![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Concurs!!!!!
In ultima vreme am observat ceva mai multzi jucatori pe serverul de q2 ...asa ca` m-am gandit sa organizez un concurs fara premii(pentru inceput) ...nu intro`o sala de net ci fiecare jucator sa joace de unde poate. Sper sa fie destula lume si in viitorul apropiat daca lucrurile decurg bine sa fac unu si cu premii. Dati si voi un post daca suna interesant. Incercatzi sa anuntati cat mai multi jucatori. | |||
|
| | #2 (permalink) | ||
|
Dap , eu unul ma bag. Doar sa fie orele acceptabile si sa putem reprograma meciurile in caz ca unul are probleme cu netul ![]() Hai ca mai aduc eu oamenii. Sper ca nu-l aduci pe Buly! sa-l bagi cu un nume prost sa ne ia banii! stiu ca nu-s bani dar asa ca faza...
__________________ Powered by Intel&nVidia, Aim by Microsoft IE 3.0&Steelpad QCK, Skill by N0NAME! | |||
|
| | #7 (permalink) | ||
|
ce pot sa zic ...hai sa incep,...astept de ma voi pe adresa de mail dm_trih@yahoo.com nick+orasul si sugestii..... in primul rand cred ca ar fi bine ca meciurile sa se tina dupa ora 20.00 ...dar obligatoriu trebuie sa va conecti pe server cu nocheat pe care`l putezi downlada de pe www.*********.ro
__________________ | |||
|
| | #8 (permalink) | ||
|
Okay , deci toti care vreti si puteti sa jucati sa-i trimiteti mail lui Gladiat0R pe adresa dm_trih@yahoo.com cu nick-ul vostru cu care o sa jucati si orasul de unde sunteti. Mai puteti sa-i mai scrieti si altceva ca nu cred ca se supara Cand o sa primeasca destule confirmari o sa o punem de-un bracket. Gladiat0R o sa posteze aici lista cu jucatorii inscrisi. Hf !
__________________ Powered by Intel&nVidia, Aim by Microsoft IE 3.0&Steelpad QCK, Skill by N0NAME! | |||
|
| | #14 (permalink) | ||
|
Opa.. s-a bashit mireasa de Cipry! Iara vrei sa vi pe servere sa te bat ca pe vremuri ma Hai da-i mail acolo lu' glad si o sa cadem de comun acord cu orele si zilele meciurilor
|
| | #18 (permalink) | ||
|
Pina in acest moment.... in ordinea numerelor de pe tricou N0NAME - Bucuresti Cipry - Bucuresti LSD - Bucuresti TriH-Bucuresti Undertaker - Craiova Cretzu^^ - Bucuresti Alx- Craiova Omega - Bucuresti SantaFe - Bucuresti Wizzo - Galati Storm - Bucuresti Max - Craiova MECIURILE SE VOR JUCA DUPA ORA 20.00
__________________ Last edited by Gladiat0R!; 22-02-2006 at 23:23.. | |||
|
| | #20 (permalink) | ||
|
Pentru a juca pe net/multiplayer e necesar sa aveti instalat Demo-ul de Quake 2, apoi puneti patch-ul 3.20 si sunteti okay! Mai trebuie sa downloadati nochead dupa www.*********.ro. Nu uitati serverul de Quake 2 pe care puteti sa va antrenati : g.*********.ro Glad, tu care esti ma ?
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |