![]() |
| | #101 | ||
| noname sa mai intri ma akolo sa mai jucam (eventual un 1v1 ) ppasarel
__________________ it takes a quattro to win a quattro | |||
|
| | #102 | ||
| Quote:
![]() Am ping infect si nu ma descurc deloc pe pingul de 80. Nu-mi ies nici sariturile calumea barem...
__________________ Powered by Intel&nVidia, Aim by Microsoft IE 3.0&Steelpad QCK, Skill by N0NAME! | |||
|
| | #103 | ||
| noname ai mancat bataie? ![]()
__________________ | |||
|
| | #104 | ||
| Ohoo si inca cum. Mi-a dat-o unu de n-am inteles nimic Da avea omu ping 20-30 gen si eu 80.
__________________ Powered by Intel&nVidia, Aim by Microsoft IE 3.0&Steelpad QCK, Skill by N0NAME! | |||
|
| | #105 | ||
| noname ai dreptate in privinta pingului !!! fara indoiala, dar fara suparare amice cred ca scorul era acelasi chiar daca aveai ping mic. ![]()
|
| | #106 | ||
| Fara suparare muchachos... oricum scoteam un scor mai bun. Am jucat eu si cu altii mult mai buni si m-au pownat ![]()
|
| | #107 | ||
| get a life baieti lasati jocurile ![]()
__________________ ExLove -> VW Golf 4 .:R-TDI Insomnia Racing Club Vand 2006 Subaru Impreza WRX | |||
|
| | #108 | ||
| ok ur right ! nimic de spus NONAME ! mai intrati si voi pe serverul ala sa jucam ca m-am saturat sa joc cu strainii 212.166.172.19 (salutare zgaiba)![]()
|
| | #109 | ||
| Quote:
![]() Stai sa bage astia Quake 4 la WCG sa vezi atunci ce life o sa aiba PS: Nu mai joci Q4 zgb ? Kinez sa vad cand imi mai fac timp sa mai dau o fuga, dar e aiurea acolo. Cauta niste servere cu ping 50 macar.
|
| | #110 | ||
| Registered User Join Date: Apr 2004 | Quote:
![]() hai ca plange secretara si vezi ca pe 3 incep restantele ![]() | ||
|
| | #111 | ||
| zGb are dreptate.....jocurile astea....dar sigur cred ca se referea numai la noname si daca nu a facut-o pacat....pe el chiar il caracterizeaza mesajul in afara de munca si joaca mai faci si altceva noname? ![]()
__________________ | |||
|
| | #112 | ||
| Quote:
Sunteti offtopic dragilor ![]()
|
| | #113 | ||
| Quote:
![]()
__________________ Arguing on the internet is like running at the special olympics. Even if you win, you're still retarded. | |||
|
| | #114 | ||
| la dracu ... nu am mai avut timp sa ma joc absolut nimic ... mai intru in q2 1 data / sapt ... in q4 n-am mai intrat de f mult timp desi as vrea sa ma mai joc ... patchu nou l-am instalat dar n-am jucat nici un meci pe el ... nici q4max asta nou nu e instalat ![]() ps : sal kinez ![]()
__________________ ExLove -> VW Golf 4 .:R-TDI Insomnia Racing Club Vand 2006 Subaru Impreza WRX | |||
|
| | #115 | ||
| Quote:
.Te astept la un ping pong![]()
|
| | #116 | ||
| Ba kinez nu prea mai am timp ba... sunt rupt de la munca. Si daca nu-s rupt ma duc la DOTA cu n00bii si ma powneaza Da mai bagam prin week-end sau ceva cand mai am niste timp ![]()
|
| | #117 | ||
| noname cine se ocupa de gz la noi ? intreb asta pentru ca sunt doi boti cu wallhack si alte prostii care intra mai mereu , iar pe deasupra au si ping 360 aduce-ti si voi serverul la zi cu tot ce trebuie : anticheat , un nou mod de joc, poate si un OS ...... ![]()
|
| | #118 | ||
| cred ca god2.0 in timpul liber se ocupa de server..shi chiar ar fi bine sa se faca unele modificari.....deci tot ce trebuie sa facem de acum in colo este sa speram k se va face ceva ![]()
__________________ | |||
|
| | #119 | ||
| Stati linistiti ca aseara dupa meci ( The Champions !!!) le-am dat eu ban la baietii aia 2 cu coduri ![]()
|
| | #120 | ||
| bine u noname...dar tot nu ar strica un alt mod de joc shi asha modul de joc instalat pe ********* este putin baguit ![]()
__________________ | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|