![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Q3 + OSP ignore messages
Cum se face? Se poate? M-am saturat sa pierd secunde vitale ca sa scriu celuilalt ca are bulan infinit si ca am nervi, etc. Daca stiu ca nu se poate nu mai stau sa scriu... therefore comanda asta ar fi solutia.
__________________ Join The Mobile Tracking System Project! | |||
|
| | #5 (permalink) | ||
| PArerea mea
Cred ca omu cauta o solutie sa nu mai stea sa scrie offul..la tastatura in timpul jocului...sa le salveze undeva si sa dea pur si simplu in fel de copy paste, sau insert..ceva de genul asta..am i right?
__________________ Ce bine e...sa fii pom...stai undeva la marginea padurii...iese frunza...iese poama...nu-i vorba..ai riscuri si ca pom...mai vine unu..mai te sapa...da ce-mi veni mie cu pomii astia? | |||
|
| | #9 (permalink) | ||
|
Mai ba'etzi...am o intrebare de n00b...si off-topic pe deasupra: cam cat de relevanti sunt botii aia din joc...raportat la skill. De exemplu daca ii faci pe skill:hardcore...sa zicem, e ceva de capu' tau au ba?
__________________ Respect to the men in the ice cream van! | |||
|
| | #11 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 2002 | Quote:
In procesul de invatare sunt utili bot-ii , totusi, mai incolo, trebuie sa te antrenezi cu un adersar uman, pentru a intelege (si exploata la maxim) greselile, trucurile, automatismele umane . Iti va fi mult mai usor sa-ti infrangi adversarii daca cunosti limitarile si slabiciunile oponentului. | ||
|
| | #14 (permalink) | ||
|
Bai .. am jucat si eu cu spitter bot ala si ce-i drept ma cam face. Ideea e ca sare aiurea si cateodata am impresia ca are si mai multa viata al naibi! Are cineva un demo cum il bate pe Spitterbot ca vreau sa vad si eu. Plus ca numai cu railul poti sa-l omori p-ala ca in rest.. e grav Astept demo-uri !
__________________ Powered by Intel&nVidia, Aim by Microsoft IE 3.0&Steelpad QCK, Skill by N0NAME! | |||
|
| | #17 (permalink) | ||
|
nu cred ca se poate mai mult de atat, cand am incercat botii acum 2 ani parca, erau destul de slabi, chiar pe 100...dar oricum nici astia nu se compara cu un adversar uman...cand or scoate astia boti care te campeaza, trag si fug apoi campeaza iar de iti ies mintzile atunci ma voi declar fan botzi
__________________ chillin` like a villain | |||
|
| | #20 (permalink) | ||
|
Da sigur ca am un link pentru ei ! www.*********.ro , dai la download Quake , Quake 3 si la mods parca . Spiter duel mode sau Spitterbot. Vezi acolo.. si astept demo-uri
__________________ Powered by Intel&nVidia, Aim by Microsoft IE 3.0&Steelpad QCK, Skill by N0NAME! | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |