![]() |
| | #21 | ||
| fatal1ty e baiat destept, stie mereu cand sa se retraga pentru a nu se face de ras ![]()
__________________ Powered by Intel&nVidia, Aim by Microsoft IE 3.0&Steelpad QCK, Skill by N0NAME! | |||
|
| | #22 | ||
| Registered User Join Date: Jun 2001 | Oleeeeeee!!!!Q3 rules! si vorbind de q3...tocmai ce l-am reinstalat din cauza pierderii unei partitii intregi.Azi am incercat sa joc una cu un prieten si nu prea a vrut sa mearga.Spunea:"Invalid game folder" atunci cand incercam sa ma conectez la serverul facut de prietenul meu,sau invers.Mai mult decat atat,se tot conecteaza la un server pt a verifica autenticitatea desi am dat sv_strict... 0.Parca mai trebuia sa modific un fisier gen host...sa sterg niste linii dar nu stiu exact.Can you help me? Jocul este instalat full de pe cd,pus patchu 1.32 si apoi si osp.Amicul meu nu stiu exact ce are el pe acolo,dar teoretic cam acelasi lucru.
__________________ Frag everything isn't u! | ||
|
| | #23 | ||
| ar fi frumos sa participe si maestri ai trickjumping-ului.. b3nt, camping_gaz, chiller, ... ar fi mult mai spectaculos
__________________ Old nick: Ov3rmind i am not sending subliminal messages | |||
|
| | #24 | ||
| http://www.esreality.com/?a=post&id=1502695 ESWC National Partners are: Bahrain, Belarus, China, Egypt, France, Germany (+ Austria, CZ, Switzerland), Greece, Indonesia, Kuwait, Lebanon, Libya, Malaysia, Oman, Pakistan, Poland, Portugal, Qatar, Russia, Saudi Arabia, South Korea, Sweden, Tunisia, UAE, Ukraine, UK Romania - pauza. ![]() suntem mai bananieri decat Libya si Pakistan. gg no re edit: conform lui Matt Dallon asta e doar o lista preliminara
__________________ "Today, a young man on acid realized that all matter is merely energy condensed to a slow vibration.. that we are all one consciousness experiencing itself subjectively. There's no such thing as death, life is only a dream, and we're the imagination of ourselves. Here's Tom with the weather." Bill Hicks (1961-1994) | |||
|
| | #25 | ||
| Dupa cum zice si Mathieu ala, discuta si cu niste sarantoci Poate , poate, cine stie. | |||
|
| | #26 | ||
| am jucat si eu noaptea acum cca 1 an jumate, rar ajungeam pe podium. erau unii mult prea buni, da-o-ncolo. nici n-apucam sa fac 2 pasi, plus ca aveau oamenii o tinta incredibila. dar te distrezi cum nu cred sa te distrezi cu un alt joc. eu folosesc tastatura, chiar una spalata si careia i s-a dus vaselina, asa ca tastele se lasa mai greu. asta sa fie cauza ? sau se foloseste joystick de obicei ? ![]()
__________________ De obicei intarzii la intalnire...(aviz amatoarelor) (\__/) (='.'=) This is Bunny. Copy and paste bunny into your (")_(") signature to help him gain world domination. | |||
|
| | #27 | ||
| Registered User Join Date: Jun 2001 | In cazul in care nu glumeai...nope...nu se foloseste joystickul...La nici un shooter nu e indicat folosirea unui joystick sau gamepad.
__________________ Frag everything isn't u! | ||
|
| | #28 | ||
| n1 ![]()
__________________ ExLove -> VW Golf 4 .:R-TDI Insomnia Racing Club Vand 2006 Subaru Impreza WRX | |||
|
| | #29 | ||
| un clip cu Quake3 la nivel inalt ![]() "Highlights from fnatic.Cypher on hub3aeroq3 for the European Duel League 2008. " http://www.wipido.com/video/1109 fnatic.Cypher e un jucator extraordinar din Belarus care a castigat de curand si ESWC Masters fara sa piarda o harta.
__________________ "Today, a young man on acid realized that all matter is merely energy condensed to a slow vibration.. that we are all one consciousness experiencing itself subjectively. There's no such thing as death, life is only a dream, and we're the imagination of ourselves. Here's Tom with the weather." Bill Hicks (1961-1994) | |||
|
| | #30 | ||
| si iata-ne ajunsi la ESWC 2008 Grand Finals - San Jose, USA program meciuri (GTV) + alte detalii: http://www.esreality.com/?a=post&id=1601387 live stream: http://www.eswc.com/livestream sper totusi ca se vor produce surprize..
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|