![]() |
| ||||||||
| Notices |
| View Poll Results: Alege-ti favoritul | |||
| Quake 1 | | 32 | 16.58% |
| Quake 2 | | 48 | 24.87% |
| Quake 3 | | 83 | 43.01% |
| Quake 4 | | 16 | 8.29% |
| Toate | | 14 | 7.25% |
| Voters: 193. You may not vote on this poll | |||
![]() |
| | Thread Tools |
| | #42 | ||
| Quote:
| |||
|
| | #43 | ||
| girac intra pe mirc daca vrei sa joci quake4...gasim un server prin germania sa mearga decent...(in cazul in care ai jocul original)... ma gasesti pe #teg , nick TeG-zGb | |||
|
| | #44 | ||
| quake e mort la noi momentan si asta din cauza ca nu vezi decat servere de 1v1... daca vrei sa ai o comunitate cat de cat mare, si daca vrei sa mai si atragi alte persoane, iti trebuie ceva cu mass appeal. Ori, daca esti noob si intri pe singurul server populat si vezi ca 2 insi se joaca si ceilalti 4 asteapta, nu e deloc placut. Te gandesti ca in timpul asta cat stai sa astepti dupa aia 2 poti sa faci altceva, sa te joci ceva care iti ofera satisfactie mai repede. De aia si ut2004 cand a aparut s-a jucat destul de mult, pe servere de dm simplu sau ons, pe cand dupa ce lumea a prins aere de "pro" si visau toti numai 1v1, nu se mai juca nimeni. Deh, e o treaba pe care probabil nu o sa o inteleaga prea multi, pacat ca e adevarata. Nu imi place mie sa stau sa ma uit 15 minute de pomana la 2 cum se joaca, sa tip hai un tdm, un dm simplu si sa aud " eu joc doar 1v1". Da bah fatality, joaca numai 1v1. Tu si inca 2 l33t gays. Si dupa aia plange-te ca nimeni nu mai e pe servere. Si pe games8.evolva.ro se juca la greu cand a aparut q4. Dupa aia, toti visau qmax, xbattle si alte cacaturi, intrau pe serverele lor sa joace in 2, maxim 3. Si din un server plin tot timpul, avem acuma 5 goale 100%. Si lasate in paragina si neupdatate.
__________________ Have no fear... just swallow ! | |||
|
| | #45 | ||
| din pacate nu e mort numai la noi...si afara e destul de mort...f putini care joaca...stau pe mirc noaptea pe o groaza de canale si cu greu gasesti un meci...iar la noi in afara de mine care joc q4 (si joc destul de rar cand am timp) nu mai stiu pe nimeni...pacat, q4 e un joc chiar frumos si cu o miscare f tare...trebuie sa apara 1.3 sa vedem ce se va schimba... | |||
|
| | #46 | ||
| pmk : mie imi face placere sa astept 15 minute la rand ... vizionez un meci, si poate am ce invata de acolo ... asta una, a doua ... rabdare este mereu recomnensata de o dog fight pe cineste > .... is good to own.(in acest moment sunt online pe g1.*********.ro)
__________________ I drink apple encider. | |||
|
| | #47 | ||
| a si apropo de spectating...la q4 intrebam daca se poate sa spectez meciuri live cu cooller,ahzaz,draver,forever,z4muz etc etc etc e ca si cum te-ai uita la un demo | |||
|
| | #48 | ||
| faza tare... cine dreaq imi spune si mie, pas cu pas, cum sa fac sa ma conectez la un server online de Q4 ... :| ca pana acum am jucat decat pe retzea, si mi sa luat.
|
| | #49 | ||
| Cand mi-am luat q4 am zis : "Gata frate ma bag serios in multiplayer sa ajung l33t )", iar cand am dat la game browser 900 din serverele afisate erau toate goale, mai tot timpul e asa. Partea buna e ca am prins de cateva ori cate un server cu ping mic si populat unde chiar mi-a facut placere sa joc q4 mp. | |||
|
| | #50 | ||
| mda nu am zis nimic de spectate ce incerc de mult sa va explic e o treaba pe care eu o numesc " instant gratification". Adica ai incarcat jocu si in maxim 2-3 minute te simti bine, simti ca realizezi ceva. In momentul in care sunt numai servere unde daca ai noroc sa dai peste cineva, tre sa stai sa joace aia cat vor pana apuci si tu, atunci lucrurile nu mai sunt fun. Si eu spectez. Dar nu toata lumea vrea sa aiba leet skillz in 1v1 si cauta sa specteze. Deci pana una alta, e boring. Poate nu pt voi, poate nu pt mine neaparat, dar pt 90% din ceilalti asta e. Si in loc sa o frece spectand, joaca altceva. Unde sunt toti aia care jucau pe games8 ? De cand s-a facut ruptura cu serverul ********* pe care daca nu aveai exact ce avea si el nu t puteai conecta si de cand nu a mai fst updatat, games8.evolva.ro e gol. Si asta e la fel pt toate celelalte servere. Despre greselile jocului in sine nu vreau sa zic. LUmea a jucat prea mult q3 ca sa mai inghita acelasi rahat cu 90% mai putine fps-uri. BLa bla bla. Cert e ca, daca vrei sa ai o comunitate nu tre sa te bazezi numai pe jucatorii 1v1. Tre sa aduci cat mai multi. Si lucru asta nu o sa se faca niciodata in felul in care sunt facute serverele la noi.
|
| | #51 | ||
| amin
__________________ living, breathing rock'n'roll | |||
|
| | #52 | ||
| Un server de Quake 4 fara nici un mod, cu ultima versiune instalata ar cam rezolva treaba momentan la noi. Daca are si ping-uri mici eu zic ca s-ar strange ceva oameni. Cel mai fun e TDM ca si la Quake 3 sau Quake 2 de altfel.Pana una alta puteti incerca Warsow : http://www.computergames.ro/site/p/d...e_windows.html e dragut.
__________________ Powered by Intel&nVidia, Aim by Microsoft IE 3.0&Steelpad QCK, Skill by N0NAME! Last edited by N0NAME; 29-05-2006 at 11:28. | |||
|
| | #53 | ||
| Warsow v0.1 Alpha Free Full Game (Windows) Fun Fun Fun ... Dar totusi... un server de Q4 ...mi'ar atrage atentia mai mult.Voi ce ziceti? ![]()
|
| | #54 | ||
| de ce sa joc Q4 si sa stau 5 minute pana imi intra-n joc si mi se incarca harta cand pot sa joc alt Quake si sa mi se incarce aproape instant? mai bine face cineva un mod de Q3 cu slidejump si ramp jumps.. si gata, Q4 will be obsolete
__________________ "Today, a young man on acid realized that all matter is merely energy condensed to a slow vibration.. that we are all one consciousness experiencing itself subjectively. There's no such thing as death, life is only a dream, and we're the imagination of ourselves. Here's Tom with the weather." Bill Hicks (1961-1994) | |||
|
| | #55 | ||
| Quote:
__________________ 22-10-2007, 20:39 ~ 1000th Post | |||
|
| | #56 | ||
| De ce sa joci ? ... Poate pentru ca ai diferite arme cu o diferita balistica, si un gamplay mai diferit... De ce sa astepti ? ... Da, intradevar... buna intrebare. Raspuns : Schimba-ti computerul. ![]() In fine ... eu unul am vrut sa experimentez ceva nou. Dar se pare ca nu toti sunt de aceasi parere cu mine ![]()
|
| | #57 | ||
| joci q4 si nu alt quake fiindca vrei sa joci q4 si nu alt quake... simplu nu ? pt mine, cel mai fun a fost ctf-ul in quake 2. cel mai fucking fun. btw, nu va streseaza, ca mapele de dm arata in toate quakeurile la fel ? Majoritatea sunt o gramada de incaperi fara nici un scop practic. In comparatie, mapele din ut sunt bijuterii. Au temele lor, chiar simti ca esti intr-un loc care te integreaza in universul jocului. Da ok, trebuie sa aiba un anumit flow, item placement etc. Dar asta inseamna ca nu le poti face sa para ca scoase din single player ?
|
| | #58 | ||
| Eu as juca Quake 4.. mai ales acum tre sa apara patch 1.3 si cica mai baga astia harti noi si un addon pt singleplayer. missionpack. Daca ar fi un server okay, fara probleme si ping-uri mari m-as baga.
__________________ Powered by Intel&nVidia, Aim by Microsoft IE 3.0&Steelpad QCK, Skill by N0NAME! | |||
|
| | #59 | ||
| eu as da un ffa cu toti forumistii ca la calificarile rql... ![]()
__________________ We are nothing but the sum of our parts!!!!! | |||
|
| | #60 | ||
| online Q3 @ ... gamesro.hopto.org
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|