![]() |
| | #1 | ||
| Servere online Quake 4 Buna seara. Daca cumpar acest joc, gasesc servere online de Quake 4 ? Sau jocul nu se mai joaca ?
__________________ The life is beautiful with Games! | |||
|
| | #2 | ||
| nu se mai joaca si nici nu s-a prea jucat. incearca Quake2 si Quake3. Quake2 il poti lua de aici: http://computergames.ro/ro/downloads...r-edition.html
__________________ "Today, a young man on acid realized that all matter is merely energy condensed to a slow vibration.. that we are all one consciousness experiencing itself subjectively. There's no such thing as death, life is only a dream, and we're the imagination of ourselves. Here's Tom with the weather." Bill Hicks (1961-1994) | |||
|
| | #3 | ||
| Mersi de raspuns. Am sa incerc sa iau Quake 3 de pe STEAM, dar nu stiu cat de mult se joaca online . Ca ultima oara mai pe toate serverele se jucau tot felul de moduri care umbresc jocul.
__________________ The life is beautiful with Games! | |||
|
| | #4 | ||
| Registered User Join Date: May 2008 | Quote:
Quake 4 nu se mai joaca ? Eu il joc in fiecare zi Quake 4 Demo . Acum de exemplu , sunt 35 players in total ( si asta e demo-ul ) . Imagineaza-ti ce este la jocul Full . Quake 4 este chiar mai jucat decat Unreal Tournament 3 . | ||
|
| | #5 | ||
| 35 de jucatori sunt multi ? Daca la jocul full ar fi de 10 ori pe atat si tot ar fi f. putini.
__________________ Parental advisory: Explicit skills | |||
|
| | #6 | ||
| Registered User Join Date: May 2005 | nu-s prea multi jucatori de quake 4, totusi exista comunitati gen railfrenzy.com care se ocupa de turnee la nivel amator si pentru fun care chiar au succes. asta in europa, in afara nu stiu ca oricum nu ma tine pingul. fix acum, in game browser sunt cam 20 jucatori imprastiati pe vreo 10 servere din cam 300 servere total. mai pe seara vor fi pana in 80-100 de jucatori, dar variaza destul de mult de la o zi la alta, oricum, 300 n-am vazut niciodata.
__________________ entuziast maniac disperat | ||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|