God, trebuie tu sa amintesti imediat de meciu cu ungurii... tocmai scapasem de sechele

Echipa e exclus sa se mai formeze. Nu exista oameni. Ariciu s-a lasat... Pitbull nu cred ca a mai pus mana pe mouse la QW de la concursu din Frontier, Underu vrea sa joace Tribes2

, iar eu nu am conexiune deocamdata (in urmatoarea luna se rezolva). De fapt ar trebui a new breed de quakeri, care sa practice un joc agresiv, iar pentru team oameni care sa fi jucat CS sau Q3 in team, ca sa stie ce e aia "defend armor" sau "defend area" si sa fie dispusi sa munceasca. Pentru ca asta inseamna multe ore de munca. MULTE. Vizionari de demouri, dupa aia incercari de challenge cu clanuri din imediata apropiere a Romaniei si abia apoi inscrierea in vreo liga. De-aia ne-am si luat-o noi atunci... pentru ca antrenamentele au insemnat 3 ore, in rest doar ce jucam 1on1... si dupa cum am aflat nu e nici pe departe de ajuns. Ma rog... ca intotdeauna cand exista un licar de speranta legat de QW, eu imi manifest intreaga mea sustinere morala si chiar materiala in masura in care pot. Dar trebuie oameni noi. Cu tot respectul pt Under care este without doubt "Best Rom Quaker of All Time" (auzi fah cum te laud... ca pe Thresh

), el practica totusi old-school si nu are sanse afara acum. Cel mai serios new-school player pe care il stiu a fost Ariciu, insa ala chiar daca s-ar reapuca, nu ar fi in stare sa se miste de-acasa din fata calcului
Oricum daca God face server, eu intru si va rup capu' just for fun.

Professional QW nu a existat aici niciodata si nu cred ca va exista vreodata.
God daca ti-e greu sa faci serveru, ne intalnim sa iti dau CD-u cu Quaku' meu care contine si server. Dai doar copy/paste.