![]() |
| | #1261 | ||
| Registered User Join Date: Jul 2001 Location: Bucuresti | Din cate vad* au scos-o; la mine mai merge pentru ca e in cache. * de ex. pe sony.ro imi apare si mie o pagina "nu exista".
__________________ Vinovat pana la proba contrarie. | ||
|
| | #1262 | ||
|
__________________ Gabi Udrea Photography | |||
|
| | #1263 | ||
| Registered User Join Date: May 2005 | si inca un preview la alpha 700 in teorie, suna bine | ||
|
| | #1264 | ||
| slabut, mai ales la 1400E nici macar un LCD sus pentru setarile de baza pacat
__________________ | |||
|
| | #1265 | ||
| dar grip-ul pare excelent!
__________________ Copilul intinde din leagan mainile dupa luna. In clipa cand simte ca luna i se refuza, el o vede frumoasa. Adineauri ea lucea doar. Caut Nokia 6300 furat. imei 354835023184352 | |||
|
| | #1266 | ||
| la 350E ???? da....
__________________ | |||
|
| | #1267 | ||
| White paper 40D: http://www.the-digital-picture.com/W...hite-Paper.pdf Daca ar face ce scrie acolo, ar fi un tool f. bun raport pret/perf. Highlight Tone Priority function Auto Brightness and Contrast Correction newly-developed AF sensor with 9 cross- type AF points greatly boosts AF performance, improving both AF detection precision and extreme-defocus subject detection capability The E-TTL II autoexposure algorithm of the EOS 40D is the same as the EOS-1D Mark III's The EOS 40D uses the same 35-zone metering sensor as in the EOS 30D; ASTA NU E BINE pt ca subexpune mult | |||
|
| | #1268 | ||
| Sony Alpha DSLR-A700 pre-production preview http://www.cameralabs.com/reviews/So...00/index.shtml
__________________ Canon 30D + BG-E2 & Canon 20D + BG-E2 & Canon 400D Tokina 12-24mm F/4, Canon EF-S 17-85 F/4-5.6 IS USM, Canon EF-S 18-55 F/3.5-5.6 IS, Canon EF 50mm F/1.8, Canon EF 50mm F/1.4 USM, Tokina 100mm F/2 macro, Canon EF 100mm F/2 USM, Pentacon 200mm F/2 M42, Canon 70-200 F/4 L USM Canon Speedlite 580EX II, Canon Speedlite 430EX Mobil - nu am avut, nu am si nici nu am de gand sa imi iau prea curand. | |||
|
| | #1269 | ||
|
__________________ powered by 1D mark II. | |||
|
| | #1270 | ||
|
__________________ This space is intentionally left blank Last edited by ixtl; 20-09-2007 at 17:13. | |||
|
| | #1271 | ||
|
|
| | #1272 | ||
| stersesem eu postul lui ixtl deoarece citisem numai raspunsul catre Travi21s, care si-a sters postul initial, si nu mai avea continuitate... acum l-am restaurat, caci daduse el news-ul cu H3D II. Oricum, nu conteaza. ![]() | |||
|
| | #1273 | ||
| Ooops, nu am fost atent. ![]() Macar am dat link la alta pagina. ![]()
|
| | #1274 | ||
|
__________________ This space is intentionally left blank | |||
|
| | #1275 | ||
| Acum nu ai fost atent tu ixtl. Am postat in topicul dedicat noilor Canoane si Nikoane. ![]()
|
| | #1276 | ||
|
|
| | #1277 | ||
| Si are acelasi senzor ca D300 ? ![]()
|
| | #1278 | ||
| Acelasi senzor cu D300 in aceeasi masura in care A100 are acelasi senzor cu cel din D200. Adica nu Am impresia ca senzorul din D300 e conceptie Nikon poate in colaborare cu Sony si probabil ca au dat celor de la Sony specificatiie pentru unul mai *ahem* ciung. Eu cel putin asa as face ![]() Si chiar daca ar fi, conteaza f.mult implementarea si procesarea semnalului. Vezi D80/K10D/A100 care au acelasi senzor si rezultate (relativ) diferite. Da' nu stiu de ce-ti zic treburile astea ca le stii deja ![]()
|
| | #1279 | ||
| Da, dar e bine sa mi le reaminteasca cineva din cand in cand. ![]()
|
| | #1280 | ||
| Conteaza f mult si porcesorul de imagine; de aici si rezultate diferite pt senzori similari. | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|