![]() |
| | #961 | ||
| TraianD, citeste si tu mai sus inainte sa postezi.
__________________ OFERTA SERVICII: Imprimare, indosariere, legare carte, carti de vizita Y!m: korkfoto | 0723.306.158 .-- .-- .-- .-.-.- .. -- .--. .-. .. -- .- -.-- --- -. .-.-.- -.-. --- -- | |||
|
| | #962 | ||
| Join Date: Aug 2002 | Pai review-ul acela nu a mai fost postat... ontopic: Sony Cyber-shot DSC-H9 First Impressions Review | ||
|
| | #963 | ||
|
__________________ This space is intentionally left blank | |||
|
| | #964 | ||
| Registered User Join Date: May 2005 | nu ca nu ar fi fost de asteptat, dar Canon este liderul mondial pe piata camerelor foto digitale | ||
|
| | #965 | ||
| Vreau si eu o parere despre aceasta camera foto http://www.dpreview.com/reviews/PanasonicTZ3/ | |||
|
| | #966 | ||
| very noisy, din cate stiu
__________________ OFERTA SERVICII: Imprimare, indosariere, legare carte, carti de vizita Y!m: korkfoto | 0723.306.158 .-- .-- .-- .-.-.- .. -- .--. .-. .. -- .- -.-- --- -. .-.-.- -.-. --- -- | |||
|
| | #967 | ||
![]() | |||
|
| | #968 | ||
|
|
| | #969 | ||
| Registered User Join Date: Jul 2001 Location: Bucuresti | "a 16MP image resolution would be reduced to an output of a 300x300 pixel image.". Nice ![]()
__________________ Vinovat pana la proba contrarie. | ||
|
| | #970 | ||
| Quote:
nope... Quote:
__________________ 1964 Volkswagen "Type 1" 1200 | |||
|
| | #972 | ||
| Registered User Join Date: Jan 2002 Location: Bucuresti | si eu tot la ea ma uitam, cam putine noutati totusi. ma asteptam la mai mult. si unde e S4????? | ||
|
| | #973 | ||
| Quote:
Exact. Un prim lucru foarte destept la Canin S5 IS este patina de blitz extern. Panasonic aveau de multa vreme pe FZ10/20/30/50 | |||
|
| | #974 | ||
| Pare a fi un G7 cu 12x zoom optic si ecran "vari-angle"... Are cineva idee cand va veni si la noi si cam la ce pret ? l8edit : scuze marimile probabil difera...inca nu am vazut fizic un g7 ![]()
__________________ Please don't go the drones need you!!!!!! | |||
|
| | #975 | ||
| G7 are avantajul de a fi destul de plat cu obiectivul strans total in body. Intra intr-un buzunar de pantalon. | |||
|
| | #976 | ||
| Alexei Join Date: May 2004 Location: Earth | Si totusi e de-a dreptul dezamagitor ca Canon ramane chiar si la S5 IS cu lentile de la 36mm. Cacofonie intentionata...nu vad ce update mai nesemnificativ de-atat ar fi putut realiza Canon ![]() | ||
|
| | #977 | ||
| e facut special pr cei care cauta zoooooom, teleeeeee .... cine cunoaste ia Canon S70/S80 ... ![]() | |||
|
| | #978 | ||
| Alexei Join Date: May 2004 Location: Earth | Pai cum e facut asa cand apare dupa 18x de la Olympus si 15x de la Sony care in plus stiu si de ce ceva wide ? Totala dezamagire in gama compactelor ultrazoom pt. fanii Canon...Inafara de patina de blitz, cei care au S2 IS nu au nimic de dorit. | ||
|
| | #979 | ||
| Si la ca ia folosit Olympus-ului acel obiectiv 'formidabil" ? La cate probleme de focus si nu numai are... Despre cele doua noi Sony nu am ce zice, inca nu am vazut de ce sunt in stare. Desi unora nu li se pare, s-ar putea ca politica Canon sa fie una buna pana la urma. Ce rost avea sa introduca un obiectiv cu o plaja focala mai mare daca nu puteau sa-l faca si optic la standardul Canon sau ar fi ridicat costul aparatului prea mult ? Compromisurile nu-si au locul daca tii la clientii tai. Pentru ca asa dezamagitor (cum il considera multi) acest S5 IS se va vinde mult mai bine decat Olympus 550 UZ si probabil si decat cele doua Sony, chiar daca acestea din urma par a prezenta ceva avantaje.
__________________ Gabi Udrea Photography | |||
|
| | #980 | ||
| Alexei Join Date: May 2004 Location: Earth | Repet, inafara de patina pt. blit, S5 IS nu are nici un argument, si asta e trist pt. nivelul anului 2007. Canon a stiut sa faca wide la S70/S80. In schimb, la S5 aduce cvasi-inutilul 8MP pe acelasi senzor mic, nu aduce RAW, etc. Ma mira ca nu observi asta...Sony H7/H9 sunt clar mai avansate. Dar hai ca aici e topic de noutati, nu de dispute. | ||
|
| Advertisment | |
| | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|