![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2004 Location: Constanta | problema quake 3
salut ... am o problema cu quake 3-ul ... nu am mai jucat de mult .. si vroiam sa joc pe net cu nishte prieteni ... avem cu totzii rds cable link ... pppoe ... si ... banuiesc ca asta e problema ... clientul nu gaseste serverul ... cu toate ca specificam adresa ... ma refer la jocurile facute de noi .. nu sa ne conectam pe alte servere... avetzi idee ce e de facut ? | ||
|
| | #4 (permalink) | ||
|
Iti recomand sa arunci un ochi si pe lista asta de servere: http://proarena.ro/phgstats/index.php
__________________ living, breathing rock'n'roll | |||
|
| | #5 (permalink) | ||
|
am si eu o problema cu acest joc. Nu merge sa il joc si nu stiu de ce. Nu detecteaza open GL .... Am un laptop HP Pavilion DV9500, placa video NVIDIA GeForce 8400M GS - pe care merg rulate jocuri gen NFS CARBON, HALF LIFE 1,2, ASSASIN CREAD, CRYSIS, STALKER, CALL OF DUTY4.... Acum ma intreb Quake3 de ce nu merge?
__________________ Portofoliu | |||
|
| | #7 (permalink) | ||
|
nici mie nu imi merge ... am wista 64 bit
__________________ Realizez animatii, bannere animate, pagini web sau layout in FLASH | |||
|
| | #8 (permalink) | ||
|
am uitat sa specific ca am wista 64 bit service pack 1. de obicei pe alte sisteme jocul il foloseam de pe un cd, este deja instalat, doar copiam fisierele pe HDD, si rulam setupreg dupa care mergea fara probleme ... placa video are instalat ultimul driver aparut ... patch ul pt joc nu l-am instalat si nici ioquake3 am sa caut pe google patchul si ioquake3 sa vad daca asa merge... mersi pt info
|
| | #10 (permalink) | ||
|
s-a rezolvat.
|
| Advertisment | |
Vrei sa devii un adevarat gangster ? Vino pe strazile din Bronx! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |