![]() |
| ||||||||
| Notices |
| View Poll Results: Alege-ti favoritul | |||
| Quake 1 | | 32 | 16.58% |
| Quake 2 | | 48 | 24.87% |
| Quake 3 | | 83 | 43.01% |
| Quake 4 | | 16 | 8.29% |
| Toate | | 14 | 7.25% |
| Voters: 193. You may not vote on this poll | |||
![]() |
| | Thread Tools |
| | #61 | ||
| Eu as mai juca un Q3 chiar daca nu m-am mai atins de el de vreo 2 luni minim. Sunt dispus sa mai joc dar doar in w-enduri.
__________________ Whyismyspacebarnotworking?! | |||
|
| | #62 | ||
| Quote:
![]() Sa mai joci Quake 3...
__________________ Powered by Intel&nVidia, Aim by Microsoft IE 3.0&Steelpad QCK, Skill by N0NAME! | |||
|
| | #63 | ||
| haha ... frate , ... eram online la ora la care am postat anuntul ... se mai gasesc si terminati ... haha
__________________ I drink apple encider. | |||
|
| | #64 | ||
| dar vai, NONAME nu stie ca serverele de Q3 sunt pline de retardati?! Incredibil. Sfatul meu e sa intri cu fake ceva, pt. ca altfel ai toate sansele sa se ia de tine vreun slobozit care e || cu jocul sau care nu stie sa piarda.
__________________ living, breathing rock'n'roll | |||
|
| | #65 | ||
| Eu de cat timp joc pe serverele astea romanesti q3 ... cred ca o singura data am dat de un oligofren de genul. ... nush ce zici tu Strydere.
|
| | #66 | ||
| eu nu stiu cine esti tu, cu ce nick intri pe servere etc...si am jucat ceva q3 la viata mea. Am intrat sapt. trecuta dupa nu stiu cat timp si in scurt timp au iesit infectii ca ciupercile dupa ploaie.
|
| | #67 | ||
| cam nasol )
|
| | #68 | ||
| Asta e , n-ai cum sa te pui cu nebunii! Ii lasi pe ei acolo sa joace in nebunia lor..
__________________ Powered by Intel&nVidia, Aim by Microsoft IE 3.0&Steelpad QCK, Skill by N0NAME! | |||
|
| | #69 | ||
| Quote:
| |||
|
| | #70 | ||
| Doar pe ala imi merge :/ | |||
|
| | #71 | ||
| Da.... cred ca de aia este vorba ... sunt niste ghey ones... ... care n'au ce face... dar in ultima vreme, sunt cam out, cred ca au ban. i'am dat eu in gât. *evillaugh* Muahaha!! ...q3.2lan2net.ro ? ...da ... ia ca dau o tura azi pe acolo ![]() so, join in ppl. ![]()
|
| | #72 | ||
| Join Date: Jan 2004 | mere pe serverul asta si daca nu ai varianta originala ? ca eu am mai incercat sa joc dar deh, invalid cd key but shhh ![]()
__________________ Traian Basescu is my Superman | ||
|
| | #73 | ||
| Merge si fara cd-key. Tre sa ai OSP in schimb.
|
| | #74 | ||
| am tras o bătălie acolo, pe cinste ![]() (oricum sunt cel mai slab de aici) ![]()
|
| | #75 | ||
| Quote:
![]() | |||
|
| | #76 | ||
| Pana si Quake 2 se joaca mai mult ca Quake 3! De fapt, Quake 2 se joaca cel mai mult dintre seriile Quake ![]()
|
| | #77 | ||
| Edit: double post ![]()
__________________ Powered by Intel&nVidia, Aim by Microsoft IE 3.0&Steelpad QCK, Skill by N0NAME! Last edited by N0NAME; 31-05-2006 at 23:40. | |||
|
| | #78 | ||
| Edit: tot din cauza netului, merge infect ![]()
__________________ Powered by Intel&nVidia, Aim by Microsoft IE 3.0&Steelpad QCK, Skill by N0NAME! Last edited by N0NAME; 31-05-2006 at 23:40. | |||
|
| | #79 | ||
| this is just 4 fun ![]()
|
| | #80 | ||
| am jucat si eu vreo 2 meciuri pe q3.2lan2net.ro ...se misca bine
|
![]() |
|
| Thread Tools | |