![]() |
| | #41 | ||
| un EXIF reader, dar free?!? | |||
|
| | #42 | ||
| Tatal tau Join Date: Oct 2003
| Uite niste plugin-uri pt. IrfanView care e free. Exista si readme in arhiva atasata. Se extrage exif.dll in directorul plugins din IrfanView.
__________________ All BITCHES AIN'T SHIT!! Bitches fake all the time, they give birth to 8lbs - 22inch babies. What do you think your doing when your fucking them and their screaming all loud and shit? That's right, NOTHING! They keep screaming to keep from laughing in our face! | ||
|
| | #43 | ||
| Caut un program care imi face un filmulet (de preferat avi, dar ma multumesc si cu un mpeg) dintr-o lista de poze (bmp, jpeg, nu conteaza). Vreau sa-i spun fps-ul, iar din filmultetul sa fie facut fara frame-uri intermediare. Daca am 24 poze, atunci sa-mi genereze un avi de 1 sec la 24 fps.
__________________ Out there I am a simple geologist, but in here, I am | |||
|
| | #44 | ||
| Salut, Exista un program care se gaseste pe CD de instalare de la aparatele foto digitale Sony P9x. Se numeste "Picture Packager". Face mini videoclipuri foarte reusite folosind simple poze, foloseste o gramada de efecte video si audio. Din pacate nu se gaseste de downloadat (sau cel putin eu nu l-am gasit inca). | |||
|
| | #45 | ||
| Eu am KODAK. Oricum, m-am hotarat sa-mi fac singur un programel de genul asta ![]()
__________________ Out there I am a simple geologist, but in here, I am | |||
|
| | #46 | ||
| Cauta pe google bmp2avi.exe sau jpg2avi.exe. Sant usor de folosit si fac filmulete destul de bune.Conteaza calitatea bmp/jpg-urilor ... Uite un link aici : http://www.divx-digest.com/software/bmp2avi.html
__________________ The Evil That Man Do Lives On And On ... Canon EOS 40D , EF-S 10-22 f/3.5-4.5, EF 50 f/1.8 mkII, EF 24-70 f/2.8 L, EF 70-200 f/4 L, 430EX. .: Pozele mele :. | |||
|
| | #47 | ||
| Banned Join Date: Aug 2001 Location: Micu' Paris
| off topic: ia uite-l bre! e viu !!!!! ttk-ule ar iu stil alaiv nene? ![]() | ||
|
| | #48 | ||
| Quote:
Până mai caut răspunsuri pe net, m-am gândit că ar fi bine dacă v-aş întreba şi pe voi, plus că eventualul răspuns ar putea rămâne şi ajuta şi pe alţii pe viitor... ![]()
__________________ „Trance Energy.. a small step for man, a huge leap for mankind...” | |||
|
| | #49 | ||
| Daca le editezi doar cu photoshop, si le salvezi normal (nu save for web) se pastreaza exif-ul. Altfel, cauta un program numit "exifer". Toate cele bune! edit: pt. lenesi: http://www.friedemann-schmidt.com/software/exifer/
__________________ If God is watching us, the least we can do is be entertaining. | |||
|
| | #50 | ||
| Quote:
__________________ „Trance Energy.. a small step for man, a huge leap for mankind...” | |||
|
| | #51 | ||
| O intrebare.... Stie careva de unde pot lua si eu plugin-ul neat image pt photoshop? L-am cautat pe net, dar n-am gasit.... ![]() Mi-l poate da careva, sau un link?..... Thanks. | |||
|
| | #52 | ||
| da-mi mie un pm cu adresa d mail, shi tzi-l trimit eu.
__________________ 0765.486.095 / 0727.074.650 / [cosminake@gmail.com] | |||
|
| | #53 | ||
| marius: te rezolva harpa daca ii dai un PM ![]() va intreb pt ca nu am mai gasit unde s-a discutat (nu pt ca mi-a fost lene sa caut): mi se pare ca undeva a pus cineva un soft de scos vigneting-ul din jpg-uri. ma ajuta cineva cu un link? 10x
__________________ | |||
|
| | #54 | ||
| Quote:
Mai exact http://www.computergames.ro/forum/sh...7&postcount=14
|
| | #55 | ||
| Quote:
Thanks.... | |||
|
| | #56 | ||
| tzi-am trimis p mail puginu sper sa t descurci cu elbafta!
|
| | #57 | ||
| Mersi Osama.....L-am primit. De jucat o sa ma joc cu el acasa, ca acum sunt la servici. Oricum, merci mult.... | |||
|
| | #58 | ||
| n-ai pt ce succes
|
| | #59 | ||
| Quote:
![]() m-am tot uitat la poza aia (de am pus-o si pe forum) si la altele... si am ajuns la concluzia ca e de la blitz vignetingu ala care il am acolo,... nu de la obiectiv. cel putin asa sper ![]() dar o sa las asa poza,... imi place efectul
__________________ | |||
|
| | #60 | ||
| No probs. Da' cu poza din avatar nu te joci? Un remove all noise micuţ, aşa? Eventual un sepia, când mai „înaintezi” în vârstă, ca să dai tentă de îmbătrânire? ![]()
|
| | |
| | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |