![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Mar 2005 | HalfLife 2 multiplayer mod pentru Doom 3
Se zvoneste ca John Carmack a cazut de acort cu baietzii de la Valve si nu se va opune (dat in judecata, etc.) realizarii de Cym Dragon, sub "protectia" Valve a unui mod multiplayer pentru Doom 3 ce va contine portiuni din nivelele HL2 si Doom3. Se pare ca se vor putea alege echipe de genul HL2 bots vs Doom3 bots precum si vehicule pentru a combate expansiunea jocurilor de la Digital Extreme (Unreal 2004) . Printre armele noi se va regasi o noua inventie : Paralyzer Staff. Tot ce se gaseste pe net sunt niste screenshoturi(mai mult sau mai putzin veridice). Voi atasha un exemplu.
| ||
|
| | #2 (permalink) | ||
|
hahaahahah.. buna gluma.. pot sa photoshopez si eu la imagini d'alea pana ma plictisesc. "Se pare ca se vor putea alege echipe de genul HL2 bots vs Doom3 bots precum si vehicule pentru a combate expansiunea jocurilor de la Digital Extreme (Unreal 2004)" si te astepti ca un mod de Doom3 sa opreasca acea expansiune? again: ahahahaha in alta ordine de idei.. care-i legatura cu Quake, care este? circulati, circulati!
__________________ lipsa de idei a unui game designer se ascunde sub paravanul "realismului" ![]() Street Fighter4 tag: pokeshark | |||
|
| | #3 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Mar 2005 |
Eu am impresia ca tu eshti fan Unreal (Aquashark) shi daca imaginea e modificata, nu am modificat-o eu. Cauta pe net shi vezi dak exista Cym Dragon (mai vorbim dup-aia). P.S. Pentru necunoscatori, John Carmak , fondatorul Id Soft a realizat shi seria Quake, care in varianta 4 se va baza pe engine-ul de Doom. Tot pentru necunoscatori : Half Life 1 se bazeaza pe engine-ul de Quake 2 . (Engine-ul lui HL2 inca mai pastreaza cateva portiuni din HL1 shi implicit Quake 2). In momentul Actual John Carmak lucreaza la un proiect multiplayer , asha ca ... | ||
|
| | #4 (permalink) | ||
|
1. primul Half-Life se bazeaza pe un engine puternic modificat de Quake1 2. John Carmack 3. sunt fan Quake, Half-Life, UT si Doom am dat search pe google dupa "cym dragon" http://www.google.ro/search?q=cym+dr...-US:unofficial nici un rezultat in primele 2 pagini cu vreo legatura cu Doom, Quake, Half-Life, Pac Man, Pong etc. poza atasata de tine in primul post e o facatura ordinara daca nu ti-ai dat seama inca..
__________________ lipsa de idei a unui game designer se ascunde sub paravanul "realismului" ![]() Street Fighter4 tag: pokeshark | |||
|
| | #9 (permalink) | ||
E imposibil sa fi shi fan Unreal shi fan Hl shi Quake/Doom - Ur knot a real gamer, cat despre Carmack (eroare de tipar, mea culpa). Ca e tzeapa ca nu e tzeapa, cert e ca exista niste moduri ce combina - HL2 cu Doom 3 (intr-un mod mai mult sau mai putzin OK). Cauta tu klumea Cym Dragon (acolo sunt shi alte scrshoturi - asta asha l-am primit shi eu shi este doar schitza de prezentare a viitoarelor nivele (o fi PSPuit) - cauta shi vezi ca exista acel nivel, doar ca este mai putzin detaliat ). Intrebare : cat este FOV la Doom III? Cat este la HL2?. Multzumesc , I made my point ( Cine shtie - cunoaste ). Cat despre discutia dintre CYm Dragon shi Carmack - intra pe site la Cym Dragon shi vezi ce scrie.P.S. Stiu despre ce scriu (am pierdut finala pe tzara pentru calificarea la Computer Games Olympics la Q3, asha k oricand va stau la dispozitie) + sunt invitat la nunta lui John Romero (o sa-l intreb personal ce mai shtie despre miscarile ID soft). | ||
|
| | #10 (permalink) | ||
| Intrebare : cat este FOV la Doom III? Cat este la HL2?. Multzumesc , I made my point ( Cine shtie - cunoaste ). fov 75 in HL2, fov 90 in Doom3. so.. exactly what point? in rest esti si mai penibil si dupa aberatiile enorme pe care le postezi pot estima ca ai vreo 13-14 ani si esti un fost-jucator dezamagit de CS care isi incearca norocul cu alte jocuri.. esti veriga cea mai slaba. la revedere, drum bun!
|
| | #11 (permalink) | ||
|
Pablo... mai bine taceai... N-o sa existe un multiplayer doom3 & hl2, iar daca va exista nu o sa treaca de stadiul alfa. Pozele sunt niste trucuri grosolane care se vad de la o posta. Daca intr-adevar ai pierdut finala la calificarile la q3 pe tara cand a plecat lumea buna la WCG inseamna ca te ascunzi penibil sub un nick... a, in fata cui anume vrei sa zici ca ai pierdut?
__________________ there's no knowledge that's not power | |||
|
| | #12 (permalink) | ||
|
pe mine ma amuza numele acestui mod fictiv "cym dragon".. parca ar fi guma de mestecat turceasca ![]() ElPablo ne ia drept retardati ca pe coechipierii lui de CS.. daca exista un mod de anvergura aluia postau alti 100 inaintea lui si nu mai trebuia sa se inscrie el pe forum ca se ne lumineze cu cele 4 posturi deosebite (eu aproape zilnic verific doom3.filefront.com, halflife2.filefront.com, hlfallout.net si moddb.com)
|
| | #13 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Mar 2005 | El Pablo , nu intzeleg ce vrei?
Draga domnule Pablito, ma simt nevoit sa intervin pe acest forum si sa pun capat incercarii tale naive de a lansa un zvon stupid (by the way : ur’ a fuckin’ looser).Imitatia ta de imagine este patetica (sunt convins ca tu ai facut-o sau poate vre-un prieten de-al tau sau…) . Iata cateva aspecte relative la imaginea ta pe care as dori sa le subliniez (!!! studiaza imaginea atasata !!!): 1) Pentru cele 2 personaje din stanga (cerc rosu) lumina cade perpendickular, bine… cele 2 personaje din dreapta (cerc albastru) sunt iluminate din stanga (oarecum ar fi ok, sursa de lumina fiind sus, in stanga lor. Totusi distanta pana la acestea nu e corecta). Sursa de lumina este undeva sus intre grupul de 4 personaje (ma repet). Intrebare: de ce nu sunt iluminate personajele din stanga corect ? E vreo sursa de lumina deasupra lor ? (wow, oare e fals?); 2) Umbrele personajelor incearca sa mascheze falsitatea imaginii. Evident, nu sunt corecte, din moment ce lumina cade de sus. (cerc verde) 3) Unde sunt armela? 4) Focul de arma: ce-i chestia aia neagra (cerc violet)? Gloante? 5) Engine – ul: desi este posibil sa bagi personaje din HL2 in Doom 3 , engine-ul lui Doom 3 nu permite existenta (evident , daca se folosesc resurse rezonabile) unor planse mari .(aici se poate discuta ani in sir). 6) Elicopterul – e prea mic. Elicea ar trebui sa loveasca baza in care te afli. (Trage elicopterul in tine?) 7) God Squad (elipsa galbena): -WTF is this? Faci parte din Martorii lui Iehova? 8) Ce se intampla cu gratarele din dreapta : smudge brush? Ha Ha. 9) Ahhh, Povestea cu FOV-ul – puteai shi tu sa modifici FOV-ul in HL2 la 90 ca macar asha personajele sa para uniforme (exista numeroase erori de perspectiva). 10) Aliasul: unele lucruri nu „sufera de aliere” (sunt trasate cu antialias) (pp ca ai facut resize la imagine), pe cand la altele se observa evident alierea. 11) etc. (hai ca m-am plictisit sa tot scriu, aaaaaa, da :Unde e arma personajului tau?) !!!!U’re busted!!!!!!! (Cand ai pus imaginea aici, te-ai gandit la aspectele astea?) Nunta lui Romero, J , ha (am auzit si eu ca se casatoreste cu o romanca, de prin presa de la noi – stiri marunte; cred, dar pana la invitatii… ) , eshti penibil (am impresia ca nu ai citit articolul pana la capat ; asa si eu sunt unchiul lui Carmack…) . Nu imi vine sa cred cat timp am pierdut pentru un idiot infantil! P.S. Aquashark : nu te poti numi gamer adevarat daca nu esti atras sufleteste de un anumit joc – nu este posibil sa-tzi placa toate (este adevarat : toate pot fi jocuri bune , poti sa le joci pe toate; e ca si cum ai fi Stelist sau Dinamovist ; nu poti sa ti cu celalalt). By the way : Far Cry are cel mai bun engine. | ||
|
| | #15 (permalink) | ||
Elpaco (sa intzeleg ca nicku' asta tzi l-ai facut dupa al meu - esti vreun fel d obsedat ?). Tu ai ceva personal cu mine? Nu eu am facut imaginea!!!. Am scos-o de pe site-ul lui Cym Dragon. Nu am gastit pe net ceva asemanator, asha ca fiind din Rommale m-am gandit s-o pun pe forumu asta. Poate sunt eu naiv, but I'm one hell of a gamer!!!!!. Nunta lui Romero: nu as merge asa de departe cu povestea "1q lu' Carmack". Tot ceea ce ai scris tu acolo e relativ. Ideea e ca se va face modul asta - cu acordul lui Valve !!! Elpaco!! La orice ora, la orice joc te umilesc. Profi Gamerz League my ass. Ma intorq la Counterstrike'ul meu. | ||
|
| | #17 (permalink) | ||
| Quote:
Quote:
sa ne zici daca a cantat adrian
__________________ chillin` like a villain Last edited by [stryder]; 11-03-2005 at 14:07.. | |||
|
| | #18 (permalink) | ||
| Quote:
PS: nu stiu de ce, dar am o vaga presimtire ca si ElPablo, si elpaco sunt una si aceeasi persoana
|
| | #20 (permalink) | ||
Imi cer scuze pentru cei ce au cautat Cym Dragon pe Google. Cym Dragon se scrie: "Çym Dragon". Cautati si luminati-va ! HL2 mod pentru Doom - YEah BABY | ||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |