![]() |
| | #1341 (permalink) | ||
|
Interesant, da' am impresia ca (,) cam sare peste cal marketingul de la Nikon. VR/IS e util pe aproape orice obiectiv, insa utilitatea e proportionala cu distanta focala... Nenea Nikon, pe cand prime-uri AF-S...?! Sau macar (si) un 18-70 VR?
__________________ ...one of the truly bad effects of religion is that it teaches us that it is a virtue to be satisfied with not understanding. | |||
|
| | #1343 (permalink) | ||
| Quote: "No word on price for the 55-250 mm IS at this point but the 18-55 mm IS should be $199 when it arrives in October." - EF-S 18-55 mm IS "Despite the extra features the lens is set to hit the shelves for around US $199." - NIKKOR 18-55MM F/3.5-5.6G VR ce coincidenta
__________________ || Asus P5KPL-CM || Intel Core 2 Duo E4500 || 2x1Gb DDR2-800 GeIL || || ASUS DRW-1608P3S || Sound Blaster X-Fi Xtreme Audio (Audigy SE modded) ||Maxtor DiamondMax10 160gb || || Canon 400D || Canon 18-55mm f/3.5-5.6 IS || Canon 75-300mm f/4-5.6 III || Canon 50mm f/1.8 MkII || Speedlight 430EX || | |||
|
| | #1346 (permalink) | ||
| DPReview's Oly E 510 Ca performante se tine destul de bine fata de 400D, K10D, A100 si D40X.
__________________ ...one of the truly bad effects of religion is that it teaches us that it is a virtue to be satisfied with not understanding. | |||
|
| | #1347 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 2005 |
Review Nikon D300 - http://www.digitalrev.com/en/article.php?article_id=293 Nu va asteptati sa scrie cine stie ce... it's for the consumerist masses | ||
|
| | #1348 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2001 Location: Bucuresti | Quote:
![]() Pe Imaging Resource iese oarecum sifonat din comparatia cu unele din aparatele enumerate mai sus (in special la ISO mare, IMO pozele ies un pic soft si zgomotoase). Dar nivelul e destul de ridicat, in ansamblu pare un aparat foarte bun.
__________________ Vinovat pana la proba contrarie. | ||
|
| | #1349 (permalink) | ||
|
A inebunit lupul ? http://www.photozone.de/8Reviews/len...56is/index.htm
__________________ | |||
|
| | #1350 (permalink) | ||
| Quote:
| |||
|
| | #1356 (permalink) | ||
| Sumfin's stinky. Photozone au calcat in picioare la figurat 18-55DX II de la Nikon, iar pe asta care la performante e putin peste la rezolutie/vignetare si ceva mai bine la CA vad ca il ridica in slavi. O fi din cauza calitatii vechiului ob. de kit Canon? ![]() Asteptam si un review la 18-55DX VR...
|
| | #1357 (permalink) | ||
|
poate ca incep sa realizeze ca mai nou au concurenta? Acum 3 ani pe vreme lui 20D nu aveau practic concurenta. In 3 ani deja se bat cu Nikon, Sony, Pentax, Olympus, Panasonic, Samsung. Interesanta piata asta... Nu cred ca se vor grabi sa faca upgrade la L-uri. Bataia mare e in clasa entry level. Praf in ochi. Sa inchida gura maselor mari ce se plangeau ca nu au body cu IS sau obiectiv kit bun. Nu cred ca e inceputul unei revolutii. Cred ca este doar o momeala foarte inteligenta pentru a (re)castiga cateva procente "electorale". "Sa multumim prostimea cu mici si bere" Interesant este insa ca dau semne de disperare. Practic au ucis 17-85 IS
__________________ | |||
|
| | #1358 (permalink) | ||
|
da mai, dar cand vezi ca scot un obiectiv de plastic care iese din chart la rezolutie, cu peste 2150 linii in centru, si abia ai dat 1000 USD pe un L care are aceeasi rezolutie ...nu te enervezi ? Cand vezi ca au tehnologia, dar nu vor sa o implementeze..... Nu mi-e de bani, doar ca varful nu e destul de bun cum ar trebui sa fie.... si vorbesc de optica, nu de body-uriLE: da, exact aia ma gandeam, 17-85 nu mai are nicio sansa. Abia ce recomandasem ieri cuiva, si azi l-am sunat sa nu mai cumpere, sa mai astepte putin....Doar daca o sa-l scada la 300....350 USD poate o sa mai ia cineva, pentru USM si putin tele. | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|