![]() |
| | #1 | ||
| Azi am citit Threadul "Concurs Quake II cu premii" .Ma intrebam daca este vreun server si pt Quake III. Nu am fost un jucator prea bun dar mi-au placut din totdeauna shooter-ele first person interactive gen SOF, CS, UT sau Q. Am instalat Q3 si vreau sa stiu daca se va organiza un concurs. So? Cine se baga ? ![]() | |||
|
| | #2 | ||
| Lol
__________________ Have no fear... just swallow ! | |||
|
| | #3 | ||
| "vremurile demult apuse" rasar cam tarziu pentru unii ![]() pe unde ai fost cand s-au organizat Romanian Quake League 1-5 ? oricum daca vrei sa joci arunca un ochi aici: http://www.*********.ro/server/19
__________________ "Today, a young man on acid realized that all matter is merely energy condensed to a slow vibration.. that we are all one consciousness experiencing itself subjectively. There's no such thing as death, life is only a dream, and we're the imagination of ourselves. Here's Tom with the weather." Bill Hicks (1961-1994) | |||
|
| | #4 | ||
| Quote:
![]() | |||
|
| | #5 | ||
| Andretti ,poti intra pe Quakers.ro sau excessiveplus.net,si vei vedea ca Q3 nu este deloc"apus" ![]()
__________________ Join http://www.excessiveplus.net/clandb/id=1236![]() www.crawldog.com/rokillingterminal | |||
|
| | #6 | ||
| Quote:
__________________ Powered by Intel&nVidia, Aim by Microsoft IE 3.0&Steelpad QCK, Skill by N0NAME! | |||
|
| | #7 | ||
| Imi cer scuze, dar nu am mai reusit sa postez in ultimele zile pt ca am fost acasa. NONAME, din pacate eu nu pot sa joc Quake IV pt ca nu imi "merge". Nu pot sa rulez jocurile care "cer" pixel shader. Am un notebook packard bell cu o placa video onboard de 64 Mb, 3000+ 2,2 Ghz, 960 DDR. Imi placea f mult SOF dar...aceeasi poveste ca la Quake IV. Nu-mi ramane decat sa ma bucur de jocurile de strategie(pana la generals) si shooterele first person(pana la unreal 2004). Am aruncat o privire pe www.quakers.ro. E incredibil cum a evoluat Quake de-a lungul timpului si ma bucur ca inca sunt persoane in Romania care il promoveaza. Imi place, mult chiar daca nu sunt foarte bun si imi pare rau ca nu mi-am facut timp pt acest joc inca de cand a aparut. Oricum sa fiti siguri ca mai dau yamma prin serverele care mi le-ati spus, chiar daca o iau pe coaja serios. Numai bine ! | |||
|
| | #8 | ||
| Quote:
![]() welcome to 2001!
__________________ "Today, a young man on acid realized that all matter is merely energy condensed to a slow vibration.. that we are all one consciousness experiencing itself subjectively. There's no such thing as death, life is only a dream, and we're the imagination of ourselves. Here's Tom with the weather." Bill Hicks (1961-1994) | |||
|
| | #9 | ||
| Aquashark de ce esti rautacios? ![]() | |||
|
| | #10 | ||
| Girac...asta am vrut sa zic si eu dar m-am abtinut. Fiecare cu parerea lui. Daca el s-a simtit bine, altceva nu mai conteaza. | |||
|
| | #11 | ||
| A fost caterinca si ce am zis eu, dar tu nu ai inteles. Lasand misto-ul la o parte, sincer, thread-uri de genul asta ... dupa ce quake3 a aparut acum 7 ani (in decembrie 1999), dupa ce s-au organizat concursuri in sali, 5 RQL-uri, cateva concursuri de 1on1 pe servere si si de tdm ... + mii si mii de meciuri ... thread-uri de genul asta nu isi mai au rostul | |||
|
| | #12 | ||
| Am deschis threadul asta pt ca nu stiam de existenta serverelor de Q3. Sorry. O sa ma iertati prin ghilotinare ? ![]() | |||
|
| | #13 | ||
| Registered User Join Date: Jan 2007 | Credeam ca toti s-au lasat de Q3. :') | ||
|
| | #14 | ||
| ti se pare. games.*********.ro games2.*********.ro games3.*********.ro games4.*********.ro Matrix Q3:Server IP 212.54.98.123:27960 NIMBUS Unlagged FFA:Server IP 81.196.146.245:27960 Q3 OSP FFA/CTF/1v1:Server IP 86.107.217.247:27960 ce-i ingrosat, nu cred ca mai exista. Te simti in stare de a imbratisa q3-ul ? eu sunt cam nub, dar intra pe serverele alea si dupa aia intreaba-te daca a murit sau nu q3-ul romanesc. | |||
|
| | #15 | ||
| Registered User Join Date: Jan 2007 | g2 e up and running gizmo | ||
|
| | #16 | ||
| stop beating the dead horse !!!
__________________ Have no fear... just swallow ! | |||
|
| | #17 | ||
| Banned Join Date: Oct 2006 | Pentru cei care vor quake 3 pe hamachi, va invit pe: DremoraLord / 12345 | ||
|
| | #19 | ||
| mai presteaza cineva q3 pe hamachi? Dremora Lord, am intrat pe serverul tau dar erau toti offline. Intre ce ore se intra?
__________________ La falce della luna è lutto questa notte | |||
|
| | #20 | ||
| ai nevoie de Quake3 cu ultimul patch instalat, 1.32, si de modul OSP 1.03. screamer: ce sens are sa joci pe hamachi cand sunt servere publice?
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|