![]() |
| |
#1 (permalink)
| ||
| Quake Live Quote:
Quote:
abia astept! inca un joc free pe lista de asteptari pe langa Generations Arena si standalone CPMA ![]() sunt foarte curios daca o sa prinda acest joc avand in vedere ca id software face jocuri destul de inaccesibile publicului larg si deathmatch-ul a trecut pe bancheta din spate de mult timp. cheia poate sta in includerea unui mod popular de joc pe echipe, desi nu cred ca si-ar face competitie la ET:QW. probabil mizeaza pe faptul ca jocul e gratuit, bazat pe renumele Quake3-ului si va fi incercat de foarte multa lume. modul de implementare online il face mai atractiv cu siguranta si cine stie.. poate vom asista la un Quake Zero "bandwagon thing", cum s-a intamplat cu Halo ![]() // fanboy #1 over and out
__________________ lipsa de idei a unui game designer se ascunde sub paravanul "realismului" ![]() Street Fighter4 tag: pokeshark | |||
|
| | #2 (permalink) | ||
|
e, lasa, quake 4 n-a fost deloc un joc "inaccesibil" maselor largi. si nu ma refer la partea de single player. quake zero e o chestie interesanta, sunt curios daca se vor putea hosta servere si daca vor depasi stadiul de port de quake3 de pe un engine pe altul.
__________________ i hope i'll be alive at the end of the world. | |||
|
| | #3 (permalink) | ||
|
Quake4 a fost un mare esec ca multiplayer pentru ca la data lansarii a avut o gramada de lipsuri de jucabilitate fata de restul seriei (n-avea autodownload, nici boti, nici QuakeTV, demo-urile nu mergeau decat in anumite conditii etc. etc.). toate aceste lipsuri au fost de neiertat pentru un joc aparut in 2005 de comunitatea "hardcore" si cum patch-urile au intarziat sa apara la timp s-a cam stins. jocul fiind axat pe singleplayer nu cred ca a avut vreun appeal special pentru gamerii de ocazie care l-au cumparat pentru grafica si hype.. iar lipsa de autoupdate cred ca i-a lasat pe multi pe din'afara cand au incercat sa se conecteze la vreun server. oricum cifrele vorbesc de la sine: Quake 4 Servers: 464 Players: 76 vs Quake3 Servers: 997 Players: 878 Quote:
__________________ lipsa de idei a unui game designer se ascunde sub paravanul "realismului" ![]() Street Fighter4 tag: pokeshark Last edited by Aquashark; 27-09-2007 at 15:18.. | |||
|
| | #5 (permalink) | ||
|
probabil ca moduri noi de joc si modele/texturi refacute.. "suport pentru un numar mai mare de jucatori" asta la ce foloseste? 64 nu sunt destui?
__________________ lipsa de idei a unui game designer se ascunde sub paravanul "realismului" ![]() Street Fighter4 tag: pokeshark | |||
|
| | #7 (permalink) | ||
| da, au fost cateva servere de 64. mai ales la inceput. acuma, servere de 64 mai sunt in cazul unui major event ( biggest human tower etc ). De ce este cel mai mare server de 32 ? harta mica, lag mare, fps-uri mici, as zice.
__________________ It's good to be bad. Simplicity comes easy.Complexity comes easier. Thou shall not be missed, but forever thy soul be living in mine's! | |||
|
| | #9 (permalink) | |||
|
niste quote-uri interesante de pe ESR ce-i apartin lui SyncError, id software PR guy ![]() Quote:
Quote:
Quote:
__________________ lipsa de idei a unui game designer se ascunde sub paravanul "realismului" ![]() Street Fighter4 tag: pokeshark | ||||
|
| | #10 (permalink) | ||
|
Interesanta ideea. Sper sa le iasa.
__________________ "I have been laid down into a pit of darkness and the shadow of death, and thy anger has pressed down upon me, and all thy cares have come down upon me, and from this bed I cry out for the kindling of thy light" (Father Grigori, Half-Life 2) | |||
|
| | #11 (permalink) | ||
|
Quake Zero sandbox thread Quote:
SyncError este un angajat id software care reprezinta legatura companiei cu comunitatea de gaming.
|
| | #15 (permalink) | ||
|
nu o sa fie nimic asemanator Tribes. daca citeai primele 3 randuri din thread poate aflai ce e de fapt ![]() ..si da, mare pacat ca e doar un joc in cea mai prestigioasa serie fast paced FPS. poate vrei sa-ti reamintesc ca ESWC a ales Quake3 pentru turneul din 2008 in loc de UT3
|
| | #16 (permalink) | ||
|
Of, of, eu la asta ma referam cu Tribes: http://www.shacknews.com/onearticle.x/50516 Nu ca QZ va fi ceva gen Tribes. Poate nu am fost clar...Si doi, nu ma intereseaza ca Q3 e cel mai jucat joc si mai iubit si etc. Asa se poate zice si de CS, si cred ca stiu ce parerea ai de el. Vorbeam doar din punctul meu de vedere, pt ca mie nu imi place quake-ul, din anumite puncte de vedere pe care pe altii vad ca nu ii deranjeaza, dar m-am obisnuit demult cu ideea. ![]() Oricum, eu sincer sper sa aiba succes cu Quake Zero, chit ca nu e genu' meu. | |||
|
| | #17 (permalink) | ||
| Quote:
sunt in delir, fac valuri ^_^
__________________ lipsa de idei a unui game designer se ascunde sub paravanul "realismului" ![]() Street Fighter4 tag: pokeshark Last edited by Aquashark; 19-02-2008 at 23:39.. | |||
|
| | #19 (permalink) | ||
|
grosul reclamelor or sa fie bannere pe site-ul jocului.. in joc vor fi destul de discrete ca si in ET:QW asadar ce legatura au niste reclame statice incarcate ca texturi cu ping-ul? nu e ca si cum ti-ar face streaming ca pe youtube in joc.. inscrieri pentru beta testing @ http://www.quakelive.com/
|
| | #20 (permalink) | ||
|
am reusit sa intru de o saptamana in faza mai restransa de beta test totul e cam spartan pana acum (versiunea curenta este 0.1.0.xxx): Q3 in browser cu niste harti usor modificate. nimic in plus. o poza cu meniul: http://www.quakelive.es/wp-content/u...kelivebeta.jpg
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://forum.computergames.ro/75-quake/314834-quake-live.html | ||||
| Posted By | For | Type | Date | |
| Quake Live PC Screenshots | This thread | Refback | 24-05-2009 11:26 | |
| Quake Live PC Shooter | This thread | Refback | 12-02-2009 22:21 | |
| Quake Live PC Shooter | This thread | Refback | 17-10-2008 01:44 | |
| Quake Live PC Screenshots | This thread | Refback | 09-10-2008 20:24 | |