare obiectiv posibil pe el ![]() Pe mine m-a tentat si ma tenteaza extrem de tare si E420+25mm f/2.8. Micro 4/3 ar fi achizitie sigura daca produce un combo macar decent. | |||
|
| | #2038 (permalink) | ||
|
Senzori curbati: http://www.technologyreview.com/Infotech/21182/?a=f
__________________ Un Canon 350D pinholed Restul nu's importante | |||
|
| | #2039 (permalink) | ||
| Nikon D90: 12mp, ~4.5 fps, much bigger color LCD, HDMI and GPS connectors, microphone, Live View now has a twist that other DSLRs can't currently claim: it can record video 18-105mm f/3.5-5.6G DX VR Sursa: http://www.bythom.com/index.htm | |||
|
| | #2040 (permalink) | ||
|
Mai tineti minte pozele alea de-acum cativa ani cu marea de obiective albe la olimpiade? Iata una si de la Olimpiada de la Beijing 2008: http://www.caborian.com/wp-content/u...08/canikon.jpg s-au mai schimbat nitel lucrurile..Sper ca n-am postat unde nu trebuie dar nu vroiam sa dechid un thread separat doar pentru atat si e oarecum legat de evenimente recente (news).
__________________ "Christianity, and nothing else, is the ultimate foundation of liberty, conscience, human rights, and democracy, the benchmarks of Western civilization. To this day, we have no other options [than Christianity]. We continue to nourish ourselves from this source. Everything else is postmodern chatter." - Jürgen Habermas Galerie Foto | |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |