![]() |
| | #22 (permalink) | ||
|
<offtopic> ia uite cine a mai dat pe forum... ce 'aci bah terminus ? nu mai dai telefon ai ... lua-te-ar 'reaku de quaker .... gata bah s-a dus eru' nu mai ie .... da si tu un meil la eugen@akela.ro sa mai vorbim ....er.hunter ... i-auzi bah la el </offtopic> <ontopic> da pe cand concursu asta mah? </ontopic> ------------------ Be ready for a major change.
__________________ Fericirea vesnica se afla in casuta de mai jos (aia de langa Y!) | |||
|
| | #23 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 2000 |
Zgaiba, dati-mi si mie careva un tel. la 093-695784 ca sa vad si eu care-i treaba...desi nu am mai jucat demult, cred ca mai stiu ceva...acolo...se gaseste... P.S. Dar dati-mi vere RPD tel. ca din cate am inteles maine e concursu', nu ? ------------------ ...and there was dark in all Egypt...
__________________ ...and there was dark in all Egypt... | ||
|
| | #24 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Mar 2000 Location: Arad |
Ce bah bashtitzilor?! daca nu mai vretzi Quake2 meretzi in P|_|LA mea shi jucatzi SAH! ca e mult mai distractiv SAHU decat CS ala.... ------------------ (-{ Morghen is here }-)
__________________ o geaca te tzine o viatza...mai ales daca nu traieshti mult | ||
|
| | #27 (permalink) | ||
|
mda...Army stf! Te-am rugat sa imi dai si mie un telefon, dar ma rog... Stii doar ca nu pot intra mereu pe net. Intru chiar destul de rar. Motivul e legat de bani evident. Oricum Army, esti bulangiu notoriu! ------------------ It has to start somewhere It has to start somehow What better place than here? What better time than now? | |||
|
| | #29 (permalink) | ||
[Army], imi pare rau ca n-am reusit sa vin, am stat toata noaptea in retea si dimineata eram rupt. Pune si tu rezultatele, cine a participat si alte chestii si poate mai organizati un concurs intre noi astia care mai jucam q2. ------------------ [KX]Phender
__________________ Phender | ||
|
| | #32 (permalink) | ||
Nu frate...doar ca ai aparut asha din senin...shi te-ai bagat derect in miez...poate ajungem sa jucam odata ![]() ------------------ (-{ Morghen is here }-)
__________________ o geaca te tzine o viatza...mai ales daca nu traieshti mult | ||
|
| | #34 (permalink) | ||
Cine a zis ca se creata mah !? am zis doar ca a aparut asha din senin shi s-a bagat in seama....in asta nu e nimic rau....doar sa stie sa traga cu Chainu' ![]() ------------------ (-{ Morghen is here }-)
|
| | #35 (permalink) | ||
Daca poti morghene duminica asta ne intalnim sa jucam un q1,2,3 ccare il vrei tu. Joc mai mult cu Railgun nu cu Chaingun, decat dupa Railgun. NU ma certam cu morghen, Frozene. Singura chestie e ca am fost luat peste picior ... cu faza: "Cine e mah adevaratu' asta de Phender...sau cum? shi ce joaca SAH :P" ------------------ [KX]Phender [This message has been edited by [Phender] (edited 20 Octombrie 2000).]
__________________ Phender | ||
|
| | #36 (permalink) | ||
Din cate am inteles a batut plastor tot ce misca...Cica a ras absolut tot - Vaipa a facut o criza de nervi, Razor a iesit din joc, iar ceilalti cica toti o apa si-un pamant... ma rog...animalu' de PLastor se pare ca inca mai joaca in mod constant si era normal sa se intample asha...hehe... P.S> Oricum...am jucat si eu un pic cu el dupa ce a sosit in CRaiova si nu m-i s-a parut cine stie ce... pe bune acuma...era mai tare Zgaiba...------------------ ...and there was dark in all Egypt...
__________________ ...and there was dark in all Egypt... | ||
|
| | #37 (permalink) | ||
Auzi bah pe bune.....e fain la orash?...numa ca is cam multe mashini nu ?! .....lasso-n **** mea...daca i-a batut i-a batut nu tre sa-l lingi in BEEP pe Plastor shi sa-i afunzi in kkt pe Razor shi pe restu... ------------------ (-{ Morghen is here }-)
|
| | #39 (permalink) | ||
|
Domnu Phender vrei sa-ti demonstrez ca n-ai nici o sansa tu cu railul tau si eu cu chainul meu? Cand aranjam o partida? Lasa-mi eventual nr de telefon pe mail si vorbim,ok? Lasa-l la frozen_tns@hotmail.com sau frozen_tns@k.ro ------------------ It has to start somewhere It has to start somehow What better place than here? What better time than now? | |||
|
| | #40 (permalink) | ||
Ai belit kariciu bah [Phender] ejti pe pwla! MWAHAHHAH! ![]() ------------------ (-{ Morghen is here }-)
|
| Advertisment | |
Devino un pirat, un mare lider al Oceanului! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|