![]() |
| | #2841 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 2004 Location: craiova | Canon EOS 7D Glimpse, Details Leaked - Canon EOS 7D - Gizmodo http://www.engadget.com/2009/08/19/c...t-buy-systems/ imi cer scuze ![]() ma rog.. nu e mare lucru pe acolo.. om vedea | ||
|
| | #2843 (permalink) | ||
|
Wide angle comparison: Sigma 12-24 vs. Canon 16-35 L and Canon 17-40 L: Juza Nature Photography Canon Powershot A2100 IS review: Canon PowerShot A2100 IS review: design, controls, lens, stabilisation, screen, menus, drive modes | Cameralabs
__________________ Mobil - nu am avut, nu am si nici nu am de gand sa imi iau prea curand. Contact: PM, YM (t|r|a|i|a|n|d|p @ yahoo.com - scoateti "|"-urile din adresa de mail). Canon APS-C @ 12-840mm. | |||
|
| | #2844 (permalink) | ||
|
Noutati de la Sony: Sony launches DSLR-A850 full-frame digital SLR: Digital Photography Review Sony unveils DSLR-A550 and DSLR-A500: Digital Photography Review Sony announces 28-75mm F2.8 SAM lens: Digital Photography Review http://www.dcresource.com/news/newsitem.php?id=3990 http://www.dcresource.com/news/newsitem.php?id=3989 http://www.dcresource.com/news/newsitem.php?id=3988
__________________ Mobil - nu am avut, nu am si nici nu am de gand sa imi iau prea curand. Contact: PM, YM (t|r|a|i|a|n|d|p @ yahoo.com - scoateti "|"-urile din adresa de mail). Canon APS-C @ 12-840mm. | |||
|
| | #2846 (permalink) | ||
| Cam ce se zvonea despre 7D pana acum cateva zile (cu exceptia rezolutiei). Daca scoate si Canon un FF sub 2000$ nu putem decat sa ne bucuram.
|
| | #2849 (permalink) | ||
| Quote:
Canon EOS 7D - Dual DIGIC 4 - Built in Flash Master (Goodbye ST-E2) - Full HD Video - APS-C (1.6 Crop) - Non Articulating LCD Daca vin cu un senzor nou la 10-12 MPixeli cu DR mai bun ca senzorii Nikon (D300/D90) si un SNR macar la nivelul 5D-ului ... cine stie ? Cu Dual Digic 4 ar putea scoate vreo 15 FPS @ 12 MPixeli.
|
| | #2851 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2002 Location: Bucuresti |
da, asa citisem si eu, TraianD. insa de ce as da 2000 pe un aps-c ma depaseste. daca tot am banii aia pun ceva in plus si iau un FF. e alta mancare de peste totusi. eu speram la un FF mai ieftin. sanse mici vad.
| ||
|
| | #2852 (permalink) | ||
| Quote:
Mai avem de asteptat (se zice) pana pe 1 septembrie. AF bun, viteza mare, weather sealing etc. Daca este asa cum se zvoneste, aparatul este pentru cei care au nevoie de asa ceva, nu pentru "noi". Si 1D Mark IIn/III era/este mai scump ca un 5D. Si, in fond, si 50D-ul era vreo 1500$ la lansare sau Nikon D300 era 1700-1800$.
|
| | #2854 (permalink) | ||
|
Mici modificari/optimizari in forumul foto : Am unit cele 2 topicuri de intalniri ( "Intalniri foto CG" si "intalnire: fotografi si pasionati" ) intr-un singur topic sticky : INTALNIRI fotografi si pasionati Am unit cele 2 topicuri ( "Cat si unde" si cel " am tz lei....ce camera sa cumpar " ) intr-un singur topic sticky : Camere pt. toate buzunarele: "Am Tz lei, ce-mi recomandatzi ?" Am unit cele doua threaduri ( "ANUNTURI" si " Concursuri..." , intr-un singur thread sticky ) : ANUNTURI si CONCURSURI Am facut sticky threadul cu " Mici intrebari care nu necesita thread separat " : Mici intrebari care nu merita un thread separat. Am facut sticky " Masa de disecat fotografii " Masa de disecat fotografii Last edited by Mir; 28-08-2009 at 00:24.. | |||
|
| | #2855 (permalink) | ||
|
Mai multe zvonuri din ultimele minute infatiseaza 7D asa: 18MP 8 FPS 19 cross-type AF points 100% VF HD Movie 3 Inch LCD ISO 6400 DUAL DIGIC IV Sensor Cleaning Electronic horizon 63 zone matrix system SLR클럽 캐 SLR클럽 캐 Avand in vedere ca obiectivele sunt EF-S nu va fi niciun FF lansat. Categoric 7D va fi APS-C cel mult APS-H. 18 mpx intr-un APS-C mi se pare deja marketing extrem. Nu exista obiective care sa rezolve asa ceva. | |||
|
| | #2856 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: May 2007 Location: Bucuresti |
e greu de crezut ca o sa fie full frame din cauza fps'urilor. e interesant af'ul ala. ramane de vazut ce o sa fie, daca o sa fie ceva ))
__________________ ---------------------- Contact: ym:dorin21id Telefon: 0726.700.123 | ||
|
| | #2859 (permalink) | ||
| Quote:
mai in detaliu ce zic: 5d2 a venit cu electronica mai buna, viteza, 1(,5) stop la ISO, dar din pacate a venit si cu rezolutie dubla. Asta il face foarte bun pe studio dpdv. al rezolutiei, dar si-au dat cu stangu-n dreptu' pt low-light. Unde mai pui ca i-a durut fix undeva de AF visul care inca ramane ar fi TOT ce e pe 5d2 sa ramana pe un potential 3D, adica tot FF, viteza (ca mecanica poate), electronica, ecran... da' sa lase rezolutia pe la 12 sau poate chiar s-o coboare spre 8 MPixeli si mai bine sa bage bani in AF. macar 12 puncte de AF imprashtiate mai bine pe suprafata vizuala, iar cel central eventual "furat" de la seria 1. Asta ar duce la cel putin 1 stop in plus pe ISO, deci un 6400 perfect utilizabil, si un 12800 decent. video nu-i important... nice to have, though. cu aparatul ala m-as ingropa )
__________________ Un Canon 350D pinholed Restul nu's importante | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |