![]() |
| | #2921 (permalink) | ||
|
si mai ales ieftin ....da, chiar daca va fi utilizabil doar pe la f5.6....8 tot e bunlater edit. De cand si-a schimbat steve's look-ul siteului ? ca eu nu am mai intrat de ceva vreme :http://www.steves-digicams.com/camera-reviews/ Last edited by Mir; 21-09-2009 at 21:54.. | |||
|
| | #2922 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2007 Location: Cluj-Napoca |
E destul de bun (tinind cont de focala respectiva), chiar daca pe margini si colturi e vizibila pierderea de calitate. La asemenea focale e dificil de utilizat diafragmele deschise deoarece subiectele au adincimi foarte mari si imaginile digitale sint foarte sensibile la OOF. Samyang 14 mm f/2.8 IF ED MC Aspherical - sample shots - Lenstip.com | ||
|
| | #2924 (permalink) | ||
| Taote obiectivele lor sunt, din cate stiu, MF. Mai au si un 85mm F1.4 care se zice ca-i sharp chiar si wide open.
__________________ Mobil - nu am avut, nu am si nici nu am de gand sa imi iau prea curand. Contact: PM, YM (t|r|a|i|a|n|d|p @ yahoo.com - scoateti "|"-urile din adresa de mail). Canon APS-C @ 12-840mm. | |||
|
| | #2925 (permalink) | ||
|
Face banii, cand vezi 100% nu pare prea sharp dar senzorul D3x are rez f mare si oricum sunt facute majoritatea la f/2.8 si f/4 ceea ce nu faci cand ai lumina aia ..... In fine, e utilizabil fie la poze de arhitectura cu grija mare la compozitie la exterior, la interior si pt relevee / inspectie de santier, dar si low light super wide unde cred ca poti face lejer poze din mana la 1/10s f/2.8 si iso1600, fara sa ai pretentii de rezolutie finala prea mare. Daca l-or aduce astia la F64 cred ca mi-l iau. Nu zice insa pe nicaieri cate grame are, ce dimensiuni si cum pui polarizare pe el, pe spate ?
__________________ Ecchi nano wo ikenai to omoimasu ! (being ecchi is bad ) .... hehehe da de ce oare nu pot sa ma abtzin :P | |||
|
| | #2928 (permalink) | ||
|
Tamron 60mm F/2 macro: TAMRON | SP AF 60mm F/2 Di II LD [IF] MACRO 1:1 [Model G005] TOP Tamron releases 60mm F2 Macro for Sony: Digital Photography Review Deocamdata, doar pentru APS-C-urile Sony.
__________________ Mobil - nu am avut, nu am si nici nu am de gand sa imi iau prea curand. Contact: PM, YM (t|r|a|i|a|n|d|p @ yahoo.com - scoateti "|"-urile din adresa de mail). Canon APS-C @ 12-840mm. | |||
|
| | #2929 (permalink) | ||
| Hasselblad releases H4D-60 & H4D-50 medium format cameras: Digital Photography Review Hasselblad has introduced two new cameras to its H System of medium format cameras. First comes the H4D-60 with a 60MP sensor. It features the 'True Focus' AF system that can measure the movement of the camera when recomposing after focusing to ensure that focus remains on the target - a system Hasselblad calls Absolute Position Lock. asta da treaba buna ! ( partea cu focusul ) | |||
|
| | #2932 (permalink) | ||
|
Nikon D3s si Nikon 85mm F/3.5G AF-S DX ED VR Micro: D3S | D3X D3S | D3X Nikon | Imaging Products | Nikon D3S Studio Impressions Blog Nikon D3s review Nikon | Imaging Products | Sample Images
|
| | #2937 (permalink) | ||
| Nu stiu de ce, dar nu cred ca PR-ul de la Canon s-a invatat minte ... presimt ca "arunca" >20MP pe un APS-H.
|
| | #2938 (permalink) | ||
|
50 de ani de Canon SLR sarbatoriti printr-un nou body. http://www.canonrumors.com/wp-conten...10/50years.jpg | |||
|
| | #2940 (permalink) | ||
|
Panasonic GF1 Review : Panasonic Lumix DMC-GF1 Review: 1. Introduction: Digital Photography Review | |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |