![]() |
| | #2 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ We dont need walls other than our fears I'm not racist, I hate Everyone equally "deci eu n-am global cooldown ca am mac... luativa si voi mac, nu le puneti nici un addon si o sa vedeti ca nu aveti nimic"Raduy | |||
|
| | #3 (permalink) | ||
|
quake.clanbase.ro mai era.. dar mergea prost si n-aveam peering cu el ![]() incearca pe servere din ungaria sau ukraina/rusia. ar trebui sa mearga decent (depinde de ce banda externa ai) www.quakeservers.net ar fi misto daca ar face cineva un server si in .ro ar intra ceva lume pe el (cunoscuti de mine ). un (1) server de QW ar fi suficient pentru Romania. are nevoie de putine resurse, deci cine face un act caritabil?
__________________ lipsa de idei a unui game designer se ascunde sub paravanul "realismului" ![]() Street Fighter4 tag: pokeshark Last edited by Aquashark; 12-11-2005 at 09:19.. | |||
|
| | #4 (permalink) | ||
|
am jucat zilele astea Quake1 in Ungaria\Bulgaria\Ukraina la ping 90.. noi suntem o oaza de ignoranta intre vecinii nostri.. :| nu se incumeta nimeni sa faca un server? foloseste foarte putine resurse.. si la cat trafic o sa faca nu cred ca ar incurca pe nimeni..cine mai e dispus sa joace sa subscrie aici.. PS: quake.clanbase.ro nu stiu ce are, dar am ping mai bun si in Australia.. si nu glumesc
__________________ lipsa de idei a unui game designer se ascunde sub paravanul "realismului" ![]() Street Fighter4 tag: pokeshark | |||
|
| | #6 (permalink) | ||
|
WHOA!! quake.clanbase.ro merge bine.. am ping 12 pe el numai ca exista bug-ul cu proiectilele care se misca incet rog pe cel care se ocupa de server (Rygars?) sa inlocuiasca versiunea de executabil de server cu una noua si mult imbunatatita fara bug-ul ala (+ altele). http://gamefiles.blueyonder.co.uk/bl...0.19_Win32.rar (172 KB) PS: cine vrea sa joace sa-si verifice ping-ul (Start -> Run -> ping -t quake.clanbase.ro) si sa posteze aici eventual
__________________ lipsa de idei a unui game designer se ascunde sub paravanul "realismului" ![]() Street Fighter4 tag: pokeshark | |||
|
| | #8 (permalink) | ||
|
ok.. mersi mult & happy new year quakers ar fi bine sa avem si noi macar un server listat pe http://www.quakeservers.net
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |