![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2000 Location: Galati,Galati,Romania |
Votatzi dac va place q2-ul !!! Sa vad shi io ce crede lumea despre armele de la q2..........sa vad care iese pa primul loc........ 4 IO VOTEZ Rocket Launcherul!!!!! Spunetzi shi voi ce aram va pplace cel mai mult la q2......care credeti ca ii cea mai buna......shi cu care jucati cel mai bine.......... Ashtept!! ------------------ _^SMA^_(She's the best!!!)
__________________ _^SMA^_(She's the best!!!) | ||
|
| | #4 (permalink) | ||
------------------ Hush little baby,don't say a word And never mind that noise you heard It's just the beast under your bed In your closet in your head. [Mesaj modificat de Baracuda (modificat la 23 Ianuarie 2000).]
__________________ I wasn't born to follow. | |||
|
| | #8 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Sep 1999 Location: Bucuresti |
In ordine ar fi Rocket Launcher, Railul si Chaingun.
__________________ When you think that we've used all our chances And the chance to make everything right Keep on making the same old mistakes Makes untipping the balace so easy | ||
|
| | #10 (permalink) | ||
|
intradevar, depinde cu cine si mai ales cu citi joci - si de ce joci ![]() La 1on1, dupa 'metoda thresh', railgun pentru primul shot si apoi chaingun, daca mai sta pe picioare. Asta-i teoria, practica te omoara ![]() In FFA arme de nimicire in masa, adica rl si gl, daca scopul tau e sa termini primul, sau bfg, daca scopul tau e sa te injure toti ![]() altfel, tot rg, daca joci doar 4 fun... (paranteza: nu am de gind sa isc o disputa, am observat doar ca fiecare comunitate quake incepe cu timpul sa-si dezvolte propriile reguli, mai mult sau mai putin dogmatice, paralel cu cele inerente din joc. pe unde joc eu sa folosesti bfg-ul (daca mai e de fapt in map) e la fel de prost privit ca si un cheat. in olanda, de ex., tot ce e posibil e si ok, bfg, respawn-kills, chiar si camping. nici macar invulnerability (q2dm3 de ex.) nu e scos din joc. cum vedeti voi chestiile astea, au asemenea gentlemen-agreements un sens? dar fara cearta, ok?) | |||
|
| | #12 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 1999 Location: cand la Cluj, cand la Brasov |
rocket launcherul din UT. ![]() ------------------ Too much thinking may prove harmful...
__________________ Never let me go [swf width=150 height=60]http://www.geocities.com/ser_zone/signature/signature.swf[/swf] | ||
|
| | #13 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2000 Location: Galati,Galati,Romania |
1. Rocket launcher 2. Railgun 3. Super shotgun 10q for yor answeres everyone!! peste cateva zile o sa anuntz armele castigatoare tot acy la subiecu asta.. mai scriti ca nu strica!! ------------------ _^SMA^_(She's the best!!!) [Mesaj modificat de Sma_q2 (modificat la 26 Ianuarie 2000).] [Mesaj modificat de Sma_q2 (modificat la 26 Ianuarie 2000).]
__________________ _^SMA^_(She's the best!!!) | ||
|
| | #18 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Sep 1999 Location: galati |
Chehehehe :-)1st---Railgun 2nd---Chaingun 3rd---Rocket Launcher 4th---Hyper Blaster 5th---Super Shotgun 6th---Grenade Launcher In ordinea preferintzelor----Bwaaaahahahahahahahahahaha;-) ------------------ Angel_wwk(<<<The last warning is this!!!>>> ![]()
__________________ Angel_wwk(<<<The last warning is this!!!>>> ![]() | ||
|
| | #19 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 1999 |
Rail Rocket Launcer ChainGun HyperBlaster ------------------ Daca prostia ar durea am fi cu totii surzi!!!
__________________ "You can accomplish a lot of good in the world if you don't care who gets the credit for it." - Myles Horton | ||
|
| | #20 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2000 Location: Brasov, Romania |
Bey oameni buni. Care mai de care atzi ales arma cutare sau ailalta, da fara sa explicatzi de ce va plac voua armele astea. Uite aici, toate armele, in ordinea in care imi plac mie, shi de ce imi plac mai ales !!! 1: RailGun Daca te tzine mousu shi dejtu, sa apesi cind trebue, faci tzandari pe oricare, cu scutu lu peshte 2: Super Shotgun Chiar daca nu esti bun tintas, nu ratezi mai niciodata. E totusi naspa cind te batzi cu careva cu mitraliera. Pusca se incarca greu 3: HyperBlaster Trage repede si puternic. Te cam lasa la zero. Din nefericire consuma rapid de tot energia, shi te lasa in aer. 4: Grenade launcher. De aproape e beton de beton. Shi daca fuge ai mari sanse sa-l prinzi. Daca sta shi trage... hihihi 5: Rocket Launcher E bun cind nu mai ai alta munitzie. Totusi, lenta cum e, racheta aia suks la distante mari. 6: BFG-u. Trage tare, da prea lent. Chestia e ca eu de exemplu fug fara probleme de BFG. Foarte rar ma prinde. Contra altora,... 7: Chaingun. Se incarca prea greu... Cind ai nevoie sa razi pe unu, se cara sau itzi frige un rail in cap pina pleaca mitraliera 8: HyperBlaster Era o gluma ! Bye ! Vreau sa va vad comentariile
__________________ Un gamer adevarat joaca orice ! | ||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|