![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 2006 Location: Bucuresti | Ajutor!!! Quake III
De curand mi-am schimbat sistemul si de atunci numai probleme in Quake III. Am pus maxfps@125, 800x600, picmip 5....etc.Cand joc imi scade brusc fps pe la 116 , 111 si devine enervant. Cum pot rezolva? | ||
|
| | #5 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 2006 Location: Bucuresti |
Am tot incesrcat sa scot, sa pun, sa dezinstalez, nimic in bine. In Quake Live la fel, nu pot sa joc deloc. Chiar daca sunt sa zic 10 FPS-uri in minus si cateodata nici atat le simti de parca ai scadea la 20. Daca gases pe cineva diseara pa g2.*********.ro sa vada cum imi face in joc si poate gasim o solutie. | ||
|
| | #10 (permalink) | ||
|
AMD Phenom II X3 720 + AMD 4850 ar trebui sa atinga maximul de fps din quake 3 fara nicio problema chiar si la 19:10 (am impresia ca e 500 sau 1000), 333 sigur tin constant. Ai instalat driverul video de la AMD? De asemenea rulezi vreo schema dubioasa de power management pentru procesor; un nucleu nu-i prea rapid si dupa power management sigur ar avea probleme in quake 3. Incearca sa fortezi jocul, doar din curiozitate, pe alt nucleu in afara de 0 (de exemplu vezi pe 2) - e posibil ca 0 sa se incinga prea tare si sa patesti vreun fel de thermal throttling, desi mai mica sansa. In timedemo ce se intampla? Sper ca ai dezactivat aero pentru joc. De asemenea pot fi probleme daca te-ai jucat cu hertajul usb-ului pentru maus. Polski: in quake 3, 4 SE SIMTE, nu vede; mereu apare cate un destept care n-are nicio treaba cu threadul sau subforumul sa comenteze despre cate o problema clarificata in urma cu 10 ani
__________________ entuziast maniac disperat | |||
|
| | #11 (permalink) | ||
| Quote:
- poti sa mai stergi din comenzile din configul pe care il executi cand intri in joc | |||
|
| | #13 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: May 2009 Location: Ploiesti |
Mai baieti, am si io o intrebare / rugaminte la voi , se leaga de Quake 3 ... Io lucrez la o firma, unde suntem vreo cateva zeci de insi intr-un birou ... si dupa program ne place sa servim un Quake 3 arena in retzea ... Toate bune si frumoase, jucam , ne dixtram , etc ... Insa e un singur coleg care ne face pe totzi ... bai si cand zic "ne face" nu ma refer ca ne bate la o diferenta de cateva fraguri ... el face 200 de fraguri in timpul care cel mai tare dintre noi face 50 ... (jucam cam 4-5 insi) . El nu vrea sa divulge ce smekerii face, daca are cheat-uri sau nu, nu ne lasa sa ne bagam la calc lui, sau el sa joace de la alt calc ... in fine........ Ceea ce e cert e ca in Score List (adica cand apas Tab) in dreptul lui apare mereu numarul "90 " . Sa fie asta oare vreun cheat, ceva ?... mai frate, parca zici ca are Auto-Aim ma mancav-ash ... ne nimereste si ne loveste cu rachetele din toate unghiurile si numai la intampinare ... parca se misca si mult mai agil ... El fiind un simplu tehnician de BroadBand, nu a avut cum si unde sa invete jocul asta chiar atat de bine, asta in conditiile in care eu (care ma mentin mereu pe locul 2, sub el) am castigat chiar si o editie de Q3 la CERF in 2002 . In fine, nu vreau sa mai intru in amanunte, vreau doar sa ma lamuritzi daca acel "90" din dreptul numelui lui are legatura cu vreun cheat . Cele bune .
__________________ If it ain't broken, why fix it ? | ||
|
| | #14 (permalink) | ||
|
Numarul ala 90 este handicapul. Cand se spawneaza, by default, se spawneaza cu 125 hp, scazand pana la 100. Daca are handicap 90, se spawneaza cu 115 hp si ii scade pana la 90 ( numarul care apare in dreptul numelui sau ). Dar daca zici ca nu lasa pe altii sa joace de la calculatorul lui si el nu vrea sa joace de la alt calculator, mai mult ca sigur are aimbot sau vreun cheat asemanator.
__________________ It's good to be bad. Simplicity comes easy.Complexity comes easier. Thou shall not be missed, but forever thy soul be living in mine's! | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |