![]() |
| | #1941 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2001 Location: Bucuresti |
Hmm... in postul meu s-a strecurat o greseala; da, se pare ca e posibil (fezabil) sa ai AF cu detectarea diferentei de faza si oglinda semitransparenta fixa. As fi curios insa cum au realizat acest lucru. Parintele, asa cum spune si Mandea nu te-a acuzat nimeni de nimic. Revenim la 'News'? Mir, daca te referi la pozele cu timbrul acela nu-i zgomot ci e textura. Putine aparate o pot reda, in special full frame-urile o fac (iar la K20D e si accentuata de setarea Bright).Graficele nu stiu ce valoare au, cat timp nu stiu cum au fost realizate. Si nu-i singura necunoscuta in review-urile acestui site. Sunt sigur ca ai observat nivelul detaliilor in pozele la ISO mare; eu as zice ca bate cam tot (din aparatele cu care-a fost comparat).
__________________ Vinovat pana la proba contrarie. | ||
|
| | #1942 (permalink) | ||
| nu ma agit bre, am facut niste precizari si mai sus am si spus de ce le-am facut..atata tot.
__________________ p182|Corsair 550|Asus P5K-E|E8400|ZT NP120|AsusX1950Pro|Mushkin 4GB DDR2 SP2-6400+|Raptor 36 sis+ storage fara numar|IbmP260 bulit Canon5D | 70-200 2.8L | 17-40 4L | 50 1.4 | CZJ Pancolar 50 1.8 | 580 EX | Diverse | |||
|
| | #1943 (permalink) | ||
|
Nikon D700 - the 3rd encounter http://www.digitaldepot.co.uk/Digita...350/index.html Maine ne trezim cu un SLR in plus. | |||
|
| | #1944 (permalink) | ||
|
D700 - the 4th http://www.photoscala.de/Artikel/Gan...ell-Nikon-D700 + sub 2600 EUR - Singurul dezavantaj este acel "95% VF coverage" cu care as putea trai lejer ![]() Canon are 2 variante: ori mai dotat, ori mai ieftin | |||
|
| | #1945 (permalink) | ||
|
Plang oamenii cu lacrimi de crocodil pe listele de discutii din cauza zvonului cu 95% coverage. Vulpe, acri, struguri.
__________________ The Earth is degenerating these days. Bribery and corruption abound. Children no longer mind their parents, every man wants to write a book, and it is evident that the end of the world is fast approaching. Assyrian Stone Tablet, 2800 BC | |||
|
| | #1946 (permalink) | ||
| Quote:
Tot respectul pt sc. nikon srl. O mana de oameni cu vointa care se ridica si chiar depasesc in anumite aspecte S.A.-uri. Cu un D90 si D3x cred ca Nikon si-ar asigura o linie competitiva de SLRuri pentru generatia curenta. O ascensiune asemanatoare le-o doresc si celor de la Sony. Imi pare rau totusi pt Pentax si Oly ca nu urmeaza un traseu asemanator. Ar fi un castig extraordinar de mare pt cumparatorul final. | |||
|
| | #1948 (permalink) | ||
| Quote:
Real life : http://www.pentaxforums.com/gallery/...ul___Joe_1.jpg Quote:
The K20D doesn't give the option to produce the smeared but essentially noise-free images that others offer. Pentru "smeared but essentially noise-free images" pot sa dau 3 click-uri in Noise Ninja. Detaliile insa nu prea ai de unde sa le scoti de unde nu-s.
__________________ Nikon D700 | Nikkor 14-24mm f/2.8 | Nikkor 50mm f/1.8 | Micro-Nikkor 105mm f/2.8 VR | Nikkor 200mm f/2 VR | Nikon SB900 | Nikon SB600 Sigma 70-200mm f/2.8 II | |||
|
| | #1951 (permalink) | ||
| mai ieftin are, 5D-ul...trebe obligatoriu un urmas...dar hai sa vedem care, ca tot ma acuzau unii ca sti aia de la canon ce fac... FPS-uri? cate ca sa fie mai dotat si sa nu intre peste 1D? AF de care, cate puncte ca sa nu intre peste seria 1? rezolutie? va fi probabil vorba de 16 ca sa fietotusi un plus fata de actualul 5D..dar iso? sa maresti si rezolutia si perfromanta ISO ca sa ai un avataj fara de o asemenea concurenta inseamna deja inca un pas inainte... la ce pret? nu cred ca mai paote fi vorba de 3500 asa cum preconizam 3D-ul... probabil faorte aproape de 3000... cm pe aici sunt problemele Canon, ca nu si-a asezat mai logic lineupul din vreme si acum concurenta ii va obliga la miscari foarte ciudate si care vor cam zgudui toata oferta...
__________________ p182|Corsair 550|Asus P5K-E|E8400|ZT NP120|AsusX1950Pro|Mushkin 4GB DDR2 SP2-6400+|Raptor 36 sis+ storage fara numar|IbmP260 bulit Canon5D | 70-200 2.8L | 17-40 4L | 50 1.4 | CZJ Pancolar 50 1.8 | 580 EX | Diverse | |||
|
| | #1953 (permalink) | ||
| Quote: LOL ! real life trecut prin Photoshop ? cum vine asta ? ... si comprimat in nesimtire la 1MB toata poza, niste artefacte ingrozitoare care au distrus detaliile unde erau si au anulat zgomotul pe zonele fara detalii.... Astept un Jpg din camera, fara photosop, la lumina existenta.... | |||
|
| | #1954 (permalink) | ||
| Et voila...
D700 ![]() Si SB900.
__________________ The Earth is degenerating these days. Bribery and corruption abound. Children no longer mind their parents, every man wants to write a book, and it is evident that the end of the world is fast approaching. Assyrian Stone Tablet, 2800 BC | |||
|
| | #1955 (permalink) | ||
|
Interesant. Seria xxD a fost impinsa si probabil va ramane in jurul sumei de 1100E. xxxxD - 500E xxxD - 800E xxD - 1100E (a'la Sony) Avand in vedere pretul lui D700 (2600E) si privind putin in trecut este de presupus ca 5D2 va fi mai auster ca features-uri dar si mai ieftin (2200E?). Avand in vedere pretul actual al 5Dului, si istoria strategiilor Canon cat si trendurile actuale, tind sa cred ca nu vor scoate de pe piata 5Dul ci va avea soarta lui 350/400D, respectiv se va vinde in continuare, plasat ca pret intre 40D si 5D2. xxD - 1100E 5D - 1600E 5D2 - 2200E 1D4 - 4000E 1Ds4 - 6000E (in functie de cat de agresivi vor fi Nikon si Sony pe segmentul asta) Asta evident daca nu reusesc sa scoata un combo 3D + 7D. Putin probabil. Ar fi varianta cea mai fericita si agresiva insa nu cred ca ar renta pentru ei efortul dublu. In plus au de rezolvat problemele grave la clasa 1D. Acolo risca sa piarda cei mai multi clienti. Un 5D2 plasat sub D700 + 5D la aproape 50% din pretul lui D700 ar calma apele suficient pentru a se putea concentra pe ultimul segment afectat. Last edited by Dragos Jianu; 30-06-2008 at 21:46.. | |||
|
| | #1956 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2007 Location: Cluj-Napoca |
Testele sint facute cu "default settings", ca sa nu se spuna ca unele aparate au fost reglate mai avantajos decit altele. Reglajele "default" in general sint facute tinind cont de aspecte comerciale. In final conteaza ceea ce poate oferi camera la nivel maxim in miinile unui cunoscator, chiar dupa trecerea prin softuri specializate. E important doar rezultatul final, iar K20D poate chiar multe. Si pina la urma, conteaza doar parerea celor interesati.
| ||
|
| | #1957 (permalink) | ||
|
full frame de 12 mpx , 8 fps(cu gripu) , af cu 51 de puncte wireless controller pt flash etc etc etc si astea pt <3000$ deja cred ca domnii de la canon au putin planurile date peste cap. cum a zis si parintele ori ceva evident mai ieftin ori ceva la fel de bun ca sa aibe sanse......in toamna-iarna am zis sa trec la full frame dar vad ca mi s-au diversificat optiunile si asta nu poate sa fie decat foarte bine.
__________________ Racing is a test of skill; Online racing is a test of skill and manners! 5D&400D|24-70L&85LII|580EXII I7 920 D0@3.8GHz | Rampage II Extreme | 6Gb Ram @1700Mhz 7-8-7-20 | 4850 @ 740MhzGPU & 2280MEM | Cooler Master HAF 932 | Samsung T260 | |||
|
| | #1958 (permalink) | ||
|
chill guys! a aparut ceva mai bun ! : http://paradoxoff.com/terapixel-digital-camera.html | |||
|
| | #1959 (permalink) | ||
| Quote:
Iar Canon nu a facut, istoric vorbind, niciodata aparate mai ... "atractive" ca Nikon. Filosofia lor a fost mai degraba "simplu, ieftin si eficient" - (primul dslr affordable, primul dslr sub 1000$, primul FF affordable, etc). Au cele mai putine gadgeturi si briz-brizuri dintre toti producatorii (mai putin Leica, Mamiya & Co.). Nu ii vad schimband strategia asta prea curand. Mai degraba, daca Nikon devine prea enervant, ii vad introducand o tehnologie noua (in body IS care sa functioneze in tandem cu lensIS-ul, senzori tip Foveon, etc) sau contracarand prin preturi. Orice, mai putin sa se vor lasa antrenati intr-ul "pissing contest" cu Nikon. Daca te uiti la cat consta un sistem mai rasarit pe platforma Nikon te intrebi daca merita sacrificiul financiar pentru chestii gen 51 puncte AF din care majoritatea utilizatori folosesc doar 21 sau 1 pentru simplul motiv ca AFul devine mult prea LENT cu toate activate (D300), sau ISO mare decent doar in varianta JPG. Daca te lasi prins de marketing Canon suna ca cea mai proasta alegere. Insa pe masura ce trece timpul incepe sa imi placa din ce in ce mai mult. Simplu, ieftin si bun. Last edited by Dragos Jianu; 30-06-2008 at 22:32.. | |||
|
| | #1960 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2001 Location: Bucuresti | Quote:
Asemenea teste (comparative de zgomot) sunt totusi dificil de realizat, si a trage concluzii pripite e poate cel mai rau lucru pe care l-am putea face. De exemplu, a confunda textura acelui timbru cu zgomotul de imagine, aplicarea unui noise reduction mai (putin) agresiv - la K20D implicit e pe Off - sau parametri diferiti de procesare pot influenta rezultatul aparent mai mult decat ne-am dori, si asta in conditii controlate. Ca fapt divers, consider pozele cu zone uniform colorate, lipsite de textura cele mai neadecvate pentru asemenea masuratori in ciuda faptului ca sunt cele pe care se observa cel mai bine zgomotul; motivul e evident: e avantajat aparatul care aplica un NR cat mai agresiv, si uite-asa iese bine Sony
__________________ Vinovat pana la proba contrarie. | ||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |