![]() |
| ||||||||
| Notices |
| View Poll Results: Alege-ti favoritul | |||
| Quake 1 | | 32 | 16.58% |
| Quake 2 | | 48 | 24.87% |
| Quake 3 | | 83 | 43.01% |
| Quake 4 | | 16 | 8.29% |
| Toate | | 14 | 7.25% |
| Voters: 193. You may not vote on this poll | |||
![]() |
| | Thread Tools |
| | #21 | ||
|
__________________ I drink apple encider. | |||
|
| | #22 | ||
| zilnic, ora 22 servere g.*********.ro g2.*********.ro eu intru cu nicku` Dr.Chunks, ma gasiti acolo...
__________________ living, breathing rock'n'roll | |||
|
| | #23 | ||
| sa notat i'm in
|
| | #24 | ||
| ati intrat de n-ati mai putut ![]()
__________________ living, breathing rock'n'roll | |||
|
| | #25 | ||
| As mai juca si eu un q2, dar nu-l am...
__________________ The future just ain't what it used to be | |||
|
| | #27 | ||
| quakkkkkkkkkkkke ///
__________________ i know what i want, i''ll say what i want, and no one can take it away!!! My shaman is so overpowered that i dont need a CPU cooler, the WF whirlwind is cooling my CPU. | |||
|
| | #29 | ||
| Din postul tau se poate intelege: 1) Nu ai inteles ce a zis Zanza, ceea ce e normal, ca niciodata nu zice nimic coerent. 2) Nu ai inteles cine e Zanza; daca vrei sa afli, pregateste-te sa incasezi peste 30 de fraguri pe meci. Kthxdie. | |||
|
| | #30 | ||
| Join Date: Aug 2001 | Quote:
![]() | ||
|
| | #32 | ||
| Nu inteleg pe cine astepti tu, cand eram eu pe server si bateam la tine ai iesit. Ma rog, noob. Iar cosmin, si mai noob. | |||
|
| | #33 | ||
| ON TOPIC : Quake1 Motive : Cred ca a fost printre primele, daca nu chiar primul shooter 3d complet poligonal si nu cu bitmap-iri, grafica superba la vremea lui si inca si azi arata ce poate cu engine-uri custom, gen tenebrae sau telejano. Feeling incredibil, n-am cuvinte, singleplayer-ul simplu, dar bine conturat. De multiplayer ce sa mai zic, jucam 12+ ore pe zi si nu ma saturam.Harti singleplayer custom cate am adus, culegeam absolut tot ce gaseam, pentru mine a fost si va ramane jocul nr 1. | |||
|
| | #35 | ||
| Am jucat de cateva ori, suficient cat sa imi fac o parere (proasta). | |||
|
| | #36 | ||
| girac zis si cooller? ![]()
__________________ You heard it too, didn't you? The voice of the wind. | |||
|
| | #37 | ||
| Mhm... fuma nu esti asa tare in gura cand pierzi. Stai jos, si tu. | |||
|
| | #38 | ||
| Revenind, mai exista vreun server de q4? ca pe ********* nu imi arata nimic. Stie cineva ce s'a intamplat cu serv de q3 si q4 2lan2net? | |||
|
| | #39 | ||
| cred ca juca altcineva cu cfg-ul meu , eu nu am mai intrat de mult in quake... si oricum , intru cu alte nickuri.
|
| | #40 | ||
| ma nu oi fi, dar de tine chiar nu am auzit
__________________ You heard it too, didn't you? The voice of the wind. Last edited by keee's; 24-05-2006 at 02:14. | |||
|
| Advertisment | |
| | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|