![]() |
| | #1361 (permalink) | ||
| Quote:
hai ca a ajus si Mir sa se sictireasca...mie mi-a trecut dupa faza lansarii Nikon ![]() sunt MAGARI , asta e povestea... -------------------- Editare ulterioară -------------------- daca nu era f4 mureau... bine ca nu e 5.6 Last edited by parintele; 30-11-2007 at 12:52.. Reason: Automerged Doublepost | |||
|
| | #1362 (permalink) | ||
| DPReview's Fuji S8000 Cah! Nu pot sa inteleg de ce au scos o asemenea camera, cand e incadrata ca si pret de 2 camere foarte bune (pentru un P&S). O iau si iei pe tobogan in jos dupa Sony...?
__________________ The Earth is degenerating these days. Bribery and corruption abound. Children no longer mind their parents, every man wants to write a book, and it is evident that the end of the world is fast approaching. Assyrian Stone Tablet, 2800 BC | |||
|
| | #1363 (permalink) | ||
| Quote:
Proasta ca proasta, dar mai este si urata ... "Noroc" ca are ISO6400. 20D-ul meu amarat nu are decat ISO3200 ... sa imi fac upgrade ?
__________________ Mobil - nu am avut, nu am si nici nu am de gand sa imi iau prea curand. Contact: PM, YM (t|r|a|i|a|n|d|p @ yahoo.com - scoateti "|"-urile din adresa de mail). Canon APS-C @ 12-840mm. | |||
|
| | #1364 (permalink) | ||
| DCRP's Sony A700 You be t3h judge.
__________________ The Earth is degenerating these days. Bribery and corruption abound. Children no longer mind their parents, every man wants to write a book, and it is evident that the end of the world is fast approaching. Assyrian Stone Tablet, 2800 BC | |||
|
| | #1367 (permalink) | ||
| Al 2-lea DSLR Sony realizat de inginerii de la Konica Minolta...
|
| | #1369 (permalink) | ||
|
Adica al 4-lea DSLR facut de inginerii KM.
|
| | #1370 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Dec 2007 |
Inadmisibil asa ceva http://www.the-digital-picture.com/R...mp=3&APIComp=0 De ce mai exista L atunci ?!!! De ce L e atat de jalnic atunci ?!!! | ||
|
| | #1371 (permalink) | ||
| Quote:
Optic, noul 18-55 3.5-5.6 IS este intr-adevar remarcabil. Sa vedem si 55-250 4-5.6 IS cum se ve comporta. PS: Noroc cu cei de la Nikon, ca altfel nu scotea Canon obiective de genul asta.
__________________ Mobil - nu am avut, nu am si nici nu am de gand sa imi iau prea curand. Contact: PM, YM (t|r|a|i|a|n|d|p @ yahoo.com - scoateti "|"-urile din adresa de mail). Canon APS-C @ 12-840mm. | |||
|
| | #1373 (permalink) | ||
Erau si niste " " transparente. ... totusi. E intrigant ca au un potential destul de mare si totusi arunca totul pe mana marketingului. E intrigant ca o pocnitoare de 200 "lei" costa de n ori mai putin decat IS-ul din el, taxat pentru un L. E intrigant ca optica din el o platesti cu bani grei daca e L. | ||
|
| | #1374 (permalink) | ||
| Quote:
![]() O sa vedem prin ianuarie-februarie in mod clar daca au invatat ceva din meciul de asta-vara cu Nikon.
|
| | #1375 (permalink) | ||
|
Frumos sa vezi in ce situatie incredibil de penibila s-a pus Canon datorita mojiciilor anterioare. Acum a venit momentul sa sacrifice. Au inceput cu 17-85 IS. Sa vedem ce urmeaza . Eu greu de descris in limitele decentei ceva in genul asta : "This is a quote from this weeks Amateur Photographer (UK weekly 1/12/07 edition). Someone was asking the question if to buy 5D now or wait for replacment, the answer was as follows: 'Just a couple of weeks ago Vic Soloman from Canon UK's Product Intelligence division told me there is no reason to update the EOS 5D at the moment, as there is no competition for it. Sounds a bit fishy, but that's from the horse's mouth. - Damien Demolder, Editor'" http://photography-on-the.net/forum/...d.php?t=413787 | |||
|
| | #1377 (permalink) | ||
|
ei, lasa ca datul cu tesla in deget a inceput la canon, mai timid ce-i drept, de anul trecutodata cu lansarea 70-200 f4 IS L..daca o sa comparati cu prime-uri L o sa vedeti ca e la fel sau mai sharp la f4-5.6... 85 1.8 @f4, 85 1.2 L II @f4, 135 f2L @f4, 200 2.8 L @f4 discrepanta nu e la fel de mare ca in cazul jucariei asteia kit, dar totusi...cand iti iei un prime L 85 sau 135 sau 200 te astepti sa fie mai bun inchis 2-3 trepte fata de un zoom ieftin de 600 $(ca practic IS-ul ala ridica pretul fata de versiunea simpla)... nu ca ar contea pt foarte multi, altele sunt motivele pt un prime, bokeh-ul, capacitatea de a lucra in low light orice nu doar subiect static ajutat de IS...dar TOTUSI...e cam naspa sa stii ca firma Canon POATE sa faca un ZOOM de 600 de dolari optica mai bun decat primeuri care costa uneori si triplu.... e si mai deranjant cand vezi ca nu upgradeaza modelele curente foarte folosite deci ar putea...cum ar fi 70-200 2.8 IS cu un sharpness similar cu al versiunii f4??? killer, si totusi sunt atat de nesimtiti incat ii doare la basca... | |||
|
| | #1378 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 2004 Location: craiova |
poate nu-i atat de usor sa faci un obiectiv sharp la f1.4 ca unu la f4. in rest ai zis si tu.. (cel putin la canon) prime-uri mi-as lua pentru lowlight. in rest nu pot sa spun ca n-am optiuni la zoom-uri care sa multumeasca. ca idee ultimele obiective canon au fost cam toate ok. 10-22, 60macro, 70-200f4IS, 14 2.8 II, 18-55 is ![]() nu-i pot condamna ca nu se apuca sa refaca tot line-upul mai ales cand mai toate obiectivele citate de tine sunt super sticle. de updatat cre'ca s-ar putea updata 3 sferturi din lineup la juma de an dar ma indoiesc c-o sa vezi pe undeva ceva de genu asta. motivele sunt lense de inteles. | ||
|
| | #1379 (permalink) | ||
Fuji F50fd review la DP http://www.dpreview.com/reviews/fujifilmf50fd/ | ||
|
| | #1380 (permalink) | ||
| Quote:
nu compar 1.4 cu 4, ci 4 cu 4 si sunt L-uri, iar faptul ca INCA se cumpara nu inseamna ca nu trebuie upgradate daca se paote... aceeasi mentalitate de o ca si la aparate, dai exact cat e absolut necesar.. iar upgrade-ul e impins cum ziceam mai demult nu de sus in jos, nu oferind ce e posibil mai bun la orice pretz, nu conteaza care, pt ca apoi sa aduci si ce e sub acel produs la un nivel mai ridicat... dimpotriva, piata se misca de jos in sus. de la 400Dsi ob kit, acolo e batalia cea mare...acolo e concurenta, acolo sunt obligati de piata, acolo pierd potentiali viitori cumparatori de aparate din game superioare si obictive scumpe...si normal ca , fiind absurd sa ai un obiectiv de 200 mai bun din multe puncte de vedere ca unul de 1200 ()18-55 is vs 16-35 IIL esti obligat sa umbli si la cele scumpe si "bune"... e jalnic, patetic...o companie serioasa ofera best of the best si noutatile tehnologice le implementeaza intai pe gama de top, doar cand e vorba de a testa tehnologiile si fiabilitatea lor le introduci in gama consumer sa fie "uzate" de un numar cat mai mare de oameni.. aici nu e cazul... la masini cum e ? baga controlul stabilitatii pe mclaren mercedes sau pe clasa A cu interior de plastic si pretz de 10 ori mai mic??? canon e cu fundul in sus la multe capitole, e deranjant, e lipsa de respect. si cum ziceam nici economic nu ar avea de peirdut...orice pas inainte inseamna alte si alte vanzari...nu ai mai cumpara SH-uri ai cumpara nou si scump...sh-ul ar scadea ca pretz si ar deveni accesibil, dar mai slab la anumite capitole decat nonL- urile...oamenii din gama iefitna s-ar imparti, ar cumpara SI L=uri ieftine SH si ar gasi culori, contrast, etc... le deschizi apetitul si ii castigi de clienti... oricum ar fi Canon nu ar avea absolut nimic de peirdut...prefera sa doarma si sa suga bani aiurea...ajung sub presiune si misca dar foarte putin... si au de pierdut pe termen lung pt ca avand deja un mare avans nu trebuie sa-ti faci griji ce poti oferi maine...profitul de azi e in buzunar, maine deja ai un enorm avantaj si nu dormi , concurenta nu poate sari 2-3 etape dintr-un foc... scoti si profit imediat mare, pastrezi si avansul , foarte probabil... teama loc cred ca este alta...pe masura ce imping varful de gama tot mai sus, pierd profesionistii care migreaza spre format mediu...dar e o prostie, oricum se migreaza si oricum formatul mediu nu paote acoperi multe din ariile de activitate pe 35 mm... parerea mea ramane aceeasi, ca sunt idioti si nesimtiti...dar asta e viata... | |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |