![]() |
| | #921 (permalink) | ||
|
lasatzi ma astea....check this: http://www.sigma-photo.co.jp/english...200_500_28.htm The APO 200-500mm F2.8 EX DG is the world’s first Ultra-Telephoto Zoom Lens that offers a fast aperture of F2.8 at 500mm focal length. It covers the widely used 200 to 500mm focal length range, and maintains its fast F2.8 aperture over the entire zoom range. Four SLD (Special Low Dispersion) glass elements provide excellent correction for all types of aberrations and produce a high level of optical performance throughout the entire zoom range. Shooting distance and focal length can be viewed on the lens' LCD panel, which is an additional convenience for the photographer. A filter can be inserted towards the rear of the lens, and a circular polarizing filter can be used with its ingenious rotation mechanism. A dedicated APO TELE CONVERTER 2x EX DG II is supplied as a standard accessory with the APO 200-500mm F2.8 EX DG. Its exclusive design minimises image degradation usually associated with teleconverters. When this dedicated teleconverter is used with the APO 200-500mm F2.8 EX DG lens, it becomes a large aperture 400-1000mm F5.6 AF Ultra-Telephoto Zoom lens. - AF La 1000mm )p.s. - e pe bune? - site-ul pare sigma
__________________ Ignorance is bliss | Joc FreeKick si imi place, cine vrea să-l încerce să adauge .org || New & Improved Tiny :: MB Abit KN8 Ultra || CPU San Diego 3700+ [nesuportat de placa x-( ] || HS Scythe Ninja & Zalman FM-3 @700 RPM || RAM - 1GB Sycron Crap|| GPU - Gigabyte 8800GT w AC Accelero S1 + Zalman FM-3 @ 900 rpm - 56 Deg FULL LOAD || DVD-RW Samsung something|| PSU Fortron BlueStorm 400W || Logitech MX510 || Microsoft Comfort Curve 2000 || CASE - Chieftec Giga...something /w wheels mod | |||
|
| | #922 (permalink) | ||
|
OMG! Moby Dick ! -------------------- Editare ulterioară -------------------- Moby Dick si pe dpreview (imagini suplimentare!) > http://www.dpreview.com/news/0703/07...ma200500mm.asp
__________________ Gabi Udrea Photography Last edited by Gabi Udrea; 08-03-2007 at 17:13.. Reason: Automerged Doublepost | |||
|
| | #923 (permalink) | ||
|
Macar un IS/OS puteau sa includa ... PS: Sigma asta se vinde cu hernie cu tot ?
__________________ Mobil - nu am avut, nu am si nici nu am de gand sa imi iau prea curand. Contact: PM, YM (t|r|a|i|a|n|d|p @ yahoo.com - scoateti "|"-urile din adresa de mail). Canon APS-C @ 12-840mm. | |||
|
| | #926 (permalink) | ||
| Poate ma insel, dar un obiectiv cu distanta focala maxima x mm si diafragma maxima y, trebuie sa aiba diametrul minim mai mare decat x / y , nu ? 500 mm / 2.8 = 178.6mm Filtre de 200mm ? Sau mai mari ?
__________________ Mobil - nu am avut, nu am si nici nu am de gand sa imi iau prea curand. Contact: PM, YM (t|r|a|i|a|n|d|p @ yahoo.com - scoateti "|"-urile din adresa de mail). Canon APS-C @ 12-840mm. | |||
|
| | #928 (permalink) | ||
|
Mie mai interesant mi se pare aparatul ala foto Sigma DP1. Asa ceva ar trebui sa scoata Nikon si Canon, cu un senzor APS de calitate.
__________________ "Christianity, and nothing else, is the ultimate foundation of liberty, conscience, human rights, and democracy, the benchmarks of Western civilization. To this day, we have no other options [than Christianity]. We continue to nourish ourselves from this source. Everything else is postmodern chatter." - Jürgen Habermas Galerie Foto | |||
|
| | #929 (permalink) | ||
| oricum, astept versiunea compacta, cva de gen "DO" ..sau poate imi vand casa si masina si nevasta si imi iau una...si ma duc in fata parlamentului..sa vad, vine protv-ul sa trasnmita in direct atacul terorist??? oricum, femeile cred ca vor fi impresionate de asa un echipament...deja am in minte un shooting cu o gagica incalecata pe goanga asta ca pe Harley, zambind frumos cu sanii pe lcd-ul ala | |||
|
| | #930 (permalink) | ||
| Tu-ti imaginezi ca o sa traga cineva cu el din mana ca sa aiba nevoie de IS ? Ma gandesc numai cat o costa trepiedul care sa tina monstrul
__________________ Through my lens - Amatorii işi fac griji din cauza echipamentului, Profesioniştii din cauza banilor iar Maeştrii pentru lumina... | |||
|
| | #932 (permalink) | ||
| Quote:
Btw, unde vedeti voi LCD? ![]() Scuze, dar n-am putut sa ma abtin : (courtesy of POTN forums )Dupa doar 6 saptamani de utilizare Sigma 200-500:
__________________ | |||
|
| | #933 (permalink) | ||
| Quote:
|
| | #934 (permalink) | ||
|
Ce rautaciosi sunteti.. sincer nu stiu daca Nikon sau Canon ar fi gasit alta forma pt 2.8 la 500mm. Cat despre Sigma DP1, inca un motiv in plus sa cred ca Sigma e pe drumul cel bun.
__________________ "daca te asezi pe scaunul judecatorului nu inseamna ca ii poti judeca pe ceilalti .." | |||
|
| | #935 (permalink) | ||
|
RAc-ule, nu e vorba de rautate...e pur si simplu ULUIALA....iti trebuie ceva "balls" ca firma sa concepi si produci asa ceva...bravo lor..piata va fi redusa dar faptul ca exista si DACA va fi si ok optic si functional, e MARE lucru... e o demonstratie de forta pe care eu unul o admir...nu ca as visa macar in viata asta la asa ceva dar admir oamenii care fac ceva mai mult decat altii ... cat despre aparatul ala da, si eu ma bucur ca sigma avanseaza mult spre bine ....normal, poate e nevoie de a finisa aceste produse, paote tehniologia inca are nevoie de adaugiri, etc...dar sigma chair arata ca are o idee clara , vizeaza o piata, trateaza clientii serios, le ofera alceva..poate nu e pt toata lumea dar e foarte promitator si sincer eu ma bucur...desi am canon si si ma ating de third party-uri la obiective sau ca nu imi face cu ochiul pentax, faptul ca piata se dezvolta in mod real cu produse de calitate care ridica standardele pe anumite segmente ma bucura.... jos palaria pt sigma, incep sa-i reconsider din ce in ce mai mult...nu ca potential cumparator dar ca statut de firma in piata...bravo lor. | |||
|
| | #936 (permalink) | ||
|
Sony Alpha - 2 noi modele: semi-pro si PRO 8 noi obiective - mai multe detalii decat pe dpreview - http://thephotostation.net/photopost...y.php?cat=9757 +tone de compacte + http://www.dpreview.com/news/0703/07030809sonyg1.asp [n-ar pune si ei LCD-ul asta pe alpha?] http://www.dpreview.com/articles/pma2007/Sony/ olympus - http://www.dpreview.com/articles/pma2007/Olympus/ poate imi plac numai mie aparatele taiate in 2, dar as vrea sa fiu acolo sa le vad mai de aproape
__________________ Ignorance is bliss | Joc FreeKick si imi place, cine vrea să-l încerce să adauge .org || New & Improved Tiny :: MB Abit KN8 Ultra || CPU San Diego 3700+ [nesuportat de placa x-( ] || HS Scythe Ninja & Zalman FM-3 @700 RPM || RAM - 1GB Sycron Crap|| GPU - Gigabyte 8800GT w AC Accelero S1 + Zalman FM-3 @ 900 rpm - 56 Deg FULL LOAD || DVD-RW Samsung something|| PSU Fortron BlueStorm 400W || Logitech MX510 || Microsoft Comfort Curve 2000 || CASE - Chieftec Giga...something /w wheels mod | |||
|
| | #937 (permalink) | ||
|
Nu doar faptul ca Sigma incepe sa contureze din ce in ce mai bine segmentul asta, dar faptul ca o ia in serios ii face si pe cei care sunt deja pe piata sa-si puna un semn de intrebare. ASTA ar trebuii sa ne bucure pe noi, NU mai exista Canon si Nikon, 2 giganti care faceau legea pe segmentul SLR-urilor cat si a obiectivelor. De ce ar trebuii sa ne bucure? odata ce oferta e mai mare scad preturile deci in viitorul apropriat piata in segmentul asta o sa se aseze iar preturile n-o v-or mai lua in directii de neatins. Evident ca nu ma astept ca superTELE-urile sa ajunga la juma de pret dar macar sa-mi permit si eu un 85L.. In nici un caz sa ajung sa dau 3200 $ !
__________________ "daca te asezi pe scaunul judecatorului nu inseamna ca ii poti judeca pe ceilalti .." | |||
|
| | #938 (permalink) | ||
|
exact asta ziceam eu legat de faptulc a pentax va provoca scaderea preturilor canon din varful de gama..desi ei practic ar concura xxxD sau xxD... concurenta la entry level inseamna ca acestea se vor imbunatati si/sau ieftini dupa caz... un brand mare nu poate renunta la acest segment pt ca de acolo incepe profitul, odata cu vanzarea de tone de accesorii si obiective... ori pierzand acel segment taie de la radacina aceasta sursa de profit, cea mai importanta as zice... obligati fiind sa imbunatateasca gama low, automat in sus ori scad preturile ori cel mai probabil creste performanta...ar fi absurd sa creada cineva ca un 30D s-ar mai vinde cand ar exista pe piata un 500D cu digic3, multe fps-uri, sealing, antishake sau ceva de genul si alte features gasite pe la pentax....imbunatatindu-se 30-ul automat se repeta povestea cu 5D-ul...o fi el FF dar cand ai un 40D beton si sealuit si cu o groaza de features la 1300-1500 de doalri, e absurd sa ceri 3000 sau chiar si 2500 de un aparat chel, un 20D cu FF...o fi el ff-ul important dar chel si intr-un aparat modest nu justifica un pretz aproape dublu fata de un apart mult mai bine echipat, functional, etc...cu un aps-c cu digic 3, iso 3200 decent, dr si color range imbunatatite, cu highlight priority samd.... si tot asa....un k100D sau k10D practic inseamna pt mine un viitor 5D sau 1D sau 1Ds mult mai performant la anumkite capitolr si cu un pretz CORECT nu ca pana acum un an ...pretz de monopol.... si eu tot din acest motiv ma bucur...cand o sa apara in sfarsit o concurenta reala pt FF lucrurile vor reintra in normal...in sfarsit... datorita faptului ca am bagat in echipament peste 10000 de dolari pana acum nu imi pot permite sa nu evaluez la sange noutatile si sa ma entuziasmez in acest moment pt sigma sau pentax....dar pot sa le apreciez eforturile de a normaliza o piata pana acum un an absolut aberanta... din pacate nikon, unul din jucatorii mari de pe piata, se pare ca e cam inert in acest moment...poate pt ca nu isi produc singuri senzorii si depind de altii... | |||
|
| | #940 (permalink) | ||
|
Re-reloaded:
__________________ | |||
|
| Advertisment | |
| Pe Frosmo îţi transformi câştigurile în premii! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |