![]() |
| | #105 (permalink) | ||
| Quote:
dar e adevarat ca in general se strang majoritatea pe 4-5 servere restul ramanand goale. pentru cum arata si se misca jocul...si il poti juca din browser..e super tare. | |||
|
| | #114 (permalink) | ||
| Quote:
hahahahah ce tare.Quote:
In rest..super joc..rapid, macel non-stop. Moduri de joc..free for all deathmatch (death match clasic), insta gib (similar celui din unreal torunament), duel (1 la 1, iar in caz ca sunt mai multi jucatori ceilalti isi asteapta radul), CTF (nimic nou), si team arena (sau team ceva, clan ceva nu mai stiu...un fel de last man standing pe echipe..in care nu ai damage cand faci rocket jump lasandu-ti liber sa faci niste "scheme" superbe). Nu prea am decat cuvinte de lauda la adresa lui. | |||
|
| | #116 (permalink) | ||
|
aaa poi pe site la news ultima stire e din 15 august (We have 2 relatively big changes that we are rolling out for testing this weekend. The first is the addition of a highly requested game type � Clan Arena. The second is some VERY basic automatic skill filtering in your "Online Games" browser. Here are some details: )...de atunci nimic..iar pe forum nu m-am uitat.
| |||
|
| | #119 (permalink) | ||
|
com_allowconsole "1" <- ca sa apesi doar ~ pentru consola, nu CTRL+ALT+~ cg_kickdamagescale "0" <- sa nu ti se mai zguduie ecranul cand esti lovit ![]() nu-mi mai vin in cap altele
__________________ lipsa de idei a unui game designer se ascunde sub paravanul "realismului" | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|