![]() |
| | #81 | ||
| Roadkill pro-gaming de fapt se refera numai la CS caci numai din jocul ala poti sa castigi niste bani frumosi Dar sincer aia s-au lasat sa vina alti ca doar n-or duce romani lipsa de jucatori de QW. Caci poate sti de Senti din QPO care dupa ce clanul a abandonat Q3 el nu s-a apucat de UT 2003 ca restul clanului ci de Q2. | |||
|
| | #82 | ||
| Registered User Join Date: Jul 2001 Location: Bucuresti | Roadkill....de abea astept sa intru pe server ca sa imi rupi capu ![]() Asta doar daca se va face vreodata unu ![]() | ||
|
| | #83 | ||
| Roadkill.[TDR] i'si face vise despre pro gaming qw si noi nu avem nici macar server .. hmmm | |||
|
| | #84 | ||
| Registered User Join Date: Mar 2002 Location: Doriath | Vad ca inca nu a aparut nici un server de Quakeworld pe cg asa ca pana atunci m-am gandit sa fac eu unul. IP address: 193.231.143.249 QuakeWorld server v2.30 Kteams 2.20 Log parser: Qlog 1.5.1 (asta fiindca nu am gasit nicaieri fragstats...grrr) Pagina de web cu stats (deocamdata doar rank, frags si kill-ratio) http://193.231.143.249/qworld/ Tzeava e bunicica, serverul putin mai slabutz...am pus maxclients 8. Daca o sa fie populat serios o sa ridic limita la 16. Postati si voi aici cand intrati sa incingem un macel Eu o sa mai trag din cand in cand cu ochiul sa vad cand o sa fie oameni pe server si o s a intru si eu.C'ya on the server ! | ||
|
| | #85 | ||
| Quote:
).Vortex... din ce imi amintesc eu iti rupeam capu' si pe vremuri Cat despre pro-gaming... a fost si in Quake 1. Sa va amintesc de Ferrari-u' lu' Thresh luat de la Romero? De j' de mii de para incasati de Shroet Kommando (SK) sau de Sweedish Chefs cand era Lakerman la ei pe la competitii gen CPL sau TGI? Au fost bani si in QW... acum sigur ca fondurile au devenit limitate... banii nu mai vin din organizatii puternice, ci de la persoane particulare cu pasiuni, dar in mare se joaca in ligi de placere nu pe bani. Se vorbeste ca anu viitor ar introduce si QW in OPL, dar cred ca pt romani e mult prea tarziu. Si da,... din pacate romanii duc lipsa de jucatori de QW... de Quake in general. Si asta v-o poate spune orice quaker de pe-aici. Gata cu vorbaria. Felicitari pt server. Cand apuci, fa un upgrade la 2.33 (sau la Quake Forge) si la KT2.21 (sau KTPro)... Intru in cateva zile. Have fun.
__________________ The key to happiness in life is high expectations and your own bag of chips (Dogbert) | |||
|
| | #86 | ||
| Sheesh, parca imi amintesc si acum ultimul concurs din Frontier: finala old-school vs new-school (guess who won ). Pro-QW... daca se putea face asa ceva acum cativa ani se discuta altfel. Echipa de QW, putin probabil, si-asa erau "cativa" jucatori de QW, d-apoi acum, d-apoi sa-i gasesti, d-apoi sa-i faci echipa. Da, da, da se castigau bani pe seama QW, si da era mai spectaculos/dinamic/antrenant (dupa parerea mea) decat orice joc de pana atunci, si de pana acum. Abia in UT2003 am regasit o mica asemanare, parca tinde la viteza QW. Meciul cu ungurii: trei jucatori de QW + unul de Q3, echipa formata pe moment, antrenamente la chips-uri viteza, strategie mucles, competitie RO=0. Mai reprezentative ca valoare au fost scorurile 1v1. Subscriu la ce a scris si veverita plina de sange de pe sosea: Pro-QW!? What Pro-QW? In alta ordine de idei... hai pe server ![]() | |||
|
| | #87 | ||
| Sa fiu de ras, nu mai stiu unde am ratacit glquake-ul .Am intrat si eu pe server, dar cu software quake, glquake-ul normal mi se blocheaza. Aveam o alta versiune de glquake (cu fog, bumpmapping, shadows klumea, lensflare) care mergea beton, dar nu stiu unde e. Daca stie cineva despre ce e vorba postati un link va rog.
__________________ there's no knowledge that's not power | |||
|
| | #88 | ||
| Quote:
![]() Cat despre joc acuma aveti server dar nu aveti alte chestii de importanta sa zic minora pentru ca pingul este mic este server in Romania cu s-a cerut dar tot parca nu e..... | |||
|
| | #89 | ||
| Registered User Join Date: Mar 2002 Location: Doriath | Update la server: Am inlocuit Qworld 2.30 cu Quakeforge 0.5.2 Kombat Teams 2.21 | ||
|
| | #90 | ||
| Bine ca exista Atunci sa zici o ora poate o sa aveti nevoie de carne de tun ![]() | |||
|
| | #91 | ||
| I'm in, doar sa spuneti orele de varf cand gasesc ceva populatie pe el ![]() Ciuca batailor©
__________________ Clientu' de azi, victima de maine | |||
|
| | #92 | ||
| Quote:
S-ar putea sa te contrez serios Acuma ziceti si o ora astia mai bunii ![]() | |||
|
| | #93 | ||
| Dupa 18:00 in general, eu intru chiar acum pe server ![]() | |||
|
| | #94 | ||
| Registered User Join Date: Mar 2002 Location: Doriath | Va astept ! Ares...da un semn pe pony cand vrei sa intri ! | ||
|
| | #95 | ||
| s0rcer0r noroc ca ti-am vazut calc dar acuma vreau sa reintru in forma la UT adica pe seara ca sa dezmortesc iti dau msg ![]() | |||
|
| | #96 | ||
| Bine cu upgradeu' sorcerer... sa inteleg ca te-ai descurcat... Nu am avut dreptate cu QF?Mk War... incearca surmoclient... http://rc.bke.hu/surmoclient/leech.html . Sa nu uiti sa iei si litpacku. Daca nu iti place surmo (desi arata super) incearca FuhQuake (am dat link mai sus) sau GLMQWCL (si la asta am dat link). Ai 3 variante deci. Problema e ca daca da eroare gl in normal si daca e din hardware si nu e progu bulit o sa dea toate aceeasi eroare ca practic sunt aceeasi chestie. Ma rod palmele... 3 zile si am cablu...
__________________ The key to happiness in life is high expectations and your own bag of chips (Dogbert) | |||
|
| | #97 | ||
| 10x, acum le downloadez... sper sa mearga... dupa 10 minute si un reboot nu merge, o fii de la driverul de radeon sa nu stiu... oricum e ceva de la mine nu de la ei ![]()
|
| | #98 | ||
| War... software scrie pe tine, daca nu gasesti drivere k lumea. Vezi prin txt-urile de la progurile pe care le-ai luat poate scrie ceva ca sunt foarte noi si stiu ce e ala Ati.
|
| | #99 | ||
| Software e de kkt, 640x480 se vede ca un cur Ce sa va spun... hf ![]()
|
| | #100 | ||
| Registered User Join Date: Aug 2001 Location: home | yeee ca pe vremuri.. apropo stie careva de ce s-a pabusit GO ? sau pt. batranei unde e ROGER ? sau 1 ?
__________________ Never know what hit them... | ||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|