![]() |
| | #1141 | ||
|
__________________ Gabi Udrea Photography | |||
|
| | #1142 | ||
| ca am ma exprim elegant, pur si simplu WC ![]() ![]() PS: ca sa fac si eu ca GU sa nu inteleaga cine stie cine , cine stie ce ![]() WHO CARES ADICA | |||
|
| | #1143 | ||
| Alexei Join Date: May 2004 Location: Earth | |||
|
| | #1144 | ||
| mi se pare mie, sau dpreview is goin down ? quote: "Naturally, being based on the Four Thirds Standard, image quality is never compromised."
__________________ Canon 40D/BG-E2N + 15 2.8 + 24-105 4 IS L USM + 50 1.4 USM + 70-200 4 L USM + 300 4 IS L USM + 580EX AMD 6400+ BE,4GB DDR800,250WD,7600GTextreme si'alte chestii pe care le folosesc din ce in ce mai rar. | |||
|
| | #1145 | ||
| Din fericire e doar un citat din anuntul de presa Olympus
__________________ | |||
|
| | #1146 | ||
|
|
| | #1147 | ||
|
|
| | #1148 | ||
| Quote: ![]()
__________________ Fericirea vesnica se afla in casuta de mai jos (aia de langa Y!) | |||
|
| | #1149 | ||
| Sau nu mai apar deloc... ![]() BTW: Cam nasol S5-u asta parca... In comparatie cu EOD 5D...si chiar cu Nikon D200... ![]()
|
| | #1150 | ||
| e ciudat ca la ISO 800 30d-ul pare cel mai putin zgomotos http://www.dpreview.com/reviews/Fuji...Pro/page26.asp
__________________ Copilul intinde din leagan mainile dupa luna. In clipa cand simte ca luna i se refuza, el o vede frumoasa. Adineauri ea lucea doar. Caut Nokia 6300 furat. imei 354835023184352 | |||
|
| | #1151 | ||
| Ce-i ciudat ? ![]() CMOS Canon contra CCD Sony & SuperCCD Fuji... ![]()
|
| | #1152 | ||
| Pacat, exact ce le lipsea DSLRurilor "normale" are, DR si exact ce poate un DSLR adevarat, nu prea stie. Dinamic rangeul si culorile sunt un atu forte .. si atat. | |||
|
| | #1153 | ||
| Join Date: Aug 2002 | Sony Cyber-shot DSC-H7 Review @ Dpreview In comparativ, gasim si fotografii de laborator scoase de Canon S5 IS. | ||
|
| | #1154 | ||
| http://www.reuters.com/article/compa...14022720070715 Canon construieste fabrica noua la Tokyo, langa cea existenta deja. Noutatea cea mai interesanta insa este faptul ca in comunicat se specifica urmatorul lucru: Quote:
Sa visam la P&S cu noisefree la ISO 100 - 200 ? ![]()
|
| | #1155 | ||
| Join Date: Aug 2002 | Sony totusi nu e Panasonic. As spune ca multe P&S Sony sunt bunicele pana la ISO 400. Unele chiar mai noise-free decat P&S Canon. | ||
|
| | #1156 | ||
| Nu stiu decat 3 Sony care merita laude. F717, F828 si R1. BTW: Nu stiu cum multe Sony sunt mai bune la capitolul ISO decat Canon deoarece marea lor majoritate a camerelor P&S Canon folosesc aceeasi senozri ca si Sony. Si au in plus optica mai buna, si procesoare Digi II sau Digic III.
|
| | #1157 | ||
| Sony contra-ataca si anunta la randu-i investitii majore in senzorii CMOS > http://www.dpreview.com/news/0707/07...investment.asp
|
| | #1158 | ||
| Join Date: Aug 2002 | Citand de sus: UPDATE: Although this story only showed up on Sony's semiconductor page today it was on their press release page some time ago, so it looks like Canon were chasing Sony's tail on this one. | ||
|
| | #1159 | ||
| Nu e tocmai NEWS, dar pentru maniaci e util - o tehnologie proprietara CMOS-like in noile camere Nikon - poate si in D3*-ul asteptat pe 25 iulie...? | |||
|
| | #1160 | ||
| Join Date: Aug 2002 | |||
|
| Advertisment | |
| | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|