![]() |
| | #861 (permalink) | ||
|
tamron - zoom nesimtzit - http://www.tamroneurope.com/index.ph...c_prid=523&L=2
__________________ Ignorance is bliss | Joc FreeKick si imi place, cine vrea să-l încerce să adauge .org || New & Improved Tiny :: MB Abit KN8 Ultra || CPU San Diego 3700+ [nesuportat de placa x-( ] || HS Scythe Ninja & Zalman FM-3 @700 RPM || RAM - 1GB Sycron Crap|| GPU - Gigabyte 8800GT w AC Accelero S1 + Zalman FM-3 @ 900 rpm - 56 Deg FULL LOAD || DVD-RW Samsung something|| PSU Fortron BlueStorm 400W || Logitech MX510 || Microsoft Comfort Curve 2000 || CASE - Chieftec Giga...something /w wheels mod | |||
|
| | #862 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2005 |
Canon EOS-1D Mark III, 10 mp, 10 fps http://www.dpreview.com/news/0702/07...s1dmarkiii.asp http://www.robgalbraith.com/public_f...hite_Paper.pdf -------------------- Editare ulterioară -------------------- EF 16-35mm f/2.8L II USM Speedlite 580EX II Wireless File Transmitter WFT-E2 Original Data Security Kit OSK-E3 http://www.dpreview.com/news/0702/07...arkiiiaccs.asp Last edited by bluero; 22-02-2007 at 09:48.. Reason: Automerged Doublepost | ||
|
| | #863 (permalink) | ||
|
Review Sony DSC-W55: http://www.dcresource.com/reviews/so...ew/index.shtml Noutati Canon: http://www.dcresource.com/news/newsitem.php?id=3481 http://www.dcresource.com/news/newsitem.php?id=3482 http://www.dcresource.com/news/newsitem.php?id=3483 Noutati Fuji: http://www.dcresource.com/news/newsitem.php?id=3485 http://www.dcresource.com/news/newsitem.php?id=3486 Fuji tot nu vrea sa foloseasca stabilizare optica.
__________________ Mobil - nu am avut, nu am si nici nu am de gand sa imi iau prea curand. Contact: PM, YM (t|r|a|i|a|n|d|p @ yahoo.com - scoateti "|"-urile din adresa de mail). Canon APS-C @ 12-840mm. | |||
|
| | #864 (permalink) | ||
|
Canon Speedlight 580EX II : http://www.engadget.com/gallery/cano...ve-lcd/165560/ | |||
|
| | #868 (permalink) | ||
| Quote:
![]() nu pot sa nu spun cat ma bucur ca al ales acum 2 saptamani 5D ul la un pretz foarte bun...calitatea imaginii e faorte buna si pana la un upgrade ma tine...as putea sa-l dau spre craciun si sa imi aiu D3 ul asta care va fi 3500 atunci...ma mai gandesc...deocamdata imi place mult 5d-ul...pt nivelul meu e tocmai bun, un pas inainte de la 20D, o trecere lina... daca as avea un ff cu features de 1D3, poate nu chiar toate, as fi fericit sa platesc un 3500 pt el, chiar daca ar avea 3-5 fps-uri...ar fi ce imi trebuie... sper ca 5Ds sau 3D sa fie ceva de genul asta...chiar nu am nas sau nevoie de 1Dsmk3...ar fi prea mult... | |||
|
| | #869 (permalink) | ||
|
Nu tiu ce sa zic, daca azi ar fi ziua in care am luat 1D2N-ul si as sti de 1D3 ca apare peste vreo 7 luni, tot 1D2N as lua ACUM (adica acum 4-5 luni), nu merg pe principiul asteptarii prelungite, tot timpul iese ceva nou, mai bun, mai nu stiu cum, dar intre timp ce fac?... PS: Poate ar merge un thread dedicat pt noul body, e un pas important pt Canon!
__________________ | |||
|
| | #870 (permalink) | ||
|
Prezentare 1DIII http://www.focus-numerique.com/news_id-38.html | |||
|
| | #871 (permalink) | ||
| Join Date: Aug 2002 | Canon Announces Five New Consumer Cameras PowerShot A570 IS PowerShot A560 PowerShot SD1000 Digital Elph PowerShot SD750 Digital Elph PowerShot TX1 Quote:
| ||
|
| | #872 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 2004 Location: craiova | Quote:
in un eventual upgrade la 5d ma indoiesc ca o sa ajunga prea multe features din mark III. la urma urmei e un body neconcurat, nu prea vad presiuni de upgrade. si apoi nu cred ca sunt idioti sa-si concureze un eventual upgrade la 1Ds Mark II adaugand prea multe features la un eventual 5d upgrade. sunt curios de performantele mark III-ului la iso mare. | ||
|
| | #873 (permalink) | ||
|
eu sunt optimist si o sa-ti spun de ce: 1Ds3 va fi diferit de ce vreau eu. 22 m, poate alta tehnologie la senzor, se zvoneste tot mai des din tot mai multe surse ca e posibil ca, fiind un aparat de studio/fashion/produs etc... sa schimbe si montura cu una mai mare, una care sa rezolve mai binerezolutia asta...in cazul i care nu trec la tehnologia pe care o ridica acuma sigma... profi solicita securizare, gps-ur, transfer wireless, control wireless al bliturilor in camera, chestii care nu vor fi pe 5d2.... eu ma refeream la un ff de 12 mp sau poate 16 maxim, senzorul deja il au de la 1ds2 in mare parte, cu digic iii, cu un AF de serie 1, poate nu cel de le 1d3 dar pe acolo, cu ceva mai putine cross-uri, cu 3-5 fps-uri nu cu 10, si cu features ep care le vom vedea si in gama mai ieftina: - lens calibration -highlight detail (functia care subexpune si scoate detalii din zonele aproape arse, nikon o are pt zonele foarte intunecate) -meniul mult mai destept al lui 1d3, nu integral dar mare aprte din el -live preview-ul care poate fi extrem de util in studio, pt macro si care si el e va fi in gama low end pt a usura trecerea amatoilor obisnuiti cu sistemele p&s sau bridge gen panasonic fz sau s3is -senzor cleaningul pe care multi il adora desi se temeau de el, cine nu vrea o componenta in lus care se poate defecta nu il folosesc si au scapat de chin... si tot asa... de asta zic un 1d3 cu mai putine fps-uri, fara gps-uri si chei de securizare si add-unuri folosite doar de profi, fara af-ul atat de performant dar cu un senzor FF existent azi pe 5 D sau imbunatatit putin...deja 1d3 cu TOATA electronica asta costa 4000 si va fi 3500 in iarna urmatoare, ca si 1dN-ul ,acelasi traseu al pretului... peste vreo 6 luni eu cred ca e rezonabil sa gasim ce vreau eu si cred ca ala ar fi pretul corect... iar 1Ds3 sau cum s-o numi, 1Dv, etc...va fi revolutionar: sensor pe este 20 mp cum ziceam, o groaza de nimicuri cae pt profi CONTEAZA, ALTCEVA...repet, nu mai spun de alta tehnologie a senzorului daca ai observat deja 16-35 II are 82 mm desi e tot EF...de ce oare? eu sunt gata sa pariez acum pe un astfel de 5d2 sau 3D sau cum o sa se cheme... pt multi ar fi alegerea perfecta...nu am nas e 7000 de dolari si 1ds3-ul lor, nu am nevoie de jdemii pe pixeli, de milioane de carduri sau de milioane de gigaherti si gibabyte de rah sau hdd...nu am timp sa postprocesez rawuri de 25 de mega, nu am cu ce, nu am pe ce sa trag sau poate am dar nu am nevoie de bataia asta de cap... am insa nevoie de un body inchegat, cu features actual aparute pe 1d3, FF cu un 12-16 mp, o rezolutie rezonabila din toate punctele de vedere.................. si ca mine sunt cei mai multi ... nu toti lucram la reviste, nu toti avem pasiuni nebune si venituri de 10000 pe luna sa ne permitem scule scumpe.. dar avem nevoi obiective gen calibrarea focusului sau highlighturile rezolvate sau un procesor de imagine mai destept decat ala scos acum 3 ani si ceva... eu asa vad lucrurile iar un astfel de FF nu are cum sa coste 5000 , mai mult decat un aparat cu 10 mp 1.3 si 10 fps cu body proofi si o mie ed facilitati...e absurd...pretul lui 3d-5d2 va fi cat e si cel al seriei 1d scoasa acum... cine ma combate o sa dea o bere in toamna, daca are dretate el si nu eu, dau eu 2 | |||
|
| | #874 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 2004 Location: craiova |
asa da. constructie actuala de 5d/live view/calibrare/cleaning sunt chestii adaugabile zic eu. pe AF mai bun n-as paria (la urma urmei e un aparat de studio unde se presupun ca nu ai nevoie de AF seria 1).. poate un upgrade, dar nimic care sa faca prea mare diferenta. daca vrei ceva mai bun, dai cu banu' pt seria 1. nu conteaza ca vrei doar AF-ul.. restu vine la pachet. trist dar asta e din pacate, la fel pt constructie. sunt features sa te impinga sa iei aparatu' mai scump. oricum canon a impins iar limitele. sunt curios cum o sa arate 1Ds-ul. | ||
|
| | #875 (permalink) | ||
|
Eu unul nu am nici nevoie si nici bani de 1D-uri sau full-frame-uri, dar ma enerveaza faptul ca cei de la Canon se incapataneaza sa nu introduca stabilizare in body-uri ... care, eventual, sa fie cumulativa cu IS-ul din obiectivele cu stabilizare. Sa vedem ce facilitati noi o sa aiba 40D-ul ...
__________________ Mobil - nu am avut, nu am si nici nu am de gand sa imi iau prea curand. Contact: PM, YM (t|r|a|i|a|n|d|p @ yahoo.com - scoateti "|"-urile din adresa de mail). Canon APS-C @ 12-840mm. | |||
|
| | #877 (permalink) | ||
|
Ai pus corect problema fiindca 14biti nu inseamna automat DR mai bun.
__________________ "Christianity, and nothing else, is the ultimate foundation of liberty, conscience, human rights, and democracy, the benchmarks of Western civilization. To this day, we have no other options [than Christianity]. We continue to nourish ourselves from this source. Everything else is postmodern chatter." - Jürgen Habermas Galerie Foto | |||
|
| | #878 (permalink) | ||
|
vorbeam cu kpk1 pe mess si asta spuneam, ca 14 biti nu inseamna DR mai bun...inseamna un soi de color range mai bun... detalii in hightlight sau shadow nu prea din pacate... cat despre viitorul 5d eu sper sa nu mai fie in body-ul de 5d si sa aiba un af bun pt ca asta e INFECT comparativ cu 1D... am avut impresia ca am 20-ul defect, am dat o caruta de bani pe calibrari si mirror box nou, am facut zile intregi teste de AF...concluzia este ca 20-ul are un AF INFECT comparat cu ce presupun multi... 5d-ul este mai bun dar nu un salt urias din moment ce avem u body profi cu o mie de features, un senszor nou cu dotpitch mai mic decat 5d-ul care scoate cel putin comparabil (ma refer la raw) si 10 fps-uri, care implica obturator, oglinda si electroniva net superioare, eu cred ca e rezonabil sa speram la un 3D construit mai serios decat 5-ul actual, cu un af care e acum pe seria 1 cu ceva mai putine cross-uri dar un AF de incredere pt static, precis, cu erori mult mai mici, si ce am enumerat ma sus.... in fond ar lua senzorul actual ff de pe 5d, i-ar pune un digic III, l-ar tuna putin si l-ar infige intr-un body ma serios... ce e se pierde fata de 1D3 e un plus prin senzorul FF slabutz fata de cel de pe seria 1 care va fi... eu cred ca e rezonabil si repet, 1ds3 va fi ALTCEVA, mult peste acest 3D de care vorbesc eu...sa nu uitam ca sunt de 2 ori mai multi pixeli, un senzor mult mai dens cre pt a avea rezultate macar peste 5D cu putin TREBYIE sa fie un mare pas inainte al tehnologiei... ori astea inseamna diferenta de la 3500-4000 la 7000 cat va fi ala... | |||
|
| | #879 (permalink) | ||
|
Exista o sansa pt un DR mai bun. DR depinde de senzor f. mult insa softul stabileste cotele peste care si sub care se arunca din informatia senzorului. Deci pot pastra densitatea actuala a gamei dar sa mareasca DR ori pot sa pastreze cotele minime si maxime ale gamei actuale si sa creasca densitatea ceea ce nu cred sa fie sesizabil ochiometric ci doar pe hartie. As fi ipocrit sa cer mai multa senzitivitate pe gama de culori insa sunt realist cand cer un DR mai bun. Dotpitchul fiind foarte bun ma astept la un DR cel putin la fel de bun ca la 5D. Chestia cu expunerea cu prioritate 18%gri in alb e cireasa de pe tort. Astea doua daca le-as avea ... AF mai bun nu indraznesc sa cer ca una si buna e stiuta , seria 1 e BIG BROTHER. ISO 6400 se poate sa-l fi introdus ori pt "sportivi" care nu au nevoie de detaliu ori senzorul si DIGIC III chiar sunt o revolutie. de 1Ds putin ma doare ca n-o sa-mi permit prea curand asa ceva insa un 5D II e realizabil | |||
|
| | #880 (permalink) | ||
|
Da, e foarte posibil sa fie totusi un DR imbunatatit. Ziceam intr-un post inainte de anuntul oficial ca ma astept ca urmatoarea generatie de senzori sa treaca de ISO6400 (multe semnale in acest sens) ori asta inseamna ca au reusit sa imbunatateasca gestiunea informatiei de lumina pe unitatea fotosensibila. Mie sincer mi-ar fi placut foarte mult senzorul de pe 1DIII intr-un body mai mic, water-sealed si cu LiveView. Oricum, multe chestii inovatoare in body-ul asta.
__________________ "Christianity, and nothing else, is the ultimate foundation of liberty, conscience, human rights, and democracy, the benchmarks of Western civilization. To this day, we have no other options [than Christianity]. We continue to nourish ourselves from this source. Everything else is postmodern chatter." - Jürgen Habermas Galerie Foto | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |