![]() |
| | #2942 (permalink) | ||
| Nu neaparat FF. Toata lumea vorbeste de noul 1D4. Cred ca nu prea sunt mari sanse sa fie altceva decat ceea ce deja stim: crop x1,3, mpx nu chiar multi, iso mare si AF netestat. L.E. Canon EF 100/2.8 L maro http://www.photozone.de/canon_eos_ff...on_100_28is_5d The lens body is made of very high quality plastics and a metal mount. | |||
|
| | #2944 (permalink) | ||
|
ne ducem deja spre "doleantele fotografilor..." hai mai bine sa asteptam pana apare un comunicat oficial, ok ? asa si eu mi-as dori sa fie la ISO cum e d3s-ul... si la AF ca seria 1... si sa coste sub 3k euro...
__________________ Un Canon 350D pinholed Restul nu's importante | |||
|
| | #2945 (permalink) | ||
|
Sample-uri la ISO mare cu Nikon D3s : Studio Impressions Blog | |||
|
| | #2946 (permalink) | ||
|
Canon 1D Mark IV http://www.usa.canon.com/consumer/co...&modelid=19584 NEWS! - Digital Cameras, Digital Imaging, Digital Photography, Digital Scanners 5000$ 16 mpx APS H Auto, 100 to 12,800 (standard), 50 to 102,400 (expanded) video full HD ... bla bla bla ... ma intreb daca updateul de firmware la iso l-au facut ieri noapte ![]() Samples http://web.canon.jp/imaging/eosd/samples/eos1dm4/ | |||
|
| | #2950 (permalink) | ||
|
1Ds4 va veni odata cu primavara si va fic eva de genul 1D4 FF nimic in plus decat viteza in minus. Cred ca intotdeauna varful de gama al lor cu care lanseaza tehnologii noi este seria 1D, restul doar exploateaza sau sunt limitate la mai putin.Canon a mai facut o declaratie cu privire la modul video de pe 5D2, in speta vor introduce 1080p 25fps. Deja se observa cum au tras frana pt ca pe 1D4 au si 60fps ce permit un slow motion mai curat. Sa dam vina pe dual digic ? Sunt curios de ce pana la aceasta ora DPreview nu a faut nici macar un anunt, dar altminteri un hands-on preview. | |||
|
| | #2951 (permalink) | ||
|
Ba au, de-acu' juma' de ora. Bravo celor de la Canon ca pot baga Full/HD cu 24p~60p intr-o camera. Si boo@Nikon ca nu-s in stare decat 720/24p.
__________________ The Earth is degenerating these days. Bribery and corruption abound. Children no longer mind their parents, every man wants to write a book, and it is evident that the end of the world is fast approaching. Assyrian Stone Tablet, 2800 BC | |||
|
| | #2952 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ Mobil - nu am avut, nu am si nici nu am de gand sa imi iau prea curand. Contact: PM, YM (t|r|a|i|a|n|d|p @ yahoo.com - scoateti "|"-urile din adresa de mail). Canon APS-C @ 12-840mm. | |||
|
| | #2953 (permalink) | ||
| Canon firmware to beef up 5D Mark II video: Digital Photography Review Video la 24 si 25 fps pt canon 5D mark II | |||
|
| | #2954 (permalink) | ||
|
Nikon D3s Samples: Nikon D3S Digital Camera Samples - Preview - The Imaging Resource! ISO 102400: Digital Cameras, Nikon D3S Digital Camera Test Image
__________________ Mobil - nu am avut, nu am si nici nu am de gand sa imi iau prea curand. Contact: PM, YM (t|r|a|i|a|n|d|p @ yahoo.com - scoateti "|"-urile din adresa de mail). Canon APS-C @ 12-840mm. | |||
|
| | #2957 (permalink) | ||
|
Canon EOS 1D Mark IV Samples: Canon EOS 1D Mark IV Preview Gallery - Digital Photography Interface: Independent digital camera reviews and news
|
| | #2958 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ || Asus P5KPL-C || Intel Core 2 Duo E4500 || 2x1Gb DDR2-800 GeIL || Sapphire HD3650 725/1600 512/128 || || Samsung SH-S223L || Sound Blaster X-Fi Xtreme Audio (Audigy SE modded) || Samsung SpinPointF1 640gb || Maxtor DiamondMax10 160gb || || Canon 400D || Canon 18-55mm f/3.5-5.6 IS || Canon 55-250mm f/4-5.6 IS || Speedlight 430EX || Helios 44M 58/2 || | |||
|
| | #2960 (permalink) | ||
|
Leica S2 review and samples: Juza Nature Photography
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |