![]() |
| | #3 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Mar 2000 Location: Alba Iulia |
Si eu la fel... Pe Windows XP Profesional Quake 3 mergea "brici" cu driverele pe care le-a instalat XP-ul da tipul vrea neaparat Windows 98SE... Poate totusi stie cineva daca exista o solutie in afara de dezactivarea AC '97 si montarea in sistem a unei placi de sunet mai serioase. Regards, LR | ||
|
| | #4 (permalink) | ||
| Mai stai pana maine ...
Sa vad cum te pot ajuta : 1. www.windrivers.com - cauti placa de baza si apoi Via4in-one parca - e un program care iti instaleaza toate prostiile. 2. www.mamma.com - la fel ca la pct 1. 3. mai astepti pana maine si il bag io aici pe forum ca atasament la urmatorul meu mesaj. 4. mai astepti vreo 2 zile si iei CHIP special, nr.3 / 2001, cu 2 cduri numai cu drivere pentru toate prostiile - 60.000 lei dar merita ! si, in sfarsit pct.5 daca mai ai cdul de la placa de baza le potzi instala singur in 2 min. Acum, e decizia ta ... C ya.
__________________ Eu nu sunt nebun, eu nu fac decat sa va sfidez ! James Oliver Huberthy | |||
|
| | #5 (permalink) | ||
Th'x Bisti of KOF, Am icercat deja tot ce mi-ai sugerat, inclusiv Via 4in1 ver 4.34 (the latest) si tot degeaba in Quake3 nu pot scapa de "brumul" care este redat pe post de muzica. Am uitat sa mentionez ca merge OK cu toate celelalte jocuri care au fost testate pe acest sistem, un Duron 700, Mainboard BIOSTAR 7VKB (Via KT 133A), 256MB Ram PQI 133MHz, Ge Force 2MX 200. ![]() Regards, LR | ||
|
| | #6 (permalink) | ||
Pentru cei interesati in a downloada ultima versiune de Via 4in1 (4.34) postez si aici link-ul (am mai postat ieri acest link si in sectiunea de hardware)... http://downloads.viaarena.com/drivers/4in1/4in1434v.zip Enjoy! LR | ||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |