![]() |
| | #81 | ||
| ahh ... vad ca nimeni nu a zis nimic de picasa dupa ce am incercat milioane de mizerii de la adobe album la acdsee am ramas cu picasa. am peste 15.000 de poze pe hdd + backup pe un hdd extern si picasa mi se pare ideal. pe langa ca iti arata pozele intr-un format foarte user friendly, are si suport pt raw, slideshow, web export ...order prints ( non .ro) si un BACKUP foarte interesant. Toate editarile pe care le faci asupra pozelor din picasa NU distrug originalul ci isi salveaza toate modificarile in hidden files in directorul pozei. Give it a go ...pe mine m-a convins. Ah, v-am spus ca e gratis ? ![]() Google FAN ! www.picasa.com sponsored by go0gle edit: ca tot vorbeam de google ... mai e si google talk - gmail + voice over ip de 100 de ori mai bun decat msn si de 10 ori mai bun decat skype/teamspeak/yahoo. www.hello.com - tot by google photo sharing over chats. Ce e interesant la el este ca a fost facut pentru a trimite poze (si a palavragi asupra lor). Fata de mail, e foarte usor si poti seta marimea pozei pe care respectivul sa o primeasca( doar mai mica decat originalul, nu face minuni )
__________________ Bye bye f z 2 0 , hello D 7 0s nikkor 18-70 DX, nikkor 50mm 1.4 D, Tokia 12-24 Last edited by Maxz; 19-10-2005 at 02:35. | |||
|
| | #82 | ||
| man, picasa nu e foarte user friendly: aplica efectele alea de regula cum vrea muschiul lui, asa ca mie mi-e destul de dusman... nu neg insa ca sint situatii cind prefer sa il folosesc in loc de altceva. | |||
|
| | #83 | ||
| Sunt foarte foarte curios ce inseamna pentru tine user friendly. Pentru mine un buton si un slider cam definesc intelesul, si picasa chiar asa e facut. "aplica efectele alea dupa muschiu lui" doar daca umblii des pe la auto. Eu de regula nu editez in el, dar pentru foarte multe poze este un photo manager ideal.
__________________ Bye bye f z 2 0 , hello D 7 0s nikkor 18-70 DX, nikkor 50mm 1.4 D, Tokia 12-24 | |||
|
| | #84 | ||
| CE MAI ESTE NOU IN MATERIE DE SOFTURI pentru modificat poze, creat carti postale, etc... etc... am auzit ca Ulead photoimpresion ar bate Photoshop-ul... voi ce ziceti? | |||
|
| | #85 | ||
| Referitor la progr. pt a crea .avi din jpeg-uri eu unul folosesc proshow gold.Poti crea de la avi la dvd,vcd,.exe,etc. http://www.photodex.com/downloads/go_proshowgold.html | |||
|
| | #86 | ||
| are cineva din gresheala pluginul pt photoshop 'Depth of field Generator '' sau ceva asemanator ? http://www.richardrosenman.com/dofpro.htm thx /pe dc nu e de gasit... | |||
|
| | #87 | ||
| Registered User Join Date: Dec 2005
| Am nevoie de ajutor!!! Am mare nevoie de ajutor! Am primit o camera foto Canon EOS 300D sinu am cd-ul de instalare ...nu pot sa descarc pozele in PC... CINE MA POATE AJUTA??? | ||
|
| | #88 | ||
| Quote:
ai incercat sa tastezi si tu www.canon.com ? http://consumer.usa.canon.com/ir/con...wnloadIndexAct dar cel mai bine ia-ti un card reader USB 2.0, pentru ca 300D este USB 1.1 si stai la downloadat poze din el c zecile de miute de pe un card mare. | |||
|
| | #89 | ||
| Registered User Join Date: Dec 2005
| Quote:
am incercat dar nu merge ... pana la urma tot la un reader o sa ajung... nu pot sa spun de ce dar dore-am sa gasesc pe cineva care sa aiba un cd original pentru a cumpara o copie | ||
|
| | #90 | ||
| Quote:
| |||
|
| | #91 | ||
| O metoda rapida (si usoara) de rezolvare a problemei RedEye in poze stie cineva?
__________________ “The mind is everything. What you think you become.” Gautam Buddha Hai hui prin Bucuresti The best Diet is simply a matter of mind over platter. | |||
|
| | #92 | ||
| Registered User Join Date: Jan 2006
| http://picasa.google.com/index.html ar fi unul din raspunsurile la intrebarea ta | ||
|
| | #93 | ||
| Registered User Join Date: Jan 2005
| Quote:
Se poate sa-ti trimit un mail? De plugins-ul Noise Ninja ce parere aveti ca am vazut ca nu l-a recomandat nimeni | ||
|
| | #94 | ||
|
__________________ "Prin urmare, tot ceea ce vreti sa va faca voua oamenii, faceti-le si voi la fel !" >Matei 7*12 | |||
|
| | #95 | ||
| Ce softuri/plugin-uri PhtShp/PntShpPro de lipit/stitch-uit imagini pentru panorama recomandati? Pana acum am folosit cu relativ succes PhotoStitch-ul de la Canon, care a scos rezultate bune, mai putin o compensare a scaderii iluminarii catre marginile imaginilor datorata sfericitatii obiectivului. Exista vreun soft care sa faca lucrul asta mai eficient...? Stiu, se poate scapa de problema tragand un cadru mai strans, insa se pierde din imagine totusi...
__________________ This space is intentionally left blank | |||
|
| | #96 | ||
| panorama tools. google iti va da detalii despre el. | |||
|
| | #97 | ||
| ma ajuta careva si pe mine cu un soft pentru Olympus ? | |||
|
| | #98 | ||
| in primul rand, n-ai postat unde trebuie deschide topic nou si spune exact ce soft iti trebuie si pentru ce oly
__________________ OFERTA SERVICII: Imprimare, indosariere, legare carte, carti de vizita Y!m: korkfoto | 0723.306.158 | |||
|
| | #99 | ||
| Registered User Join Date: Jun 2005
| need help! am un hp M517 stiti cumva un program de recuperare a pozelor din memoria interna a camerei? multam fain | ||
|
| | #100 | ||
| am si eu o rugaminte mare de tot dar mare pt cine vrea sa ma ajute .... yo_nutz_katz asta e id-ul meu de mees as vrea sa-mi editeze si mie o poza ca nu prea ma pricep ... va rog nu ma luati in ras ... vreau sa-mi editeze poza unei persoane iubite care a incetat din viata .... care e dispus sa-mi ofere ajutor ii multumesc din suflet ms.. PS : imi cer scuze dak am postat unde nu trebuia . dar nu stiam unde sa postez .. | |||
|
| | |
| | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |