![]() |
| | #2901 (permalink) | ||
|
| | #2904 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2002 Location: Bucuresti |
esti complet pe langa, nu te supara ca iti zic. nu are nicio legatura cu faptul ca e moderator sau nu, ci cu experienta lui. daca citesti mai prin spate poate ai sa intelegi la ce ma refer. oricum, l-am intrebat de mostrele de la dpreview si nu de experienta personala a lui cu aparatul, si nu vad de ce ar trebui sa ma adresez tuturor??? tu asa faci cand cauti o adresa? strigi in gura mare pe strada ca sa te adresezi tuturor? ma indoiesc profund. mai bine ramai inactiv cum ai scris in semnatura | ||
|
| | #2905 (permalink) | ||
|
Mandea, stai linistit, netra are ceva personal cu mine, apare rar sa lanseze cate un flame si dispare...nu merita atentie... Din sampleuri, nu e relevant in folosirea camerei. Un rangefinder are unele afantaje fata de DLSR, dar si dezavantaje, depinde ce gen preferi. Calitatea imagii nu ma da pe spate, este foarte OK , dar de la ISO 1600 personal nu-mi place... | |||
|
| | #2906 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2002 Location: Bucuresti |
da, ideea era de ISO mic; mi-a cam placut ce am vazut. insa eu am crezut ca fiind aparatul mic, e si ieftin, dupa ce am vazut cat costa mi-a trecut. eu credeam ca e a mai ieftin ca un FF dslr. nu stiam cam care sunt preturile la rangefindere.
| ||
|
| | #2908 (permalink) | ||
|
sa fie asta viitorul camerelor foto digitale? Prima cameră foto open source
__________________ I (sim)racingI 645 Velvia50
| |||
|
| | #2909 (permalink) | ||
| Carl Zeiss announces 18mm F3.5 for Canon .. iar pretul e de bun simt.
__________________ "daca te asezi pe scaunul judecatorului nu inseamna ca ii poti judeca pe ceilalti .." | |||
|
| | #2910 (permalink) | ||
|
Un test interesant de CF-uri rapide: Rob Galbraith DPI: SanDisk, Transcend and PhotoFast roll out speedy cards up to 64GB
__________________ Mobil - nu am avut, nu am si nici nu am de gand sa imi iau prea curand. Contact: PM, YM (t|r|a|i|a|n|d|p @ yahoo.com - scoateti "|"-urile din adresa de mail). Canon APS-C @ 12-840mm. | |||
|
| | #2911 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2001 Location: Bucuresti |
50 milioane de Nikkor-uri: Nikon | News | Total Production of NIKKOR Lenses for Nikon SLR Cameras Reaches Fifty Million ---------- Post added at 20:10 ---------- Previous post was at 12:06 ---------- Pare-se c-a aparut un leak despre un nou entry-level Pentax - succesorul K-m-ului. Pastrand aceeasi forma familiara, dar ascunzand in interior un "nou" (pentru Pentax, cel putin) senzor cu live view&filmare, un sistem AF cu 11 puncte selectabile, posibilitatea de a trage pana la 4.7 cadre pe secunda samd. Breaking: New Pentax K-X coming out tomorrow! | Photo Rumors
__________________ Vinovat pana la proba contrarie. | ||
|
| | #2912 (permalink) | ||
|
Pentax K-x , real : Pentax K-x brief hands-on: Digital Photography Review pare foarte interesant. Cum de are ISO mai mare decat K-7 ? | |||
|
| | #2913 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2001 Location: Bucuresti |
Desigur ca-i real ![]() Sa vedem ce poate; nu ma astept ca acel ISO12800 sa fie utilizabil, ci mai degraba... oribil. IMO "lupta" la ISO1600 (si, un pic fortat, la ISO3200) se da.
__________________ Vinovat pana la proba contrarie. | ||
|
| | #2918 (permalink) | ||
|
Senzorul de pe A500 a lui sony cica e foarte bun, de asta s-ar explica iso-ul mai mare.
__________________ Pentax K100D ; Pentax SMC-FA 50mm f/1.4 ; Takumar 135mm f/2.5 ; Tamron SP AF 28-75mm f/2.8 ; Pentax SMC-DA 18-55mm f/3.5-5.6 ; Tamron AF 70-300mm f/4-5.6 ; Metz 58 AF-1 | |||
|
| | #2919 (permalink) | ||
|
Review Sigma DP2 : Sigma DP2 Review: 1. Introduction: Digital Photography Review | |||
|
| | #2920 (permalink) | ||
|
Mie asta mi se pare tare Samyang offers 14mm F/2.8 IF ED MC Aspherical lens: Digital Photography Review ..... suggested retail price of €259. nu-mi fac mari sperante ca s-ar compara cu un canon sau nikon prime de focala asta dar s-ar putea sa fie totusi semnificativ mai usor, mai mic si mai luminos ca un sigma 12-24. Vorbind aici de utilizarea lui pe full frame. Desi culmea s-ar putea ajunga sa aiba destuli fani pe crop unde nu exista un prime wide ....
__________________ Ecchi nano wo ikenai to omoimasu ! (being ecchi is bad ) .... hehehe da de ce oare nu pot sa ma abtzin :P | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |