![]() |
| | #2761 (permalink) | ||
|
Mir, ai auzit pe cineva folosind expresia "apertura diafragmei"? Expresia este corecta din punct de vedere semantic, insa nu cred ca traducatorul articoulului stia treaba asta. In fine, nu tin sa fac teoria chibritului pe doua cuvinte in cruce, scrise de un ametit pe go4it.ro, care incepe enunturi cu construcii gerundivale si nu stie sa puna o virgula intr-o fraza.
__________________ 1DMk3 / 16-35mm II L / 24-70mm L / 70-200mm L / 580EX2 | |||
|
| | #2765 (permalink) | ||
|
Interesant e putin spus. Astept o camera ca asta de cativa ani buni. E insta-buy pentru mine.
__________________ "Christianity, and nothing else, is the ultimate foundation of liberty, conscience, human rights, and democracy, the benchmarks of Western civilization. To this day, we have no other options [than Christianity]. We continue to nourish ourselves from this source. Everything else is postmodern chatter." - Jürgen Habermas Galerie Foto | |||
|
| | #2766 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 2004 Location: craiova |
sunt curios cati chiar o sa-l cumpere. sunt convins ca la toti ni se pare interesant. si mie mi-ar placea.. dar parca as lua un blitz, un body nou sau un alt obiectiv mai degraba... sper sa se vanda bine si sa creasca piata pentru aparete de genul asta | ||
|
| | #2767 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Nov 2004 Location: Bucuresti |
Camera este interesantă, dar să vedem calitatea imaginilor la ISO 800 şi 1600 şi viteza focalizării. Din start are un minus, e fără vizor optic (şi fără EVF). Noaptea şi în soare puternic s-ar putea să fie o problemă cu LCD-ul. Ar fi mişto să prindă genul şi să scoată şi Canon aşa ceva, cu adaptor ca să poţi folosi obiectivele cu AF. | ||
|
| | #2768 (permalink) | ||
|
Camera asta nu e facuta sa inlocuiasca un Nikon D3/D700 sau Canon 5DMk2. E facuta ca si camera de mers pe strada, mica si usoara, cu obiective super-misto (cum ar fi Nokton-ul asta nou f1.1 anuntat acum) si cu calitate cu mult peste ce poate da un P&S obisnuit. Pana la ISO 800-1600 nu ai probleme, mai ales daca mergi pe alb-negru. Oricum culorile la Olympus, pana in ISO 400 sunt foarte OK. Pentru focala fixa are vizor optic montat in locul flash-ului. Pentru zoom-uri vei folosi probabil ecranul din spate, P&S stile. Eu unul n-am nimic impotriva sa incerc varianta cu focala fixa. Oricum am obiectivul de la G1 (14-45) cu stabilizare, sunt sigur ca obiectivul ala de 17mm de la Olympus o sa fie mai mult decat bun. Eu unul sunt curios daca are stabilizare in-body. De obicei Olympus scrie pe fata aparatului, deci pare sa nu aiba. Asta inseamna ca stabilizare nu o sa fie decat cu obiectivele Panasonic. Insa aparatul functioneaza mai mult ca un rangefinder (fara oglinda) ceea ce inseamna ca poti sa faci poze din mana la viteze mai mici decat la un DSLR obisnuit.
__________________ "Christianity, and nothing else, is the ultimate foundation of liberty, conscience, human rights, and democracy, the benchmarks of Western civilization. To this day, we have no other options [than Christianity]. We continue to nourish ourselves from this source. Everything else is postmodern chatter." - Jürgen Habermas Galerie Foto | |||
|
| | #2769 (permalink) | ||
|
Oly EP-1, real - in depth preview : Olympus E-P1 'digital Pen' - in depth preview + samples: Digital Photography Review http://www.dpreview.com/previews/olympusep1/ Are stabilizare in body HD Movie ISO 100-6400 Last edited by Mir; 16-06-2009 at 09:29.. | |||
|
| | #2770 (permalink) | ||
|
Dar urat e frate
__________________ galerie foto | |||
|
| | #2771 (permalink) | ||
|
Tare. Mai ramane de vazut cum functioneaza, ce shutter-lag are (sa fie macar ca la G1).. oricum.. de-abia astept
|
| | #2773 (permalink) | ||
|
Galerie cu sample-uri aici: Olympus E-P1 Preview Samples Gallery: Digital Photography Review Sper sa vanda cat mai multe Olympus. Eu unul am inceput sa-i cam respect pentru ce fac in ultima vreme.
|
| | #2776 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Nov 2004 Location: Bucuresti |
Sunt mai multe la ISO6400, dar oricum ar trebui mai multe poze. ISO800 arată bine dar e într-o singură poză. Ţinând cont de densitatea senzorului şi de faptul că nu este concepută pentru a fi folosită PRO, cred că e ok. Oricum, nu se compară cu compactele (e drept că nici la preţ!). E interesant că au spus că au pus un filtru AA slab. Obiectivele sharp vor avea de câştigat. | ||
|
| | #2777 (permalink) | ||
|
3200 si 6400 sunt inutile la ora actuala pe un senzor de un sfert din suprafata FF, asa cum inutil este 12.800 si mai sus pe 5D mark 2. Voiam sa vad multe imagini in diferite lumini, textura de piele (oameni) la ISO care vor fi folosite intens - 400, 800 si 1600....
| |||
|
| | #2779 (permalink) | ||
|
pai pt vacante da, dar in vacante pozez interioare, muzee, oameni, seara viata de strada ( totul intre ISO 400....1600 )....nu orase la ora 12 ziua cu soarele in cap sau instantanee zambind cu blitzul in fata ( bine ca nu au pus blitz pe el... )Da, desigur ca avantaul este marimea si greutatea. Dar senzorul mare a fost pus special pt a scapa de limitarea la ISO 100...200 a senzorilor mici care pana acolo sunt acceptabili. Pt asta am LX3....foarte OK pana la ISO 200, are si blitz onboard Ideea e sa inlocuiasca DSLR-ul din bagaj, nu compacta... | |||
|
| | #2780 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2002 Location: Bucuresti |
a, tu pozezi oameni in vacante? eu mai putin, ma straduiesc sa nu apara in majoritatea pozelor. alea cu viata de seara/noapte da. nu ma prindeam de ce esti asa interesat de textura pielii la oameni | ||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |