![]() |
| ||||||||
| Notices |
| View Poll Results: Alege-ti favoritul | |||
| Quake 1 | | 32 | 16.58% |
| Quake 2 | | 48 | 24.87% |
| Quake 3 | | 83 | 43.01% |
| Quake 4 | | 16 | 8.29% |
| Toate | | 14 | 7.25% |
| Voters: 193. You may not vote on this poll | |||
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #162 (permalink) | ||
|
ok man. nemtii, polonezii ... etc.. pana si cei din Bangladesh au clanuri, noi de ce nu ? stiu romani( Smoker ptr. DS si Crac pentru KTM) care sunt in clanuri straine pentru simplul fapt ca noi nu suntem in stare Romania ...suxxxx... pentru Romania joaca doar Dozer *CA*, adica eu ....ca un ac in carul cu fan ,strain si fara de clan .
Last edited by bfgjon; 23-07-2006 at 22:57. | |||
|
| | #163 (permalink) | ||
|
Sa facem clan pentru ce? Cati crezi ca au bani pt conexie de net sa joace in afara, si din astia cati crezi ca au timp sa stea unii dupa altii cand are fiecare o fereastra ca sa joace? Asta ma refer la clanuri de tdm, ca pt 1on1 nu iti trebuie clan. Nu stiu cine esti, dar nu te'am vazut pe serverele romanesti si sincer cred ca joci niste moduri de q3 care nu le'am vazut pe servere. Deci cauta alta tara, aici in inima Africii nu misca nimic. Kthxbye***
| |||
|
| | #164 (permalink) | ||
|
ai dreptate cu serverele romanesti . eu joc e+(excessive plus) . la noi inca nu am vazut server de e+, de aceea nici nu m-ai vazut http://www.2sweet.excessiveplus.net Last edited by bfgjon; 23-07-2006 at 23:04. | |||
|
| | #166 (permalink) | ||
| Quote:
Strydere , spune-le si celor de la pr0 arena ca a revenit Quake 3-ul poate fac naiba site-ul ala si mai dam un concurs de team online ceva ![]() Daca vreti sa jucati un Quake si sa fie de viitor asteptati patch-ul Q4 v1.3 si apucati-va de el. In 1 an 2 o sa fie la fel de bun ca Quake 3-ul si eu zic ca e de viitor Acolo puteti sa faceti clan-uri , 4 v 4 tdm ca or sa aiba rost..
__________________ Powered by Intel&nVidia, Aim by Microsoft IE 3.0&Steelpad QCK, Skill by N0NAME! | |||
|
| | #169 (permalink) | ||
| Guest |
10x aquashark.. la client ma gandeam si eu da toate search-urile le-am facut pe la sectiunile de mods.. ![]() eu unu cred ca e cam trasa de urechi faza cu q3 la cpl in loc de q4.. nu l-am jucat mult si n-am vazut prea multe demouri insa nu vad de ce n-ar fi un joc klumea.. sunt curios ce se zicea la vremea lui despre q3 dupa 6 luni de la lansare, cred ca a fost cam aceeasi chestie. orisicum o sa fie tare si q4 dar din ce am vazut eu e bazat mai mult pe jocu psihologico-tactic dintre jucatori, si nu la fel de mult pe control de arme sau de iteme ca in 3, unde daca erai destul de rapid si faceai niste decizii bune nu prea avea cum sa-ti scape oponentul de un spree de 2-3-4 fragi doar daca nu era sesizabil mai bun ca tine.. iar daca carmac a lasat raven software sa faca developmentul nu inseamna ca nu a colaborat deloc cu ei dupa ce le-a dat engineu, sau ca nu sunt o echipa pe masura la id.. soldier of fortune, pe engine de q2 la vremea lui a fost chiar misto.. plus ca si de la q2 la q3 a fost ceva diferenta de stil de joc.. asa e normal sa fie si la q4, ca doar nu e mappack Last edited by _damag3r; 23-07-2006 at 23:57. | ||
|
| | #172 (permalink) | ||
|
da noname eu sunt ce dreq mai faci? Eu am intrat pe g.*********.ro si ¨vasusi¨ ca sunt multi , a inviat q2 .....in ro !frumos! ma apuc si eu de q2 cu toate ca nu am mai jucat de mult si am vazut ca tu te-ai facut rau . ma apuc si io sa vad daca mai fac ceva ....dar mai intai sa vb cu buly sa vad daca mai joaca. see u
__________________ it takes a quattro to catch a quattro | |||
|
| | #173 (permalink) | ||
|
Se joaca la greu Quake 2 la noi pe g.*********.ro! Mai intra si tu sa mai dam un rail o raketa ceva... Nu m-am facut rau ca nu prea mai am timp asa sa joc. Joaca astia din Craiova si mai grav acus Mai bagam si un team din cand in cand... Lasa-l pe Buly ala ca e rupt si nu mai joaca, vino tu sa ne ardem Bafta!
__________________ Powered by Intel&nVidia, Aim by Microsoft IE 3.0&Steelpad QCK, Skill by N0NAME! | |||
|
| | #175 (permalink) | ||
| Quote:
|
| | #176 (permalink) | ||
|
girac .... am jucat un q3 pe un server hostat de xs4all ( XS4ALL - Baseq3 CTF|69ms|194.109.69.92:27960 ) si am avut un ping de max 50 ms cu un abonamentul FiberLink de 9$. Daca vrei, atasez si un scrinsot. ![]() Poate ne vedem printr-un q2 sau un q3, cu toate ca au trecut vreo 2 ani de cand nu am mai pus mana pe o arma. Da, intram in perioada 2000 - 2003 pe *********, dar aveam dif. porecle . | |||
|
| | #178 (permalink) | ||
| Guest | Quote:
Noname ![]() -- http://www.youtube.com/results?search=quake | ||
|
| | #179 (permalink) | ||
| Guest |
am gasit: Cooller: hey everyone my mouse move all unsmooth and shyte in Q2 wtf... Guest: try m_filter 1 Cooller: dude wow cool cmd hey kicks ass GREAT THX.. ...is that u Purri??? Guest: who else know da master console hax cmds..u bet it's me Cooller: }}}{{{ Last edited by _damag3r; 28-07-2006 at 19:45. | ||
|
| | #180 (permalink) | ||
| Guest | http://www.esreality.com/?a=post&id=...#combox1151728 ![]() and check out cool website me found: http://aquashark.go.ro/. nice website hmm.. that gif.... | ||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|