![]() |
| ||||||||
| Notices |
| Thread Introduction |
| Server: 212.93.157.212 sau quake.clanbase.ro |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #122 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Mar 2002 Location: Doriath |
Imi pare rau sa te dezamagesc Thunder dar nu ai dreptate. Serverul nu a fost pe windows, nu e pe windows si nu va fi niciodata pe windows...prietenii stiu de ce Nu stiu de cate ori ai intrat tu pe server si ai vazut ca ai pl masiv insa eu intru destul de des si am pl 0. Pot sa iti confirme asta si altii de aici care au intrat si au jucat. Acel pl pe care l-ai avut tu si care uneori sunt sigur ca exista se datoreaza altui fapt...calculatorul pe care ruleaza serverul este foarte vechi plus ca mai realizeaza si alte taskuri pe langa acest server de qw...sper ca zilele astea sa fie schimbat calculatorul cu unul ceva mai performant...nu depinde de mine. Sa nu vii acum sa imi spui ca de ce am mai pus serverul daca stiam ca e slab...solutia e provizorie pana o sa apara (daca o sa apara) un alt server. Pana una alta intra si tu diseara in jur de 18 sau in orice alta seara sa vorbim pe server...sunt deschis oricarei sugestii pe care o ai in legatura cu serverul. | ||
|
| | #128 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Mar 2002 Location: Doriath | Quakeworld Server
Din motive de sesiune+vacanta nu am mai avut timp sa ma ocup de server, plus ca in ultimele 2 saptamani in sfarsit s-au schimbat toate echipamentele de retea si serverele. Sper sa fi scapat de packet loss si timpii sa fie acceptabili. Testati si voi si spuneti-va parerea. Am pus QuakeForge si Kteams 2.21 deci aceleasi lucruri ca ultima data. Adresa a ramas aceeasi. IP: 193.231.143.249 http://193.231.143.249/qworld/ | ||
|
| | #134 (permalink) | ||
|
Cyborg, versiunea e 2.33, ip-ul e scris mai sus. Da eu iti recomand mqwcl. Vezi ca am dat adresele de unde poti sa il iei, pe threadul asta, de mai multe ori. De fapt... fa-ti si tu timp cand mai iesi prin oras si iti dau eu Cd-ul cu tot ce iti trebuie. PM me. Apropos... stie cineva vreun cafe care mai are install-game-policy permisiv? La modul la care se poate veni cu tze-deu si instala vreun joc? Mai stie cineva vreun cafe cu quake-urile intacte?
__________________ The key to happiness in life is high expectations and your own bag of chips (Dogbert) | |||
|
| | #138 (permalink) | ||
|
Renuntati mah a mai incerca sa jucati QW pe net in Romania. Eu sper la un mare LAN de quake spre sfarsitul verii in vreun cafe care se va indura sa bage si QW (vezi ebe ca se simte lipsa PCNet ) Ma angajez sa organizez asa ceva pe 2-3 zile daca vor veni oameni mai multi. Sper insa for old times sake sa vina si batranii genului, sa ma tin eu de cuvant si sa gasesc cafe-ul Nu de alta dar asa ceva nu a mai fost in Bucuresti de la concursul din Frontier... acum... ummm... 2 ani. It's been too long.
__________________ The key to happiness in life is high expectations and your own bag of chips (Dogbert) | |||
|
| | #140 (permalink) | ||
|
mda lol ... eu pur si simplu am vrut ( si mai vreau ) okazional sa ma joc cu un prieten sau pur si simplu sa joc QW fara a stabili cand este momentul cu o saptamana inainte. Este buna initiativa cu LAN QW PARTY dar nu stiu cati o sa vina si cat de mult o sa se distreze cei care "nu mai sunt in mana" ca sa zic asa si oricum asta nu compenseaza momentul in care ma apuca cheful si eu nu am unde. | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|